- Konu Sahibi palm angels
- #26.741
Benim 36+0 tam bugün. İğneyi de vurdurduk bakalım artık biraz daha gelse de olur modundayim ya :) biraz daha kilo alsın istiyorum tabi.Inşallah hepimiz vaktinde kucağımıza alırız. Sizlerin kaç hafta oldu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 36+0 tam bugün. İğneyi de vurdurduk bakalım artık biraz daha gelse de olur modundayim ya :) biraz daha kilo alsın istiyorum tabi.Inşallah hepimiz vaktinde kucağımıza alırız. Sizlerin kaç hafta oldu ?
Canım demir takviyemi değiştir mutlaka benim de düşmüş yarın hocaya sorup değiştireceğim.Kızlar bugün devlete gidip bi ferritin baktırayım demiştim 2,8 çıkmış
Sidefer, sinfer karışık içiyorum yatın hocaya bi yazcam, hgb çok düşük değil ama ferritin yerlerdeCanım demir takviyemi değiştir mutlaka benim de düşmüş yarın hocaya sorup değiştireceğim.
Sanırım yaptırcam yarın kendi doktoruma bi atayım sonucu, aşırı halsizdim zaten son günlerde şüphelenmiştimCanım ihmal etmelerine izin verme demir serumu taktır bence . Geçmiş olsun
Ben biraz düşünce kahve içiyorum . Doktoruna da sor tabi ama benim de genelde senin gibi 10-5 arada düşünce kahve iç demişti bana bir hemşire .. sen yine de doktoruna danış tabi
Maşallah zaten güzel haftalara erişmiş , bence hiç telaş yapmana gerek yok artıkBenim 36+0 tam bugün. İğneyi de vurdurduk bakalım artık biraz daha gelse de olur modundayim ya :) biraz daha kilo alsın istiyorum tabi.
Süper sizinki de güzel bir haftada artık36+0 inşallah sağlıcakla alalim hepimiz
Aynı durumdayım 36 nin haftasında da sancı çıkarsa yine iğne serum verilir mi acaba canım ben de az daha gelişsin 36 yi tamamlayalım diyorumBenim 36+0 tam bugün. İğneyi de vurdurduk bakalım artık biraz daha gelse de olur modundayim ya :) biraz daha kilo alsın istiyorum tabi.
acaba tansiyon düşürecek bişey yiyip içmiş olabilir misin canım? onu bir düşün, bir de yüksek tansiyondansa düşük tansiyonun bir zararı olmaz sanırım. benim doktorum mutlu oluyor tansiyonum yerlerde olunca ayağının altına bir şey koyup sol tarafına doğru uzanmak iyi gelebilirKızlar sabahtan beri kendimi çok güçsüz hissediyodum elim kolum kalkmıyo gibiydi bi de soluk alışverişim bi değişikti evde tansiyon aleti yok gündüz ölçemedim ama anneme geldim ölçtüm yemekten önce 8/6 yemekten sonra 8/5 çıktı normalde 10/6dır tansiyonum yani bi düşüklük var. Endişelenmeli miyim bilemedim dinlensem filan geçer mi yoksa bi tavsiyeniz var mı
Sağolun Evet burda da öyle dendiğini hatırlıyorum o yüzden çok endişe etmedim.Geçmiş olsun. Benim de dr um düşük tansiyonfan korkma düzelir normal, yüksek tansiyon sıkıntı olur demişti.
Normal kahvaltımı ettim her zamanki gibi sonra öyle hissetmeye başladım canım tetikliycek bişey yemedim bence şimdi bi tık daha iyiyim sanki biraz gücüm geldi gibi. Sağolacaba tansiyon düşürecek bişey yiyip içmiş olabilir misin canım? onu bir düşün, bir de yüksek tansiyondansa düşük tansiyonun bir zararı olmaz sanırım. benim doktorum mutlu oluyor tansiyonum yerlerde olunca ayağının altına bir şey koyup sol tarafına doğru uzanmak iyi gelebilir
Amin canım çok sağolHayırlısı ile gelsin canım
Ben de kan verdim ferittin 3.9, demir bağlama 600.. Çok kötü. Ayrıca kolesterol da var görünüyor. Düzenli kullanmadım ilacı. Pazartesi Dr randevum var. Belki bana da serum derKızlar bugün devlete gidip bi ferritin baktırayım demiştim 2,8 çıkmış
Canım her gün içiyorum ben kan ilacını ona rağmen böyle oldu ya çok üzüldüm, bizi muhtemelen dahiliyeye yönlendirirBen de kan verdim ferittin 3.9, demir bağlama 600.. Çok kötü. Ayrıca kolesterol da var görünüyor. Düzenli kullanmadım ilacı. Pazartesi Dr randevum var. Belki bana da serum der
Canım ben de kasıkta hissediyorum çünkü başaşağı pozisyonda bebiş muhtemelen senin de bebiş baş aşağı pozisyondadır o yüzden öyle hissediyorsundurKızlar kasıklarımda her gün nabız atar gibi hissediyorum yani hıçkırık diyordum ama sadece kasıklarımda oluyor kalp atışı gibi yaşayan var mı
Evet günde 2 3 kere hissediyorum onu.Kızlar kasıklarımda her gün nabız atar gibi hissediyorum yani hıçkırık diyordum ama sadece kasıklarımda oluyor kalp atışı gibi yaşayan var mı
Salı günü kontrolüm var 31+6 dayım dönmüş müdür yani özellikle kasıklarımda hissedince başka bişey mi acaba diye düşündümCanım ben de kasıkta hissediyorum çünkü başaşağı pozisyonda bebiş muhtemelen senin de bebiş baş aşağı pozisyondadır o yüzden öyle hissediyorsundur
Ben de 32+2 yim bugün ama uzun zamandır baş geliş bizimki erken döndü bir daha da değişmedi. Geçen hafta da kontrolüm vardı hala baş geliş takılıyorduSalı günü kontrolüm var 31+6 dayım dönmüş müdür yani özellikle kasıklarımda hissedince başka bişey mi acaba diye düşündüm
Bende yaşıyorum iki gün dur kasıkta dolgunluk hissi var ya hep tuvaleteyim yaKızlar kasıklarımda her gün nabız atar gibi hissediyorum yani hıçkırık diyordum ama sadece kasıklarımda oluyor kalp atışı gibi yaşayan var mı
Bende en son 28de gitmiştim yan yatıyordum hala dönmüş olabilir demekki inşallah iyidir Salı günü göreceğiz gerçi bizim oğlan asla yüzünü göstermiyorBen de 32+2 yim bugün ama uzun zamandır baş geliş bizimki erken döndü bir daha da değişmedi. Geçen hafta da kontrolüm vardı hala baş geliş takılıyordu
Sonlara doğru görmek iyice zorlaşıyor zaten yerleri de kalmıyor ya bizimki de eliyle kapatmıştı yüzünü bir yanda da kordon vardı doktorum baya dürttü ben bi yandan dürttüm bi poz yakalayabildik çok şükürBende en son 28de gitmiştim yan yatıyordum hala dönmüş olabilir demekki inşallah iyidir Salı günü göreceğiz gerçi bizim oğlan asla yüzünü göstermiyor