- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #26.421
Benim kızım da öyle olur belkiAynen öyle dediğin gibi canım 2.5 yaşına kadar emdi hatta zorla biraktirdim çok istahliydi halada öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım da öyle olur belkiAynen öyle dediğin gibi canım 2.5 yaşına kadar emdi hatta zorla biraktirdim çok istahliydi halada öyle
Canım arkadaşım bir süre silikon göğüs ucu kullandı, biberon ucu gibi algıladığı için bebek reddetmedi memeyi. Sonra ara ara bırakarak memeye alıştırmaya çalıştı. Aklıma geldi şimdi, belki yararı olur sanadaKızlar Şimdi kablodan benim sütümü veriyorlar ama biberona geçeceklermiş ilerleyen zamanlarda, meme reddi olmasın diye hangi marka biberon almalıyım sizce? Ben avent almıştım philips ama daha iyisi daha garantisi var mı sizce?
Kaşık biberon öneriyorlar ama hastane kabul eder mi emin olamadımKızlar Şimdi kablodan benim sütümü veriyorlar ama biberona geçeceklermiş ilerleyen zamanlarda, meme reddi olmasın diye hangi marka biberon almalıyım sizce? Ben avent almıştım philips ama daha iyisi daha garantisi var mı sizce?
Tabi canım hic sıkma canını valla öyle güzel buyuyorki prematüre bebekler ne çabuk büyüdü diyorsun sonundaBenim kızım da öyle olur belki
Bende de fıtık var küçük ama hamilelikte kilo alınca kötü oluyorum hiç uyumadım bu akşamBen de bu gece mide yanması ve fıtık ağrısından çok kötü bir gece geçirdim
Hissetmemek şaşırtıcı. Neyse ki 1 hafta sonra erken doğum riski kalmıyor. 37 den sonra herşey normal :)Benim yine nst de hissetmedigim sancılar çıktı igne ve serum veriliyor. Neden böyle oluyor acaba 35+5olduk
Tamamdır eğer memeyi almazsa öyle yaparım en azından aklımda dursunCanım arkadaşım bir süre silikon göğüs ucu kullandı, biberon ucu gibi algıladığı için bebek reddetmedi memeyi. Sonra ara ara bırakarak memeye alıştırmaya çalıştı. Aklıma geldi şimdi, belki yararı olur sanada
Canım Ağrı eşiğin yüksektir ben de hiçbir zaman sancıları ve açılmamı hissetmemiştim serklajdan önceBenim yine nst de hissetmedigim sancılar çıktı igne ve serum veriliyor. Neden böyle oluyor acaba 35+5olduk
Öyle olsun lütfen şimdi her görmeye gittiğimde çok korkuyorum çünkü ayakları elleri o kadar ufak kiTabi canım hic sıkma canını valla öyle güzel buyuyorki prematüre bebekler ne çabuk büyüdü diyorsun sonunda
Kaşık biberon almıştım ama kabul edeceklerini zannetmiyorum, yoksa ben de kaşık biberon verilmesini tercih ederimKaşık biberon öneriyorlar ama hastane kabul eder mi emin olamadım
Çok güzel merak etme35+1 canım
Daha önce kullandım canım ben faydasını görmüştüm. Şimdi milk in diye bir takviye var onu aldım yanına yine bestlak damla da alıcam sonra gelsin sütlerKızlar doğum çantasına bestlak damla da koymayı düşünüyorum hani sezeryan olduğu için. Kullanan var mı aranızda gerçekten süt getiriyorsa koyucağım.
Benim ilk oğluma da avent verildi canım hiç meme reddi sorunu yaşamadım. Aventin biberon emziği anne göğsüne çok yakın olduğu söyleniyor ben çok memnun kaldım. Yine onu kullanıcamKızlar Şimdi kablodan benim sütümü veriyorlar ama biberona geçeceklermiş ilerleyen zamanlarda, meme reddi olmasın diye hangi marka biberon almalıyım sizce? Ben avent almıştım philips ama daha iyisi daha garantisi var mı sizce?
Annesi zaman o kadar çabuk geciyorki anlamiyqcaksin bile emme reflesxi gelistiginde orda yarım saat filan emzirtiyorlar öpüp koklayabilirsin yavrunu da benim kızım da küçücük tü kocaman oldu bile darısı senin minigine inşallah minikler daha çok savaşçı oluyor birdeÖyle olsun lütfen şimdi her görmeye gittiğimde çok korkuyorum çünkü ayakları elleri o kadar ufak ki
Evet ben de kullandım silikon göğüs ucu muhteşem bir şey. Hem bebek daha iyi kavrıyor hem göğüs yara olmuyor acımıyorCanım arkadaşım bir süre silikon göğüs ucu kullandı, biberon ucu gibi algıladığı için bebek reddetmedi memeyi. Sonra ara ara bırakarak memeye alıştırmaya çalıştı. Aklıma geldi şimdi, belki yararı olur sanada
Kesinlikle katılıyorum, düşündüğümüzden çokkkkkk daha güçlülerAnnesi zaman o kadar çabuk geciyorki anlamiyqcaksin bile emme reflesxi gelistiginde orda yarım saat filan emzirtiyorlar öpüp koklayabilirsin yavrunu da benim kızım da küçücük tü kocaman oldu bile darısı senin minigine inşallah minikler daha çok savaşçı oluyor birde
Biberonla besleyeceğiz dediler bilmiyorum ki hiç emmeye verecekler miAnnesi zaman o kadar çabuk geciyorki anlamiyqcaksin bile emme reflesxi gelistiginde orda yarım saat filan emzirtiyorlar öpüp koklayabilirsin yavrunu da benim kızım da küçücük tü kocaman oldu bile darısı senin minigine inşallah minikler daha çok savaşçı oluyor birde
Emmeye de Bi şekilde alışır inşallah. Önceliği daha fazla süt alması. Benim yakın arkadaşım hiç emzirmedi. Hep çekti biberonla verdi. Sütü de kesilmedi. Ayrıca ne kadar içtiğini biliyordu. Az kaldı geçecek bu günler inşallah :)Biberonla besleyeceğiz dediler bilmiyorum ki hiç emmeye verecekler mi