Kızlar merhaba mesajlarınızı gördüm ancak herkesi etiketleyemiyorum dün biraz zorlu geçti. çatı muayenesi normal doğum icin uygundu ama meğer boynuna kordon dolanmış ve ben açılmaları desteklemek için pilates topu ile egzersizler yapiyorken bebişin kalp atışları zorlanmaya başladı ve kasılmalarım hiç azalmadı ve geçmedi yani 20 dk bir gibi bir durum yoktu acil sezeryana alındım sezeryanda bile karnıma göğsüme bastırarak bebeği aşağı indirdiler. Neyseki bebiş sağlıklı
yani demem o ki siz siz olun kasılmaları evde karşılayayim demeyin. Benim doğumum zordu o nedenle sizlere su gibi kolay doğumlar diliyorum
ultrasonda 3050 gram bebiş 2780 gram doğdu
36+4 olarak dünyaya geldik gelişim açısından bir hafta önde diyor hala doktorumuz. Sütüm ne yazıkki yok makina bile işe yaramadı şuan mecbur mama desteğine başladık ama ilk doğum ve sezeryanda ilk üç gün süt zaten gelmez diyor doktor o nedenle çok sütü de sorun etmeyin
kendinize iyi bakın kızlar ama inanın sezeryan zor değil korkulacak birşey değil karnım tok girmeme rağmen zor geçmesine rağmen odada ağrı sızı vs çok çok kolaydı
şuandaysa yuruyebiliyor ve bebişin ihtiyaçlarıni giderebiliyorum.
Her biriniz dualarimdasiniz çok daha kolay süreçler diliyorum