- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
- Konu Sahibi palm angels
- #25.721
Kızlar bugunlerinizin değerini bilin bol bol uyuyun gezin tozun eğlenin (mayıs annelerinden geliyorum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son trimester güncellemesi desene canım tekrar uyumaktan korkar oldum vallaben de yutkunarak uyanıyorum çıkarmamak için çok direniyorum
Ah uyuyabilsekkk güle güle büyütün inşallahKızlar bugunlerinizin değerini bilin bol bol uyuyun gezin tozun eğlenin (mayıs annelerinden geliyorum)
Amin canimsizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz O dönem bende öyleydim doğduktan sonra daha da azalıyor uyku işi ben yandım siz yanmayin diye gelecekten geliyim dedimAh uyuyabilsekkk güle güle büyütün inşallah
Haklısın iyi yaptın canım elimden gelen her anda uyumaya çalışıyorum ama şimdi yeni güncelleme ile ilk trimesterda bjle olmayan mide bulantısı eklendi üstelik uykuda uyumak isterken uykudan kaçmak için yer arıyorum resmenAmin canimsizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz O dönem bende öyleydim doğduktan sonra daha da azalıyor uyku işi ben yandım siz yanmayin diye gelecekten geliyim dedim
Bende mide yanması olurdu o yüzden uyuyamazdim mide bulanmasini ilk defa duyuyorum acil çözüm bul uyu uyu uyuuuHaklısın iyi yaptın canım elimden gelen her anda uyumaya çalışıyorum ama şimdi yeni güncelleme ile ilk trimesterda bjle olmayan mide bulantısı eklendi üstelik uykuda uyumak isterken uykudan kaçmak için yer arıyorum resmen
Ay ne bileyim bu gece çıktı bu da çift yastık bile işe yaramadı ama bu onerinden sonra gerekirse oturarakta olsa uyumaya çalışicamBende mide yanması olurdu o yüzden uyuyamazdim mide bulanmasini ilk defa duyuyorum acil çözüm bul uyu uyu uyuuu
Benim yerimede uyu inşallah en kısa zamanda geçerAy ne bileyim bu gece çıktı bu da çift yastık bile işe yaramadı ama bu onerinden sonra gerekirse oturarakta olsa uyumaya çalışicam
İnşallah umarım bebisinde senin uyumana zaman verecek şekilde bir rutine alışırBenim yerimede uyu inşallah en kısa zamanda geçer
Benim ferritin 3 ay once 3 tu sonra 4 sonra sonra 5 çıktı 2 defa serum aldim ayin 2 sinde kontrolüm var yine yaptircam tahlil bilmiyorum suan ne durumdaSelam, ferritin değerleriniz kaç çıktı en son ? Benim 10 çıktı takviyeye rağmen ve serum takılması gerek çünkü deponu takviyeyle dolduramazsın dediler . Sizin ferritin değeriniz nedir ?
Bende banyo sonrası oldu ama birdaha olmadı canım. Göğsünü sıkma yada masaj yapma, uyarma göğsünüKizlar bazen sag gogsümün ucunda bi islaklik oluyo 1 damla filan atletim islaniyo sanirim süt geliyo,sizdede oluyo mu
Bende de son 1 haftadır her ayağa kalktığımda sağ bacak uyuşuyordu ama bugün sabah çığlıkla uyandım. Sol bacağıma bir kramp girdi anlatamam. Daha önce de olurdu ama böylesi hiç olmadı ayağımı düzeltemedim taş gibiydi. Ağladım artık eşim masaj yaptı falan zor açıldı 10 dk sürdü bugün doktorum var soracağım muhtemelen magnezyum verecektir sen de bir sor.Kızlar ellerim aşırı uyuşuyor özellikle gece uykumdan uyandırıyor gündüz hiçbi şey yok uyanınca hepsi geçiyor. Sadece sağ elimin orta ve yüzük parmağının başındaki uyuşma hiç geçmiyor 1 haftadır fln
Aa gerçekten mi çok geçmiş olsun tansiyon kaç çıktı canım bol bol dua ediyoruz canım sana herkeseKızlar dün birden tansiyonum yükseldi tedbir amaçlı hastaneye yatırıldım bana dua edin
Geçmiş olsun canım kaç çıktı ne dediler?Kızlar dün birden tansiyonum yükseldi tedbir amaçlı hastaneye yatırıldım bana dua edin
Canım çok geçmiş olsunKızlar dün birden tansiyonum yükseldi tedbir amaçlı hastaneye yatırıldım bana dua edin
Bu sıcaklar ve bu göbekle uyuyabilsek keşke 3-4 kere kalkıyorum şahsen zar zor dalıyorum Hani bebek doğsa da ona uyansam bari diyorum bir hiçliğe uyanmak psikolojik olarak yıprattıKızlar bugunlerinizin değerini bilin bol bol uyuyun gezin tozun eğlenin (mayıs annelerinden geliyorum)
Bende süt gelmesi yok ama göğsümdeki damarlar şişti. Hani erkeklerin kollarında damarlar çıkar ya benim göğsüm öyle olduKizlar bazen sag gogsümün ucunda bi islaklik oluyo 1 damla filan atletim islaniyo sanirim süt geliyo,sizdede oluyo mu