Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl sayfalar mesela? İlk defa duyuyorumKızlar merhaba Size bir şey danışmak istiyorum. Cinsiyet tahmin eden sayfalar var. Aranızda hiç soran oldu mu
Parayla bakıyorlarmıs 150 lira nubu gorunurse bende paraasız bılırımKızlar merhaba Size bir şey danışmak istiyorum. Cinsiyet tahmin eden sayfalar var. Aranızda hiç soran oldu mu
Vay be bu da ticarete dönüştü hee. Peki doğru çıkmazsa paramızı geri alabiliyo muyuz hahxhshxParayla bakıyorlarmıs 150 lira nubu gorunurse bende paraasız bılırım
Benimde 21 MayısBizim satlar aynıymış canım benim de 21 Mayıs
Geri alma yokmuş %20 yanılma payı varmışVay be bu da ticarete dönüştü hee. Peki doğru çıkmazsa paramızı geri alabiliyo muyuz hahxhshx
Şubat grubundan kimsenin daha haftası gelmedi. Ama Ocak grubundan yaptıranlar var canım istersen oraya da sorMerhaba kızlar bugün doktora gittim panorama nıpt testini önerdi yaptıran var mı acaba merak ettim bide ücreti ne kadar sadece kan mı alıyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi
Yüzde %20 yanılma nedir? Zaten %50 kız %50 erkek olma ihtimali var tanışınca para iadesi mi yapıyorlarGeri alma yokmuş %20 yanılma payı varmış
Yok vermiyorlarmış zaten bılme ıhtımalı %50 bunla ovunuyorlarVay be bu da ticarete dönüştü hee. Peki doğru çıkmazsa paramızı geri alabiliyo muyuz hahxhshx
Gerçeklik payı var mı sizce Bu alanda uzmanlaştım yazmış profilineYok vermiyorlarmış zaten bılme ıhtımalı %50 bunla ovunuyorlar
İnşallah denk gelmemiştir o genler. Esinin tarafında da yoktur inşallah. Canım nipt yaptırdılar mi yoksa ikili testte mi çıkmadı. Ölçümlerde çıkmadı sanırım. Olabiliyor ama olumlu düşün aslında hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz. Benim oglumda hiç bir sorun yoktu hatta o kadar güçlüydü ki sepsis illetine 12 gün dayandı. Normal yetişkinlerin 3 5 günde götürüyor. Her şey olabiliyor umudumuzu karartmiycaz olumlu olucaz sanırım başka bir şey gelmiyor. Dediğim gibi inşallah o genler denk gelmemiştir
18 Mayıs benimde aynı sayılırızSat tarihin ne zaman canım benim de bu haftasonu 6 bitiyor inşallah sat 19 mayıs benim
Eşimdede vardı girabolu suyu ile hemen düşürdü,biliyorsun değilmi giraboluyuKızlar böbreğim de taş var nasıl düşer acıdan duramıyorum doktor lar hamile yım deye bişeyde yapmıyor çok ağrıyor yardim
Ablamda 2 li 3 lü,ayrıntılı ultrason hiçbirinde çıkmadı,hatta yüzde 90 sağlıklı bebek dedi ayrıntılı ultrasonda.agır kalp hastası doğdu ama kalbide çok iyi demişlerdi yani kapalı kutu aslındaİnşallah denk gelmemiştir o genler. Esinin tarafında da yoktur inşallah. Canım nipt yaptırdılar mi yoksa ikili testte mi çıkmadı. Ölçümlerde çıkmadı sanırım. Olabiliyor ama olumlu düşün aslında hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz. Benim oglumda hiç bir sorun yoktu hatta o kadar güçlüydü ki sepsis illetine 12 gün dayandı. Normal yetişkinlerin 3 5 günde götürüyor. Her şey olabiliyor umudumuzu karartmiycaz olumlu olucaz sanırım başka bir şey gelmiyor. Dediğim gibi inşallah o genler denk gelmemiştir
Yaa çok iyi siz kalp atışı duydunuz muBenimde 21 Mayıs
Benim doktor da 1500 muayene ama benşm özel sigortam var tamamlayıcı hamilelik öncesi yaptırmıştımArkadaslar az önce hafta sonu muayenesi için randevu oluşturdum ve muayene ücreti 2400 ti imiş ben şok
Sizinkilerde bu kadarmı ya ben şok olduysa biraz
Bende yaptıracağım galiba peki muayene hakkın kaç tane sonsuz değil sanırım.ve ne kadar ödüyorsun sigorta ileBenim doktor da 1500 muayene ama benşm özel sigortam var tamamlayıcı hamilelik öncesi yaptırmıştım
Ben de Muhammet beyi düşündüm eylülde uğrayacağız artık doktorum karsta ama karsta hastaneler biraz sıkıntılı o yüzden Erzurum düşünmüştüm ben de . Yani zaten böyle bir muameleyi yasamamak için ücret ödüyoruz yoksa devlette randevu beklerdik siz sekreteri bosverin kafasına göre konuşmuşEvet Buhara’da Fatma Aydın’a gidiyordum. 10dk muayene süreleri, ilk gittiğimde çok açıklayıcıydı, yaklaşımı iyiydi. Ama onun haricinde doktora ulaşamıyorsunuz, dahili telefon numarasını vermişlerdi. Aradığınızda yanındaki sekreterler sorduğunuz soruya cevap veriyor, doktorla muhatap bile olamıyorsunuz. Hatta beta hcg 31 çıktığında gittim, yola çıkacağımız için danışmak istedim. randevu yoktu kapıdan sormak istedim. Sekreter içeri bile sokmadı, bu değerin bir anlamı olmadığını, düşebileceğini söyledi. Çok sinirlendim, moralimi bozdu. Hevesimi kursağımda bıraktı. Mecbur kaldığım için gidiyorum, Muhammet bey de okuduğum yorumlara göre tercih ediliyor. Henüz Erzurum’a dönmedim, dönünce gideceğim tekrar, hoşlanmadığım bir durumda Muhammet beye geçmeyi düşünüyorum
1.000 tlydi benim gittiğim doktor daArkadaslar az önce hafta sonu muayenesi için randevu oluşturdum ve muayene ücreti 2400 ti imiş ben şok
Sizinkilerde bu kadarmı ya ben şok olduysa biraz