- 14 Ekim 2023
- 706
- 781
- 28
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.861
Kafam karıştı toplamda günlük 20 damla mı olcak yoksa 20+20 40 damla şeklinde mibana doğumdan bir hafta öncesi günde 2 kere 20 damla dedi. kullanim talimatında günde 3 kere 20 damla yazıyor belki doğumdan sonra o şekilde kullanılıyodur
Seninle aynıyız hala düşmedi benim göbeğim anneme söyledim onunda düşmemiş illa düşecek diye bir şey yok dedi.Kızlar aranızda göbeği düşen oldu mu benim 3 4 gündür aşağıya indi 2 gündür de ara ara sancılarım oluyo bel kalça kasıklarıma vuran ama düzene girmedi daha 39+1 olduk bugün
Ya evet düşmese de doğum başlayabiliyo da işte benim baya yukarda duruyodu birden hem söndü gibi hem aşağı indi bide sancılar da olunca emin olamadımSeninle aynıyız hala düşmedi benim göbeğim anneme söyledim onunda düşmemiş illa düşecek diye bir şey yok dedi.
Bana arkadaşlarım Dr. Browns un anti kolik biberonunu önermişti ben onu aldım ikilisini ama daha deneyemedim malum doğuramadım daha bir araştır istersen canımTecrübeli anneler gaz için en iyi biberon hangisini öneriyorsunuz
Benim karnım küçüldü be hafifledi gibi bugünKızlar aranızda göbeği düşen oldu mu benim 3 4 gündür aşağıya indi 2 gündür de ara ara sancılarım oluyo bel kalça kasıklarıma vuran ama düzene girmedi daha 39+1 olduk bugün
her kullanımda 20 damla. günde ikiyse 20+20 toplam 40 damla canmKafam karıştı toplamda günlük 20 damla mı olcak yoksa 20+20 40 damla şeklinde mi
Çok duydum onu ben deBana arkadaşlarım Dr. Browns un anti kolik biberonunu önermişti ben onu aldım ikilisini ama daha deneyemedim malum doğuramadım daha bir araştır istersen canım
Düzene girer belki sancıların ekstra yaptığın bir seyler vr mi peki aynı gundeyizYa evet düşmese de doğum başlayabiliyo da işte benim baya yukarda duruyodu birden hem söndü gibi hem aşağı indi bide sancılar da olunca emin olamadım
Activating labor videosundaki hareketleri yaptım geçtiğimiz 2 gün belki de onun etkisidir diye düşündüm ama insan emin olamıyoDüzene girer belki sancıların ekstra yaptığın bir seyler vr mi peki aynı gundeyiz
Bide pazartesi günü doktor çatı muayenesi yapıp açıklığı kontrol etmişti o sıra karnıma da bastırdı o günden beri çok hafif hafif ağrılarım oluyodu ama önemsemedimDüzene girer belki sancıların ekstra yaptığın bir seyler vr mi peki aynı gundeyiz
Dr a gitmedim bugün şişti zaten gitmeden biseyler yapayım dedim inşallah ilaçsız düzelir hemendr antibiyotik kullandırmaya başladı mı? ben de ateş yapmıştı antibiyotik başlamıştı hemen. el ile masaj ve sağma bunları yapmistim
Bende hurma korunmasız iliski merdiven ve pilates yapmaya çalışıyorumActivating labor videosundaki hareketleri yaptım geçtiğimiz 2 gün belki de onun etkisidir diye düşündüm ama insan emin olamıyotam diyorum düzene girdi gibi sonra birden kesiliyo sen bişeyler yapıyo musun ?