Canım insallah bir an önce kavuşacaksın bebeğine en önemlisi emin ellerde çok şükür sağlıkla büyüyor suan onu düşün
Bu sertleşmeler tabi ki önemli ben hastanede yatınca daha iyi anladım hepsi kasılma aslında ama önemli olan kaç dakikada bir olduğu öyle 10 dk 12 dk ya da yarım saatte bir falan oluyorsa ya da sadece arada hiç önemi yok eğer 4-5 dkda bir oluyorsa açıp saat tutuyordum ben o zaman doktorunuza yazın o düzenli kasilma oluyor o zaman bakmaları lazım.
Canım şimdi bu özel hastanelere verdiğimiz ücretin bir kısmını da olsa alamaz mıyız sgkdan ya ben devlet memuruyum
Biliyosun 1 gece yattım valla nerdeyse bir maaş verdim içime oturdu helal olsun bebis için tabi ki ama çok uçmuş ücretler insanlar bu paralara doğum yapıyor ya.
Hareketleri çok takma bazen durgun bazen aşırı oluyor ben de çok takıyorum biliyosun ama geçen benim hareketsiz dediğim zaman nstde kıpır kipir çıktı yeter ki 2 saat içinde 10 hareket olsun dedi doktorum. Tokken ve dinlenme pozisyonunda.
Canım çok geçmiş olsun insallah bir şey olmaz baksana benim hiç rahim kısalığı vs bise yoktu birden sancı çıktı 3 dk da bir mecbur ciğer geliştirici olduk ben de korkuyorum açılma başlarsa diye ama geleceklerse yapacak bir şey yok bakıyorlar doktorlara güvenmek lazım biraz bizim bebekler sabırsız çıktı sanırım çok var grubumuzda böyle.
Buarada kiloya takılan arkadaşlarım hiç takılmayın yeğenim 2400 doğru 37. Haftanın içinde dogdu beslenemeyince aldılar önemli olan ciğer gelişmeseydi zaten 37 yıl geçtiği için ciğerleri d gelişmiş ne iğne vurmuşlardı ne de kuveze aldılar o sebeple korkmayın dışarda daha çabuk kilo alıyorlar zaten. Önemli olan riskli haftaları geçirmek.