- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi palm angels
- #31.061
Ben tekme yemekten bişey koyamıyorumGöbükleri sehpa olarak kullananlar derneği. Ben de çay bardağımı koymayı çok pratik buluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tekme yemekten bişey koyamıyorumGöbükleri sehpa olarak kullananlar derneği. Ben de çay bardağımı koymayı çok pratik buluyorum.
Benimki o kadar hareketli değil. Ters durduğu için hep aşağı aşağı vuruyor. Göbekte çok dalgalanma olmuyor.Ben tekme yemekten bişey koyamıyorum
Ellerimi iki dakika koymam yetiyor karnıma gerisini sen düşün hele nst sıkıyor ya biraz karnı üfff bir ordan bir burdan Allah ne verdiyseBenimki o kadar hareketli değil. Ters durduğu için hep aşağı aşağı vuruyor. Göbekte çok dalgalanma olmuyor.
Ay benimki de full mideye çalışıyor pat küt ne bu şiddet bu celal anlamadım kiEllerimi iki dakika koymam yetiyor karnıma gerisini sen düşün hele nst sıkıyor ya biraz karnı üfff bir ordan bir burdan Allah ne verdiyse
Şimdiden alıştırma yapıyorlar sanırımAy benimki de full mideye çalışıyor pat küt ne bu şiddet bu celal anlamadım ki
BursadayımEvim cehennemde ama sankiBebişin tutuyor sana yardımcı oluyor Hangi şehirdesin
İstanbul da öyleBursadayımEvim cehennemde ama sanki
Çoook mantıklıSıcaklara karşı böyle bir çözüm buldum klima olmasına rağmen anca yetiyo
Nasıl bir yaza denk geldikAllah hepimizin yardımcısı olsun kızlar valla bu sıcak havalar çok zorluyor, birde yarından itibaren daha sıcak olacakmış havalar
Doğumdan sonra bir ferahlama gelecek mi acaba? Ben öyle biraz daha serin bir güncelleme bekliyorum doğurunca. Umarım yanılmıyorumdur.Nasıl bir yaza denk geldik
Tamam canım çok sağ ol . Doktoruma da sordum yarın bir kan ver tansiyona da baktır he ihtimale karşı onlar normalse durum normal demektir dedi.
Evet mecburi sezeryan. Seninki belli mi canm?
Ayyy maşallah canım stres yapmamaya çalış zamanla toparlanırsın inşallah üzülmeKızlar dün doğum yaptım çok şükür bebek de iyi ben de iyiyiz. Sezeryan oldu bebis 3.600 doğdu kilosu iyi masallah ama sütüm çok çok az geliyor mama desteğine başladık memenin ordan şırıngayla nasıl artacak çok üzülüyorum.
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın. MaşaAllah bebişin kilosuda güzelmiş sütünde çoğalır inşallah sağlıkla büyüsün bebeğinKızlar dün doğum yaptım çok şükür bebek de iyi ben de iyiyiz. Sezeryan oldu bebis 3.600 doğdu kilosu iyi masallah ama sütüm çok çok az geliyor mama desteğine başladık memenin ordan şırıngayla nasıl artacak çok üzülüyorum.
Yaa bana da 23 Ağustos dedi hayırlısı bakalımEvet cnm benim geçmişten dolayı sezeryan 17 Ağustos 38 haftalık olacak 38+5 de alicam dedi 22 23 ağustos gibi dedi
Hayır üzülme benim üçüncü gün gelmeye başladı bebiş emdikçe, sen sağım yaptıkça gelecek hiç merak etmeKızlar dün doğum yaptım çok şükür bebek de iyi ben de iyiyiz. Sezeryan oldu bebis 3.600 doğdu kilosu iyi masallah ama sütüm çok çok az geliyor mama desteğine başladık memenin ordan şırıngayla nasıl artacak çok üzülüyorum.
Keşkeeeeee lohusalık da bambaşka hep bi ter içindeyim emzirirken falanDoğumdan sonra bir ferahlama gelecek mi acaba? Ben öyle biraz daha serin bir güncelleme bekliyorum doğurunca. Umarım yanılmıyorumdur.
Lohusalık beni çok kötü etkiledi ya senin de öyle mi?? Sürekli ağlama halindeyim modum düşük eşimi canından bezdirdimKeşkeeeeee lohusalık da bambaşka hep bi ter içindeyim emzirirken falan