Kızlar tek tek mesajları alıntılayamadım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bekleyenlerin doğumu su gibi geçsin inşallah
Bir kaç soru görmüştüm aşağılarda kaldı alıntılayamadım , kedi oğlum var birde evde bebişten çok korkuyor ağlayınca nereye kaçacağını şaşırıyor benimde dikişlerim olduğu için onla ilgilenemiyorum şu an için depresyonda diyebiliriz umarım en kısa sürede alışır
Sezeryan için ( daha önce ameliyat olmadım ) , ilk gün zor özellikle , istediğim gibi hareket edememek , bebişi istediğim gibi kucaklayamamak yorucu oldu sanki o ağrı hep öyle kalacak gibiydi ama şu an 4. Gündeyim , her gün daha iyi oluyorum . Doktorum bolca yürüyüş ve su içmemi önerdi . En çok yatıp kalkmak ve öksürmek hapşırmak zorluyor.
Doğum sonrasında da bolca kahve içtim anesteziyi hızlıca atabilmek için ve ameliyat sonrasında elimden geldiğinde başımı oynatmamaya çalıştım , omuz ve baş ağrısı olmaması için , olmadı da .
Reflü yatağı çok iş gördü , odadan odaya taşıyorum sürekli almayan varsa öneririm.
Sütüm 3. Gün geldi , doktorum bestlak damla önerdi ama buradaki e bebekte kalmamıştı , çay önermişler e bebekte eşime o bayağa iyi geldi , hem çay hem de taşınabilir sağma makinesiyle sürekli denedim ve geldi ( taşınabilir sağma makinesi alanlar mavi modda son güçte sütüm geldi , yine aynı modda sağım yapıyorum)
Ayrıca lansinoh yavaş akım biberon , philips emzik kullanıyorum meme reddi yaşamadım