- 29 Eylül 2023
- 587
- 644
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #26.721
Amin inşallah 2300 olmuş şu anHayırla sağlıkla gelsin inşallah bir kısmımız için 37yi görmek uzun süredir hedef inşallah biz de görürüz. Şuan kilosu ne kadar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah 2300 olmuş şu anHayırla sağlıkla gelsin inşallah bir kısmımız için 37yi görmek uzun süredir hedef inşallah biz de görürüz. Şuan kilosu ne kadar ?
Amin canım inşallah 2 gün arayla kontrole gittiğim için çok kilo alımını takip edemiyorum ama 2300 civarı olmuş.Yaa sağlıkla gelsin minnoş nasıl biraz kapatmismismi arayi canım bende seninle aynı dertten muzdarip olduğum için soruyorum
Maşallah 2.5 olsun inşallajhhh doğana kadarAmin inşallah 2300 olmuş şu an
İnşallah canımMaşallah 2.5 olsun inşallajhhh doğana kadar
Canım sende pembe mavide dogurucaktın hastane lohusa şerbeti falan veriyomuBen yürüyemiyorum ya hem sıcaktan hem bel ağrısından squat deniyim ama bu haftalardan sonra mı?
36+4 bugün planladik biz canimKızlar planlı sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor ? Bende artık önümüzdeki haftalarda doktorumla konuşmak istiyorum, bi 34 35 leri görseydim maşallah burda gün alan arkadaşlar ne şanslısınız
Tam Bilmiyorum canım veriyor sanırım az bir şeyCanım sende pembe mavide dogurucaktın hastane lohusa şerbeti falan veriyomu
Ben perineye pazar günü itibari ile basliycam canım 36+0 da. Bana pilates hocam düzenli yürüyüş, hamile pilatesi, ördek yürüyüşü ve merdiven inip çıkma ( videolarını bulabilirsin YouTube üzerinden) önerdi 38+0 a kadar haftada 3 gün sonra her gün bunlar. Birde çok sıcak olmadan sıcak duş vajen girişe dahi su tutarak kasların gevşemesini sağlamak için. Ayrıca ilişki önerdi normal doğumu kolaylaştırmak için. Ama bunların sadece yürüyüş kısmı doktor önerisi diğerleri hamile pilatesi hocasının ve kitapların önerisiKızlar kısmetse normal doğum istiyorum ama tabi her şey yolunda olursa. perine masajı yapan daha önceki doğumunda yapmış olan var mı? 36. Haftama girdim yapmalı mıyım ama tırsıyorum da
Hayırlısı ile gelsin canımKızlar 16 temmuz için doğum planlandı, 37. haftaya girdiği gibi sezeryan ile alıyor bebitoyu
Canım kapıya tül aldım süslemek için, isimli kapı süsü yaptırıyorum. Baby yazılı içi balonlu kutular var onlardan alıcam ve balon standı alıcam, odada masaya hediyeliklerini çikolatasını filan koyucam ben bu şekilde planladım kafamda.Kızlar hastane odasını kendimiz süslemeyi düşünüyoruz da nasıl olabilir neler düşünüyorsunuz
Devlete yapacağım için doğumu süsleme yasakKızlar hastane odasını kendimiz süslemeyi düşünüyoruz da nasıl olabilir neler düşünüyorsunuz
Sağol canım çok teşekkür ederim bilgiler için başlayalım haftaya bakalımBen perineye pazar günü itibari ile basliycam canım 36+0 da. Bana pilates hocam düzenli yürüyüş, hamile pilatesi, ördek yürüyüşü ve merdiven inip çıkma ( videolarını bulabilirsin YouTube üzerinden) önerdi 38+0 a kadar haftada 3 gün sonra her gün bunlar. Birde çok sıcak olmadan sıcak duş vajen girişe dahi su tutarak kasların gevşemesini sağlamak için. Ayrıca ilişki önerdi normal doğumu kolaylaştırmak için. Ama bunların sadece yürüyüş kısmı doktor önerisi diğerleri hamile pilatesi hocasının ve kitapların önerisi
Geçmiş olsun. Benim de dr um düşük tansiyonfan korkma düzelir normal, yüksek tansiyon sıkıntı olur demişti.Kızlar sabahtan beri kendimi çok güçsüz hissediyodum elim kolum kalkmıyo gibiydi bi de soluk alışverişim bi değişikti evde tansiyon aleti yok gündüz ölçemedim ama anneme geldim ölçtüm yemekten önce 8/6 yemekten sonra 8/5 çıktı normalde 10/6dır tansiyonum yani bi düşüklük var. Endişelenmeli miyim bilemedim dinlensem filan geçer mi yoksa bi tavsiyeniz var mı
Canım ihmal etmelerine izin verme demir serumu taktır bence . Geçmiş olsunKızlar bugün devlete gidip bi ferritin baktırayım demiştim 2,8 çıkmış
Ben biraz düşünce kahve içiyorum . Doktoruna da sor tabi ama benim de genelde senin gibi 10-5 arada düşünce kahve iç demişti bana bir hemşire .. sen yine de doktoruna danış tabiKızlar sabahtan beri kendimi çok güçsüz hissediyodum elim kolum kalkmıyo gibiydi bi de soluk alışverişim bi değişikti evde tansiyon aleti yok gündüz ölçemedim ama anneme geldim ölçtüm yemekten önce 8/6 yemekten sonra 8/5 çıktı normalde 10/6dır tansiyonum yani bi düşüklük var. Endişelenmeli miyim bilemedim dinlensem filan geçer mi yoksa bi tavsiyeniz var mı