Popüler Konu 2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    213
Hep bunu hayal ediyoruz eşimle
 
Benm 1725 seninki nasl karin cevresi geri oluyor ki haftasina gore cok iyi sanki. Her doktor baska konusuo anlamiyorm ki artik.
 
Benm 1725 seninki nasl karin cevresi geri oluyor ki haftasina gore cok iyi sanki. Her doktor baska konusuo anlamiyorm ki artik.
Evet her doktorun farklı olduğu konusunda haklısın arkadaşım. Bana doktorum 2 hafta gerilik var bebekte dedi, başka doktora gittim kafana takma bebiş biraz düşük kilolu doğar, korkulacak birşey yok dedi. Ama kendi doktorum o kadar çok korkuttu ki beni ağlamaya başladım sinirimden. Kendimi suçladım kaç gün gereken özeni göstermedim mi acaba diye.
 
Ben kendim bu ay 2. Kilo 300 gram almisim sen cok almissin dedi bir de. 60 kiloym.
 
İdrarda protein çıktı canım Allahtan çok yüksek değil ama dr yinede yatış verdi
Aaaa önlem amaçlıdır ne olur ne olmaz diye geçmiş olsun heöen toparlarsın inşallah kaç çıktı sonucun
Bol su içmek ve Bol kayısı yemek bana iyi geliyor canım
Aldırdım şimdi eşime gidip gelip yiyorum yemek yemeğe korkuyorum artık yaaa canım yanıyor resmen ve salak gibi bu durumu doktora söylemeyi unuttum bugün
 
Herkese merhaba , doktorla görüştüm , maalesef rahim ağzım çok kısalmış , 13 mm olarak ölçtü , ciğer geliştirici yapıldı , yarın da ikinci doz olacak , bol dinlenme ve progesteron verdi . NTS’ye de girdim küçük kasılmalar var ama tehlikeli değil dedi. Erken doğum riski var , 34’ü bari görelim dedi doktor. Dua edin lütfen en azından 36’ya kadar beklesin, daha 32 haftalığız..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…