- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi palm angels
- #31.041
Evet canım özellikle ayakta kalınca çok şişiyor şaştım kaldım. Ayaklarım inceciktir normalde
Dikkatli ol cnm . Seninle tarihlerimiz aynı sezeryan mi olacak senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım özellikle ayakta kalınca çok şişiyor şaştım kaldım. Ayaklarım inceciktir normalde
Hormonlardan. Bazen bende de oluyor. Kafamı dağıtıp başka şeyler yapmaya çalışıyorum. En fazla bir gün sürüyor.Kızlar benim iki gündür modum çok düştü sanki içimde bir sıkıntı var gibi böyle nefesim daralıyor kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çok bi garip hormonlardan mı ya, 36 haftalık oluyoruz yarın
Çok doğru söyledingönlüne göre olur inşallah herşey erkeklerin çoğu başarıyı kıskanır prof da olursun inşallah
Hayırlısıyla inşallahSu gibi geçsiinn profesörlüğe adım adım inşallah
Bencede ama tabi sağım gene yaparız heralde ondan kurtulmak imkansız gibiEvet gerçekten öyle , umarım kilo alır da sağım ve biberona gerek kalmaz
Peki sağım yapınca biberonla verince meme reddi durumu yaşanmıyor dimiBencede ama tabi sağım gene yaparız heralde ondan kurtulmak imkansız gibi
250-280 gram gibi aldı son haftalardaSizin haftanız ilerdeydi heralde yakın zamanda gitmiş miydiniz doktora ne kadar aldı haftada
Ya benim de işte dünden beri 2. Gün bugün canım bari hastane çantamı yapayım tamamlayım kafam dagilsin dedigin gibiHormonlardan. Bazen bende de oluyor. Kafamı dağıtıp başka şeyler yapmaya çalışıyorum. En fazla bir gün sürüyor.
son günlerimin özeti ara ara gelen ağlama ve herkesi tokatlama hissi hep benimle sağolsunKızlar benim iki gündür modum çok düştü sanki içimde bir sıkıntı var gibi böyle nefesim daralıyor kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çok bi garip hormonlardan mı ya, 36 haftalık oluyoruz yarın
Tamam canım çok sağ ol . Doktoruma da sordum yarın bir kan ver tansiyona da baktır he ihtimale karşı onlar normalse durum normal demektir dedi.Dikkatli ol cnm . Seninle tarihlerimiz aynı sezeryan mi olacak senin
Geçen haftalarda vardı. Göbek deliğimi çok itiyordu. O zaman sancı giriyordu.Absürt belirti ve bulgularda yine ben göbek deliğinde ağrı olan var mı???
Benim devamlı bir ağrı var ve ateş var gibi göbek deliğimde dokununca dışarı doğru da çıktı iyiceGeçen haftalarda vardı. Göbek deliğimi çok itiyordu. O zaman sancı giriyordu.
Benimki de çok içeri dönüktü. Dümdüz oldu neredeyse. Ama ağrısı geçti kendi kendine.Benim devamlı bir ağrı var ve ateş var gibi göbek deliğimde dokununca dışarı doğru da çıktı iyice
Hayır canım hiç yaşamadım daha ama ne olur bilemiyorumPeki sağım yapınca biberonla verince meme reddi durumu yaşanmıyor dimi
Bebişin tutuyor sana yardımcı oluyor Hangi şehirdesinSıcaklara karşı böyle bir çözüm buldum klima olmasına rağmen anca yetiyo
Hastane çantasına ilk koyduğum şeySıcaklara karşı böyle bir çözüm buldum klima olmasına rağmen anca yetiyo
Göbükleri sehpa olarak kullananlar derneği. Ben de çay bardağımı koymayı çok pratik buluyorum.Sıcaklara karşı böyle bir çözüm buldum klima olmasına rağmen anca yetiyo
Ohhhh benim hiç bişey yok mahvoluyorum resmenSıcaklara karşı böyle bir çözüm buldum klima olmasına rağmen anca yetiyo