Valla tipta utanma olmaz aşko
-4kilo ben
Ay canim mylome luxury resort otel aquali yemekleri muhteşem tertemiz mükemmel bir otel yeni otel zaten gelesim gelmedi
İlkinde teshisi koydu doktor aslinda kan pihtilaşmasi var ama 2. Hamileliginde kalp atisini dinleyince igneye başlayacaksin dedi ve dusuk yaptim yine hatta özelletde sorun var demek ki diyerek hacettepeye gittim genetik testler falanlar filanlar bi dünya test yaptirdim sorun yok pihtilaşma dışında dediler neyse arkadasimin dogum yaptirdigi doktora gittim baya ünlü imiş sözde bana ta yumurtlama döneminden 0.6mg igne verdi en yüksek doz hamile kalinca da gunde 2 adet vurulcaksin dedi okey güven verdi dedigini yaptik yine düşük oldu megersem fazla dozdanmis sonra ven tabi 3 kurtajdan sonra neredeyse 100 kilo oldum ben artik cocuk falan istemiyorum kilo vercem dedim 25 kilo verdim hop pandemi girdi bebek fikri iyice uzaklaşti derken en yakin arkadaşimin doktoruna gittim adam hacettepe ingilizce tıpı bile 1.lik ile bitirmiş dedim bu son sonra cocuk defterini tamamen kapatcam olmazsa diye kendime söz verdim doktor bana çok fazla igne vererek yanliş yaptiklarini aslinda sadece 0.4 lük igne ile olacagini soyledi falan dedi o kadar da rahat ki olsun 3te düser 5te düser en sonunda dogurursun diyor hamile kalamayan tüp bebek icin ugraşip yine gebe kalamayan kadinlar ne yapsin diye telkin etti neyse ben hemen hamile kaldim ama umudum hic yoktu işte kimseye soylemedik oglum şuan 22 aylik cok şükür kardeşi sürpriz yumurta habersiz oldu