- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #27.281
Genede eğer çok stres olacaksan bence kontrole git canımİnşallah öyledir canım ya daha önce erken doğum olunca gene bı tedirginlik oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genede eğer çok stres olacaksan bence kontrole git canımİnşallah öyledir canım ya daha önce erken doğum olunca gene bı tedirginlik oluyor
Bende bu hafta kontrol var inşallah tarih söylerler gelişimi önde gidiyor adetim geri uyumsuzluk var artık tarih almak istiyorumBen de nilüfer dorukta doğum yapıcam ama özel sigortam karşılıyor.45bin diye duymustum iyi anlaşmıssın:)
Benim adet tarihime göre 29 ağustos.Sezeryan olucağı için 16 ağustosa istek yaptım ama doktor gelişimine bakarız dedi
Ben de 38 sonrası diye biliyorum su daha erken gelebilirmiş ama nişanı bilemedim haber ver bize
Canım doğumun öncesinde ya da 36da sonra geliyor genellikle hep öyle duydumkizlaaar nisan nezaman gelir
Yarın randevum var canım doğum yapacağım hastaneye randevu aldım islakligida sorucam bakalimGenede eğer çok stres olacaksan bence kontrole git canım
Bakalım ne dicek ama bence sıcaktan ya da akıntıYarın randevum var canım doğum yapacağım hastaneye randevu aldım islakligida sorucam bakalim
Canım naptın? Olmayabilir ben de bir kere öyle sanmıştım değildi sadece hafif lekelenme gibiydi.yapis yapis sumuksu bisey silince geldi devami gelmedi buda hemsire nisan boyle bisey ama olmayada bilir dedi
nstye bagladilar resmini cekmistim gosterdim nisan gibi dedi ama bu cihaz otuyo sinirim bozuldu ama sanci yokmus galiba simdi ultrasona aliyolarCanım naptın? Olmayabilir ben de bir kere öyle sanmıştım değildi sadece hafif lekelenme gibiydi.
İnşallah öyledir canım ya şu 34 haftayı bı görsem Allah'ın izniyleBakalım ne dicek ama bence sıcaktan ya da akıntı
Bazen bebiş hareket ediyor kalp atışını tam alamayınca ötüyor kaçıyorlar bazen, orada rakamlar yazıyor sancı için yazıyor mu?nstye baglandim bu cihaz kalp sesi veriyo veriyo sonra otuyo diit diye neden otuyo sanci mi demek
Hiç merak etme bol bol su içİnşallah öyledir canım ya şu 34 haftayı bı görsem Allah'ın izniyle
BHiç merak etme bol bol su ic
Bol su içiyorum canım bı ara gene böyle olmuştu Dr suyuna bakmıştı fazla bile demişti inşallah gene öyledirHiç merak etme bol bol su iç
Su olsa istemsiz ve devamlı gelir demişti benim doktorum anlarsın demişti hep bence o yüzden sen de anlarsın canımB
Bol su içiyorum canım bı ara gene böyle olmuştu Dr suyuna bakmıştı fazla bile demişti inşallah gene öyledir
Uygulamada böyle yaziyor iyice kafam karistiSu olsa istemsiz ve devamlı gelir demişti benim doktorum anlarsın demişti hep bence o yüzden sen de anlarsın canım
Kaçıncı haftadasın kuzum?Uygulamada böyle yaziyor iyice kafam karisti
Benim 14 ü. Ama bir hafta önde gidiyor bebek. Senin bebek öndeyse döllenme erken olabilir . İlk başlarda geriden gelmişti. Bunlarla ilgisi yok aslında. Bebeğim gelişimine her yönden bakıyorlar, böbrek kalp kilo boy vsBenim adet tarihi 17 ama bana sürekli senin tarihin bu değil diyorlar bir tarihte vermiyorlar mesela bana inşallah benide 38 de alırlar ya bu iki gündür kötüyum ya
Mukus gibi yapışkan bir kıvam. Ne zaman geleceği belli olmuyor. Benim 38 de gelmişti 3 gün sonra sezaryan olmuştum. Ama nişan gelince hemen doğum başlamaz merak etme.kizlaaar nisan nezaman gelir
Kalp atışı bazen çok yükseliyor, öterse korkma önemli birley değil demişti benim hemşiremnstye baglandim bu cihaz kalp sesi veriyo veriyo sonra otuyo diit diye neden otuyo sanci mi demek
32+5 canım kızımda 33+3 günlerim yaklaştıkça benim panik atak da depresiyor malesefKaçıncı haftadasın kuzum?
Uygulamada öyle yazması çok normal su belli bir haftadan sonra azalmaya başlıyor32+5 canım kızımda 33+3 günlerim yaklaştıkça benim panik atak da depresiyor malesef
Benim de 16 ağustosta 38+1 oluyorAaa aynı haftalar aynı hastane doktorunuz kim ben de 16 ağustosta istiyorum tam 38 haftalık oluyor
Yarın ola hayrola ozamanUygulamada öyle yazması çok normal su belli bir haftadan sonra azalmaya başlıyor