- Konu Sahibi palm angels
- #26.541
Kızlar 32+5 bugün bebişin hareketleri çok az normalde böyle değildi ama sabahtan beri azaldı sanki, hissediyorum ama güçsüz ve az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ter basması olmuyor ama her öğünden sonra oluyor genellikle bi süreOluyo canım kardiyoloji bana da normal dedi az az sık sık yiceksin dedi.Ter de basıyor mu sana
hahaah benim de öyle valla soğuk şeyler özellikle :)Kizlar ben de yine seker istegi basladi surekli tatli meyve yemek istiyorum ay niye boyle istahim kapali yemek yiyesim yok ama butun gun seftali cikolata dondurma fresh soguk tatlilar istiyorum
Benim karnımı çooook ağrıtıyo hindistan cevizi suyu halbuki elektrolit olarak da çok iyiymisKızlar coconut suyu içmeye başladım biraz bu arada hem bebiş için hem çatlaklar için faydalıymış içeriden nemli tutuyormuş vücuduEki Görüntüle 3447682
Şekeri ölçtünüz mü? 3 dilim kek ciddi yükseltmiş de olabilir bi anda.Ayy kızlar 31+5teyim. Ekmek almaya erindiğimden kahvaltıyı geçiştireyim dedim 3 dilim kek yedim kendi yaptığım. 1 saat geçti kan şekerim düştü o kadar kötü oldum ki terleme kalp çarpıntısı aşırı endişe biraz toparlayınca hemen ekmek aldım geldim yedim yeni yeni kendime geliyorum ayy bi daha asla yapmam böyle bişey
Yok ölçmedim de 1 saat sonra oldu karnım tam doymadığı için düştüğünü düşündümŞekeri ölçtünüz mü? 3 dilim kek ciddi yükseltmiş de olabilir bi anda.
Canım Günleri günlerini tutmuyor hissediyorsan korkma dün benimki de öyleydi sabah dinlendi herhalde ilk defa gece uyutmadı hareketliydi şimdi de sesi yokKızlar 32+5 bugün bebişin hareketleri çok az normalde böyle değildi ama sabahtan beri azaldı sanki, hissediyorum ama güçsüz ve az
Hissediyorum çok şükür ama eskiye nazaran epey az, neyse yarın bi devlete gidicektim sorarım bakalımCanım Günleri günlerini tutmuyor hissediyorsan korkma dün benimki de öyleydi sabah dinlendi herhalde ilk defa gece uyutmadı hareketliydi şimdi de sesi yok
Aynen sor için rahatlasın büyüme atak dönemlerinde de çok sakin olurlarmış bi sorun çıkmayacak inşallah :) bu ara seni hatırlıyorum sanki aralık ayı transfer grubundaydın bende şimdi 31+5teyim tüp bebişimleHissediyorum çok şükür ama eskiye nazaran epey az, neyse yarın bi devlete gidicektim sorarım bakalım
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına al canimBugün doktor kontrolümüz vardı kızlar 35+6dayız 2800 gram olmuş oğluşumAllah nasip eder kendisi erken gelmeye kalkmazsa 22 Temmuz'da kavuşacağız inşallah
Benim zorunlu sezaryan olduğu için verdi belki normal yapma durumun varsa ondan vermemiştirYa bana ne zaman vericekler ya bakalım ayın 16 randevum var 35 olucam inşallah bir gün verirler artık ben devlete gidiyorum daha vermedi
Evet ben de hatırlıyorum canım ☺☺ buralara geldik çok şükür doğumları da nasip olsun inşallahAynen sor için rahatlasın büyüme atak dönemlerinde de çok sakin olurlarmış bi sorun çıkmayacak inşallah :) bu ara seni hatırlıyorum sanki aralık ayı transfer grubundaydın bende şimdi 31+5teyim tüp bebişimle
Yok benimki de sezaryen mecburi devlete giden bir kaç arkadaşım 33 te vermişler bile ben 34 oldum 35 olunca kontrol var inşallah verir doktorBenim zorunlu sezaryan olduğu için verdi belki normal yapma durumun varsa ondan vermemiştir
Ben de ayni durumdaym ptesi kontrolumde sordm ultrasyonda gayet hareketli gorunuyor dedi. Oysa ki gece uyutmazdi. Simdi cok gucsuz hissediyormKızlar 32+5 bugün bebişin hareketleri çok az normalde böyle değildi ama sabahtan beri azaldı sanki, hissediyorum ama güçsüz ve az
Çok şükür ya ne günler geçirdik inşallah inşallahEvet ben de hatırlıyorum canım ☺☺ buralara geldik çok şükür doğumları da nasip olsun inşallah
Hiç utanma. Hamilelikte her an herşey oluyor markette gezerken hapşurmamla altından kaçırmam bir oldu. Altımda siyah hamile taytı vardı da belli olmadı hiç sızıntı diye düşünmüyorum. Kaslarımız gevşiyor. Ağrı devam ediyorsa ve duramayacak kadar fazlaysa Dr un görmesinde fayda var. Ama kısa süreli oluyorsa boşuna Dr yolunda yorulma :)Kızlar merhaba, utanarak birşey sorucam size gece uykumdan tuvaletimi yapıyorum diye uyandım ve hemen kendimi kastım tuvalete gittiğimde hem çamaşırımin hemde pijamamin islandigini gördüm üzerimi değiştirip duş alıp uyuduktan sonra farkına vardım acaba su sızıntısı olabilir mi diye ama su sızıntısı olsa kendimi kastigim zaman durmaz devam ederdi değil mi? Sabahtan beride vajinada ağrı ve sızlama var garip bir his var. Yarın sabah doktor kontrolüm var ama kafama çok takıldı