- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi palm angels
- #28.661
Bari gelişimi kilosu iyimi.Yok canım almaya karar verdi bir anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari gelişimi kilosu iyimi.Yok canım almaya karar verdi bir anda
Canım kilosu çok iyi 40 hafta doldurup bu kilo olabiliyor hiç korkma sağlıkla kavuş inşallahKızlar kontrolden geliyorum düzensiz sancılarım 2 cm açıklık ve Rahim ağzı yumuşaması var Bebek 36 + 0 da 3200 gr ciğer geliştirici yapılmadı Eve geldim dinleniyorum Bana da dua edin
2.5 olmuş kilosu ama ne kadar doğar bilmiyorumBari gelişimi kilosu iyimi.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım, dualarımız seninle kendine gelince mutlaka bizi haberdar etKızlar yarın sezeryana giriyorum Ameliyathaneyi falan ayarlıyoruz şimdi
Canım ne kadar sürede idrara çıkıyorsun? Çok sık çıkmıyorsan biraz bekliyorsan köyü olabiliyor ne kadar çok su icsendeKızlar ya çok su içiyorum aslında ama idrsr rengim çok koyu normal midir bu
Atletler pek güzelde değil sütyen bencede daha kullanışlı. Ben LCW’den 85B almıştım sırt kısmı sona taktım istediğim rahatlıkta olmadı. O yüzden h&m baktım ama mağazada stok yokmuş onlinedan alacağım o yüzden.Bunu ben de merak ediyorum e bebekten emzirme sütyeni aldım 100b bedeni kalıpları aşırı aşırı küçük geldi ama kalitesi baya güzel beğendim dagiye kıyasla fiyatı çok uygun. Normalde şu an 85b kullanıyorum bedenini kıyaslayacak olursam pentiden almıştım. Pentinin emzirme sütyeni vücuduma olmadı ayrıca sırt kısmı aşırı sıktı uzatma falan kurtaracak gibi değildi. Onun dışında hiç atlet almadım niyeyse emzirme atletleri aşırı pahalı geldi bana sütyenlere kıyasla.
Evet haklısınız bugün baya çıkmadım aklıma geldi de gittim sıkışmadım aslında dikkat edeyim bunaCanım ne kadar sürede idrara çıkıyorsun? Çok sık çıkmıyorsan biraz bekliyorsan köyü olabiliyor ne kadar çok su icsende
Mesela kaç litre canım?Kızlar ya çok su içiyorum aslında ama idrsr rengim çok koyu normal midir bu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşacaksın inşallahKızlar yarın sezeryana giriyorum Ameliyathaneyi falan ayarlıyoruz şimdi
Çok güzel canım 2500 ü ultrasonda gördüysen tarihte de 37 yi geçmişsin maşallah kolay kolay sağlıklı doğumun olsun37+2 oluyoruz yarın canım, 2500 gram 49 cm olmuş şu an. Doğum sonrası ne olur bakalım
Aminnn Teşekkür ederim ben az çok tahmin ediyordum temmuz annesi olacağımı başından beri Sezeryan istediğim içinHayırla sağlıkla kavuşun inşallah. Bir temmuz annesi daha :))
3Mesela kaç litre canım?
Ben çok içmiyorum mesela benimde koyu geliyor baya ama enfeksiyonum falan da yokKızlar ya çok su içiyorum aslında ama idrsr rengim çok koyu normal midir bu
3 litreden sonra gün sonunda da koyu renk mi hala? Eğer öyleyse daha çok içmeli olabilirsin
Çocuğu bilmiyorum da sana daha zor olmuyor mu benim anında tansiyonum düşüyor fena oluyorumKızlar ben sırt üstü çok rahat ediyorum ya yatınca çok mu zararlı bebeğe günde bi yarım saat yatıyorum en fazla