- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.201
bana biraz ağır gibi geldi o ya aklım kalır sanki karnına bağlayınca o yüzden almadım ama kullananlar da memnunKızlar bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum Kiraz çekirdeği yastığı aldınız mı? Bebeklerin gazına iyi geliyor bence onuda ihtiyaç listenize eklemelisiniz. Ben daha önce ebebekten almıştım orada var
Ben bağlamalı almadım normal minik kılıflı şekilde almıştım ama ağır gelmedi canım hala kullanıyorum kızım hasta olduğunda bile kullanıyorumbana biraz ağır gibi geldi o ya aklım kalır sanki karnına bağlayınca o yüzden almadım ama kullananlar da memnun
Canım ben almadım ama mark&spencer çok öneriyorlarKızlar ya büyük memişli annelere sesleniyorum şöyle ağzı yüzü kaymayan güzel toparlayan emzirme sütyeni bulabildiniz mi ben ne aldıysam memnun kalmadım penti falan hiç beğenmedim kullanıp memnun kalanınız varsa önerilere açığım benim acil ihtiyacım var
Ben de henüz alışamadımBen lohusa kısmına geçtim canım ☺ bana bu kısım hamilelikten biraz zor geldi
Biz geldiği günden beri yıkıyoruzKızlar benim mide yanmam var mıydı bilmiyorum çünkü ilaç alıyordum ama alakası yok bence, benim kız babasından saçlı doğdubir de dün bizim göbek kordonumuz düştü sanırım yarın yıkıcaz babasıyla korkuyorum ama
ben kemerli zannediyordum hepsini bir bakayım o zamanBen bağlamalı almadım normal minik kılıflı şekilde almıştım ama ağır gelmedi canım hala kullanıyorum kızım hasta olduğunda bile kullanıyorum
Evet evet canım Moro refleksi yenidoğandaKızlar bi de bise sorcam bebisler arada çırpınır gibi hareketler yapıyor mu anlatamıyorum da titrer gibi tekmeden farklı ya da normal hareketlerinden gerçi dr normal demişti de size de bir sorayım dedim.
Ben de bikac farklı markadan aldım ve sadece marks and spencer'i çok beğendim ama benim aldığım modelin de stoğu kalmamış öneremiyorumCanım ben almadım ama mark&spencer çok öneriyorlar
Üşümeyi özledim nasıldı üşümek dedim bugünSu sıcaklar bitse ya artıkEşime diyorum ki birdaha soğuk dersem ağzıma kürekle vurun
Ben bilezikleri çıkarana kadar elim yara bere mahvolduAynı bende öyleyim evin içinde dolaşmak bile zulüm çok acıyor ayaklarım bende kolumdaki bilezikleri nasıl çıkaracağım diye düşünüyorum baloncuk oldukresmen
Ay benim bir arkadaşımın prılanta baget tamtur yüzüğünü kesmek zorunda kalmışlardı çıkmadı aslaBen bilezikleri çıkarana kadar elim yara bere mahvolduyapabilirsen hemen çıkar benim aşırı zor oldu çıkarmam
Ben de bu sütyen meselesini çözemedim gidip deneyemedim de göğüslerim ufaktı önceden o kadar büyüdüler ki TanıyamıyorumBen de bikac farklı markadan aldım ve sadece marks and spencer'i çok beğendim ama benim aldığım modelin de stoğu kalmamış öneremiyorum
Canim biliyorum zor ama az daha disini sık inan anne karnında birgün bile çok kıymetli bende hep evdeyim benim de erken doğum riskim var evet insan bunaliyor özellikle yaz olunca ama hem dışarısı daha sıcak evlerden hemde dışarda yürümek zor oluyor iki adım da yoruluyorum iki adım yere artık taksiyle gitmek zorunda kalıyorum evde dinlenmek dah iyi ben artık olumlu dusunmeye başladımKızlar artık doğurmak istiyorum ya mental olarak çöküşlerdeyim. Erken doğum riskim olduğu için iki haftadır sadece tuvalete kalkıyorum. Sıcaklar, evde sürekli yatmak, bebişi beklemek, ve hamileliğin verdiği zorluklar beni çok sıkıntıya sokmaya başladı. Pazartesi günğ doktors gideceğim 36. Haftam olacak inşallah Sezaryen tarihi verir ya da normal hayatıma dönmeme izin verir
Eşim çok pimpirikli doktor ne dediyse onu yapıyoruz ☺ sürekli odasında yabancı makaleler okuyup videolar izliyor yenidoğan iyi ki memesinden süt gelmiyor yoksa anne de olacaktıBiz geldiği günden beri yıkıyoruzyürek yedik eşimle
Benim ilk bebiş canım bilmiyorum nasıl olcak zaten alt karnımda da çatlak olmuştu psikolojik biticem artık göğüsler de kötü olursaTatlım benim de ikinci bebiş ilkini 2 yıl emzirdim malesef sarktıtam sporla birazcık toparlamaya başlamıştım ki ikinci bebiş haberi ben de aynısını diyorum artık bebiş düşüncemde yok bi güzel toparlatırım inşallah bitince emzirme serüveni rica etsem link atar mısın hangisinden alıp kullandıysan
Çok güldüm şuanda anne de olacaktı demenEşim çok pimpirikli doktor ne dediyse onu yapıyoruz ☺ sürekli odasında yabancı makaleler okuyup videolar izliyor yenidoğan iyi ki memesinden süt gelmiyor yoksa anne de olacaktı
Ya canım ben de alayım h&m den memnundum şu an ama pijamalarımı falan marks and spencerdan aldım çok güzel yedek bulunsun, googleadim da sutyen icin cok model var tipi hangisi acaba ? Burda stok vardir bizimBen de bikac farklı markadan aldım ve sadece marks and spencer'i çok beğendim ama benim aldığım modelin de stoğu kalmamış öneremiyorum
Evet çok zor kuzum biliyorum ama bebiş için her gün çok kıymetli az daha dayanKızlar artık doğurmak istiyorum ya mental olarak çöküşlerdeyim. Erken doğum riskim olduğu için iki haftadır sadece tuvalete kalkıyorum. Sıcaklar, evde sürekli yatmak, bebişi beklemek, ve hamileliğin verdiği zorluklar beni çok sıkıntıya sokmaya başladı. Pazartesi günğ doktors gideceğim 36. Haftam olacak inşallah Sezaryen tarihi verir ya da normal hayatıma dönmeme izin verir