Kızlar perşembe doğum yaptım , bebişte bende iyiyiz çok şükür .. 37+6 da karnı küçük zayıf diye sezeryan kararı alınmıştı . 2860 , boy 51 cm dünyaya geldi öyle zayıfta değilmiş , fakülte 2300 doktorum 2500 ölçmüştü en son ..
iki tane uzun kollu götürmüştüm yanında onlar yetmedi , size tavsiyem 5-6 tane uzun kollu tulum ya da üst götürün, kusuyorlar çünkü ..kısa kollu da götürmüştüm ama öyle çok ter basması yaşadım ki kendim için klimayı açtığımdan kısaları bebişe hastanede giydiremedik, şimdi evde kısa kollu takılıyor.. hastane çıkışı eldivenleri çok büyük geldi, LCW dan birde ayrıca satın almıştım onlar küçük iyi oldular .. bolca ağız silme mendili alın yanınıza . 10 tane bez götürmüştüm , ben bir gece kaldım , doktorum istersem 1 gece daha kalabileceğimi söyledi , 2 gece kalsaydım 10 bez de yetmezmiş.. depend çok iş gördü şu anda da depend kullanıyorum.. sezeryan sonrası sizde nasıl olur bilmiyorum ama birden baskı hissi tuvalete yetişememe hissi , ağrılarından zaten tuvalete gitmek uzun sürüyor , hastanede taktıkları hastane bezine ve depende 2-3 kere idrarımı salıverdim
sütüm gelmedi henüz uğraşıyoruz mama veriyoruz..henüz hamileyken uyuyabildiğiniz kadar bolca uyuyun.. sorularınız varsa severek yanıtlarım
AdChoices
ADVERTISING