- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #24.581
Eveet NST’deyiz şimdi bakalım sancım yok gibi inşallahGünaydın kontrole mi gidiyorsun. İnşallah inşallah biraz daha bekler bebegin stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet NST’deyiz şimdi bakalım sancım yok gibi inşallahGünaydın kontrole mi gidiyorsun. İnşallah inşallah biraz daha bekler bebegin stres yapma
İdrar yolları geçirdim ama çok azdı sancı olduğu için fark edildi antibiyotik içtim onda geçti. Hiç ilişkiye bağlamamıştımIste biz yapsak da buyuk ihtimal korkudan bisi de anlamayacaz.kaldik oyle peki enfeksiyon falan yapmadi mi. Iliski de neden olabilio ya
Ne zaman doğuracağınla ilgili doktor bir şey dedi mi? Yoksa her an bekliyoruz gibi mi konuştu?Eveet NST’deyiz şimdi bakalım sancım yok gibi inşallah
Oyun matı aldım aslında ama bu da çok mantıklı fikir bir bakayım hemen teşekkür ederimHalı olarak su geçirmez oyun halılarından aldım tummy mat ve unigo markalarında var
Benim ki geçen kontrolümde her an bekliyoruz artık demişti, sancı açıklık dikişlere göre bakacakmış. Bavulumuzla geldik zatenNe zaman doğuracağınla ilgili doktor bir şey dedi mi? Yoksa her an bekliyoruz gibi mi konuştu?
Ay hadii hayırlısı evde rahat rahat hiç yoksa dinlenirsin sen de artıke devletten raporum girilmiş rapor durumunda: Doğum öncesi analık çalışır yazıyor. Haftaya Cuma da çalışamaz alacağım. Bugünü saymazsak 5 gün daha işe gelip bırakıyorum çok şükür dönüş belirsiz :)
Canım dualarımız seninle bence sancının olmaması mükemmel. Böyle suyu gelip haftalarca yatanlar var, durdurabiliyorlar inşallah bekleyecek bebişlerinKızlar Günaydın Bugün 30+6 olduk 10 gündür kasik agrim vardı.Doktor çoğul gebelikten dolayı normal olduğunu söyledi
Üstünde kabız olunca normaldir diye dusunup 3-4 günde öyle geliştirdim.Ama malesef dün az az suyum gelmeye başladı.Sezeryan için hazırladılar fakat NST de sancı çıkmayınca beklemeye aldilar.Sukur şuan servise aldilar.Siz siz olun ağrıyı ihmal etmeyin ve bebeğini ve kendi cantanizi ufaktan hazırlayın zira hastanede ufak çaplı kriz yasiyorsunuz
Bebeklerim icin bol bol dualarınızı bekliyorum daha çok küçükler biraz daha zamana ihtiyacımız var
Benim ki geçen kontrolümde her an bekliyoruz artık demişti, sancı açıklık dikişlere göre bakacakmış. Bavulumuzla geldik zaten
Hadi hayırlısı olsun canım ben de bu hafta bavulumu kapatacağım :)Ay hadii hayırlısı evde rahat rahat hiç yoksa dinlenirsin sen de artık
Günaydın Canım :) Biraz daha dursunlar büyüsünler öyle gelsinler inşallah..Kızlar Günaydın Bugün 30+6 olduk 10 gündür kasik agrim vardı.Doktor çoğul gebelikten dolayı normal olduğunu söyledi
Üstünde kabız olunca normaldir diye dusunup 3-4 günde öyle geliştirdim.Ama malesef dün az az suyum gelmeye başladı.Sezeryan için hazırladılar fakat NST de sancı çıkmayınca beklemeye aldilar.Sukur şuan servise aldilar.Siz siz olun ağrıyı ihmal etmeyin ve bebeğini ve kendi cantanizi ufaktan hazırlayın zira hastanede ufak çaplı kriz yasiyorsunuz
Bebeklerim icin bol bol dualarınızı bekliyorum daha çok küçükler biraz daha zamana ihtiyacımız var
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur.Rabbim hepimizin evlatlarını zamanında saglicakla kucagina almayi nasip etsinCanım dualarımız seninle bence sancının olmaması mükemmel. Böyle suyu gelip haftalarca yatanlar var, durdurabiliyorlar inşallah bekleyecek bebişlerin
Ayy sorma inşallah benimde bütün temennim o yondeGünaydın Canım :) Biraz daha dursunlar büyüsünler öyle gelsinler inşallah..
Aynen baya rahatlıkmış :)Bence erkenden hazır olmasını kafa rahatlığı ben çamaşır sepeti ve halı seçemedim hala
Dualarımız seninle canım, umarım kızın biraz daha bekler Bana bekleyecek gibi geliyorGünaydıın kızlar bana dua edin bugün doğuma girmek istemiyorum
Son ıvır zıvırları Amazon’dan aldım. Sepet yaptım günlerce ve minik minik şeyler ama inanılmaz çok tuttu , neyse ki bitti artık . . ben küvet ve süt pompası dışında fiziki mağazadan hiçbir şey almadım yaşasın internet alışverişioff tam benlik haraket cok iyi yapmisin hamilelikte erken yok ya daha fazla agirlasmadan zamaninda varken yavas yavas yorulmadan yap rahat et benimde gelsin kargolar onemsizler disinda bitiyo canta ve dolaba basliycam askilar gelsinde bi
Çok geçmiş olsun umarım biraz daha beklerler ..Kızlar Günaydın Bugün 30+6 olduk 10 gündür kasik agrim vardı.Doktor çoğul gebelikten dolayı normal olduğunu söyledi
yok o sanci yokEveet NST’deyiz şimdi bakalım sancım yok gibi inşallah
Biz bayagi iyi gittik de artk bunye eror verio hehehehebiz baslarda yasakliydik hem tup bebek olusundan hem problemlerden sonra serbest oldu 3-4 aydir serbest ama 3 kere falan oldu simdide biz sona yaklastik tetikler diye korkuyoruz istemiyoruz
oyyyh kuzulaaaar sorun olmadan saglikla gelsinler bebisleeer ama biraz daha bekletsinler anneleriniKızlar Günaydın Bugün 30+6 olduk 10 gündür kasik agrim vardı.Doktor çoğul gebelikten dolayı normal olduğunu söyledi
ayh ben ikisi karisik gittimde galiba kiyafetlerden cikamicam sjsjsjs fazla almisiiim oglanin 2 yasina kadar ihtiyaci olmayabilir bide bunlari yikamasi var oyhSon ıvır zıvırları Amazon’dan aldım. Sepet yaptım günlerce ve minik minik şeyler ama inanılmaz çok tuttu , neyse ki bitti artık . . ben küvet ve süt pompası dışında fiziki mağazadan hiçbir şey almadım yaşasın internet alışverişi