- 29 Eylül 2023
- 587
- 644
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #24.201
Günaydın kızlar, uykusuzluk başıma vurdu artık sağa yatıyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Gece 4'e kadar dönüp durdum, bir çözüm bulan var mı? Delircem uykusuzluktan az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykusuz gecelere hazırlıyor seni annesi üzülme lütfen. Benimde bir kaç gündür gündüzleri yatıyor gece ne tarafa dönersem hareket ediyor asla durmuyor o öyle hareket edince bende uyuyamıyorumGünaydın kızlar, uykusuzluk başıma vurdu artık sağa yatıyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Gece 4'e kadar dönüp durdum, bir çözüm bulan var mı? Delircem uykusuzluktan az kaldı
Çok çok geçmiş olsun en kısa sürede geçer insallah lütfen stres yapma doktorlar en doğru şekilde yönetecektirKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
İyi bayramlar canım. Ayyy ben de aynı şekilde daha yapmadım kim ne koymus çok merak ediyorum. Ben daha yeni başladım yıkamaya ütülemeye onları da yapacağım. Bir kız gördüm youtube da hepsini tek tek ayırmış koroplast kilitli buzdolabı posterlerine koymus sticker yapıştırmış üstüne içinde ne var diye mantıklı geldi. Ama sağlıklı olur mu emin olamadım. Gerçi gıda koyuyoruz içine ama. Hepsini ayırmış hem de eve gelince hiç açılmayanlar oldu yıkmama gerek kalmadı diyor.iyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
Canim gece uyuyamıyoruz artık onun da etkisi var ben de aşırı yorgunum bir iş yapsam hemen yatasın geliyor böyle devam sanırım.Kızlar hayırlı bayramlar. Yarın 30 haftalık oluyoruz. Bu bel ağrısı davul gibi ayaklar hiç iş görmesem de yorgunluk bu doğuma kadar devam edecek miii
Henüz hazır değilim bebişin her şeyi hazır ama yıkamadım tozlanmasın diye, kendime de henüz gecelik almadım hastane için, sanırım bayram sonrası hazırlarım diyorum
Ben daha anca ütülemeye basladimAyyyy ben yavaştan eşya koymaya başladım, her gün bir şey daha ekliyorum, daha almam gerekenler var ama bir haftaya bitiririm ve çantayı kapatırım diye düşünüyorum , daha 30. Haftadayım ama ben bir rüya gördüm rüyamda doktor kontrolüne gidiyordum ve doktor bana eve git çantanı getir doğum başladı diyordu ve ben sanki tüm gece çanta hazırladım panikle o eksik bu eksik oyum yok buyum yok diye diye ertesi gün çantamı yapmaya başladım
Canım evet ben de öyleyim belki 5-6 kere kalkıyorum gece maalesef çözümü yok. Bazen sırt üstü buluyorum kendimi sağa zaten yatamıyorum karnım ağrıyor sola yatınca artık kaburgalarım aciyor batıyor sırt üstü yatınca da bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum o şekilde geçiyor işte.Günaydın kızlar, uykusuzluk başıma vurdu artık sağa yatıyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Gece 4'e kadar dönüp durdum, bir çözüm bulan var mı? Delircem uykusuzluktan az kaldı
Evet ben de öyle düşünüyorum çok dadik uyanıyorum 2 saatte bir nerdeyse uyanıyorum çok ilginç sola yatınca zaten daha fazla beslendiği için çok hareket edermiş iyi bir şeymiş bu :)Uykusuz gecelere hazırlıyor seni annesi üzülme lütfen. Benimde bir kaç gündür gündüzleri yatıyor gece ne tarafa dönersem hareket ediyor asla durmuyor o öyle hareket edince bende uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım anneme de olmuş hamileykenKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
Benimde aynı canım, haklısın galibaUykusuz gecelere hazırlıyor seni annesi üzülme lütfen. Benimde bir kaç gündür gündüzleri yatıyor gece ne tarafa dönersem hareket ediyor asla durmuyor o öyle hareket edince bende uyuyamıyorum
Ben 15 gündür parça parça yika utule derken hepsini bitirdim çekmecelere koydum. Tam bayram öncesi kendi pijama ve geceliğimi de hallettim. Bir de düzenleyici valiz içi küçük cantalardan almıştım. Ama çekmecelerde duruyor kıyafetler çanta yapmadım henüz. Bayramdan sonra çocukları annemlerle yazlığa gondericem. Onların çantaları girdi araya maalesef, bu 3 numaraya sıra gelmiyor. Yavaş yavaş çantaları kapatmak lazım aslında. Doktorum 32.haftada artık hazır olsun demisti. Bugun 33.haftaya girdik.iyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
Canım tansiyonunu ölçüyor musun düzenli ? Bir de tatil sonrası idrarda protein baktır bir aile hekimine el ayak şişmelerinde tansiyon ve idrardaki protein önemli gebelik zehirlenmesi vs acısından. Doktoruna da mutlaka bildir. Uyuşma sırt üstü yatınca oluyor bende fark etmeden bazen yatıyorum ellerimin uyuşmasana uyanıyorum, ellerim de sabahları her gün değil bazen sisiyor sonra geçiyor ayaklarim da bazen normal karbonhidrat tatlı tuzlu çok kaçırdığım zaman bayağı sisiyor.Kızlar iyi bayramlar herkese, ayaklarım uzun zamandır şişiyordu zaten ama bu hafta ellerim şişmeye başladı 31. Hafta olduk. Geceleri ellerimin uyusmasına uyanıyorum sabah biraz azalıyor ama akşama kadar yine davul gibi ve işte yapmıyorum var mı böyle olan
Ben de aldim o minderi yıkayacağım direk makinada emzirme yastığını da aynı şekilde yıkayacağım, bebeğin yatağını ve oyuncak vs onları da da buharlı el ütüleri var ya onlardan almıştım söyle bir buhar geçeceğim üstündenyeterli olur diye düşünüyorum.Kızlar ya mesela poşet içine ayrı minder almıştım ve bebeğin yatağı bunlar nasıl temizlenecek
beeen beeen benimde ilk sagdan geldi simdi soldan geliyo damla damla ama su gibi seffaf normalmisArkadaşlar iyi bayramlar, sağ mememden sıvı geliyor. Var mı böyle bir şey yaşayan gögüs pedi taktım şimdi
Su gibi hafif sarımsı rengi açık sarı gibi sürekli mi geliyor arada mıbeeen beeen benimde ilk sagdan geldi simdi soldan geliyo damla damla ama su gibi seffaf normalmis
Tansiyonum normal, doktorumda şişmelerin normal olduğunu söylüyor, bir hafta önce rutin kan tahlili yaptırdım detaylı sonuçlar normal dedi ama idrar tahlili istenmediCanım tansiyonunu ölçüyor musun düzenli ? Bir de tatil sonrası idrarda protein baktır bir aile hekimine el ayak şişmelerinde tansiyon ve idrardaki protein önemli gebelik zehirlenmesi vs acısından. Doktoruna da mutlaka bildir. Uyuşma sırt üstü yatınca oluyor bende fark etmeden bazen yatıyorum ellerimin uyuşmasana uyanıyorum, ellerim de sabahları her gün değil bazen sisiyor sonra geçiyor ayaklarim da bazen normal karbonhidrat tatlı tuzlu çok kaçırdığım zaman bayağı sisiyor.
Sola uzanmak ve bol su içip beklemek ama bu haftalardan sonra daha derin ve uzun süreli uykulara dalıyorlarmış endişe etmeyinkizlaaar bugun yola cikicaz ankaraya donuyoruz ama oglumun bana attigi gol yine sag olsun sabahtan beri kendini hissettirmedi acil deneyimleriniz lazim kahve cikolata protein su ise yaramadi durtukluyorum oda yaramadi henuz
Soğuk Süt muz sola yatış bende yarıyor hep canim.kizlaaar bugun yola cikicaz ankaraya donuyoruz ama oglumun bana attigi gol yine sag olsun sabahtan beri kendini hissettirmedi acil deneyimleriniz lazim kahve cikolata protein su ise yaramadi durtukluyorum oda yaramadi henuz
Çok normal canım 12/8 iyi bir tansiyonKızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
Ben de makinaya atayım o zaman, yatak için de annem üstüne karbonat dök beklet süpür dedi emin olamadım alez, çarşaf falan da olacak zaten ama temizlenmesi de şartBen de aldim o minderi yıkayacağım direk makinada emzirme yastığını da aynı şekilde yıkayacağım, bebeğin yatağını ve oyuncak vs onları da da buharlı el ütüleri var ya onlardan almıştım söyle bir buhar geçeceğim üstündenyeterli olur diye düşünüyorum.