- Konu Sahibi palm angels
- #24.181
Kızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birdaha hiç o kadar düşmedi canım doktorum da devam etmediği için birşey demediMerhaba, birdaha okadar düştü mü şekeriniz. Doktor ne dedi
Çok çok geçmiş olsun iyi olursunuz umarımKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
Ben de öyle hissediyordum 30dan sonra özellikle birazcık ayakta kalırsam baskı yapıyor sanki, bence bayramdan sonra bir doktoruna yazarsınHayırlı bayramlar Kızlar, 30. Haftaya girdik çok şükür ama iki gündür bebeği aşağıda hissediyorum çok sizinde böyle oluyor mu bu haftalarda, serklajlı olduğum için korkuyorum aşağıda hiç bu kadar hissetmemiştim. 30 şu haftalarda normal mi acile gideyim mi
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallahKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
Bayramdan sonra eksiklerim var onları Alicam artık yıkayıp hazirlicam daha çok işim var ya dogurcam alana kadar yaiyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
çok geçmiş olsun, bir yakınımda da oldu çabuk toparladıKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
benim de ufak tefek eksik kaldı,küçük valiz şeklinde hazırlamak istiyorum kendimin ve eşimin de kıyafetleri olacağı için sıcakta 2 gün anca yeterBayramdan sonra eksiklerim var onları Alicam artık yıkayıp hazirlicam daha çok işim var ya dogurcam alana kadar ya
Henüz hazır değilim bebişin her şeyi hazır ama yıkamadım tozlanmasın diye, kendime de henüz gecelik almadım hastane için, sanırım bayram sonrası hazırlarım diyorumiyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
Yok ya benim daha eksik çok birde son zamanlar hava sıcak çıkamıyorum ben iki gün kalcam belki üç te olabilir riskliyim biraz o yüzden fazla götürcemçok geçmiş olsun, bir yakınımda da oldu çabuk toparladı
benim de ufak tefek eksik kaldı,küçük valiz şeklinde hazırlamak istiyorum kendimin ve eşimin de kıyafetleri olacağı için sıcakta 2 gün anca yeter
evet daha var aslında ama insanın aklında yapacağı işler olunca da rahat edemiyor temmuzun ilk haftasına kalsa da olur öyle yaparım belki ben deHenüz hazır değilim bebişin her şeyi hazır ama yıkamadım tozlanmasın diye, kendime de henüz gecelik almadım hastane için, sanırım bayram sonrası hazırlarım diyorum
benimki sabit durmuyor ya da ben nerede tam hissedemiyorum sadece kıpır kıpır ve bazen bir yere toplanıp sonra gidiyor oradan gibi bazen sağa yatınca çok hareketleniyor bazen sol. gece çok hareketli olunca uykuya dalamıyorum. en rahat sırt üstü yatıyorum öyle de kafam hep bebeğe kan akışının yeterli gitmeyişi geliyor kısacası ben de sabaha kadar dolanıp duruyorumKizlar bebek aylardir sagda. Sagima yatmak istiyorm. Tam yatmaya baslayinca deli gibi tekmeleyeme baslio.sabaha kadr dolanip duruyorm. Siz bebgin oldugu tarafa yatiyor musnz
İyi bayramlar benim her şey hazır ufak tefek şeyler eksik sadece onlarıda ay sonuna tamamlayıp çanta hazırlığına başlayacağım inşallahiyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
Bana da bir kere oldu ama yataktan kalkmaya çalışırken ters hareket yaptım , sonra kendi kendine geçti ben orda burda ağrılara alıştım sanırım .. yine de geçmemişse ve endişe ediyorsan doktoruna sorman iyi olur tabi.Bu haftalarda kasık ağrısı yaşayan var mı kızlar. Yırtılır gibi acı oluyor ben uzandığımda ve hareket edince öyle bir ağrı oldu ki çığlık attım. Geçen de uykuda olmuştu. Doktora gitmeli mi?
Çok geçmiş olsun, stressiz sakin bir iyileşme diliyorum sizeKızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim pazartesi sabahı sağ kısmımdan yüz felci geçirdim. Dualarınızı bekliyorum
Benimki de solda canım ve aynen sola döndüğümde beni resmen ittiriyor çok kıpırdanıyor ve sola dönük rahat yatamıyorum sağa dönük yatabiliyorum en rahatKizlar bebek aylardir sagda. Sagima yatmak istiyorm. Tam yatmaya baslayinca deli gibi tekmeleyeme baslio.sabaha kadr dolanip duruyorm. Siz bebgin oldugu tarafa yatiyor musnz
Ayyyy ben yavaştan eşya koymaya başladım, her gün bir şey daha ekliyorum, daha almam gerekenler var ama bir haftaya bitiririm ve çantayı kapatırım diye düşünüyorum , daha 30. Haftadayım ama ben bir rüya gördüm rüyamda doktor kontrolüne gidiyordum ve doktor bana eve git çantanı getir doğum başladı diyordu ve ben sanki tüm gece çanta hazırladım panikle o eksik bu eksik oyum yok buyum yok diye diye ertesi gün çantamı yapmaya başladımiyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
İyi bayramlarr, ah ah nerdee daha kıyafet eksiklerini yeni tamamladım odası dolabı da 1 hafta oldu geleli. Bayram geçince hemen kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem dolaba yerleştiricem hemen peşine çantayı hazırlamak istiyorum inşallah 35te her şey hazır olsun istiyorum nasip olursaiyi bayramlar hastane çantası hazırladınız mı neler koydunuz, ben ufaktan başlarım bir kaç güne
Evde uzanırken yastık koyuyordum bacaklarımın altına bir kaç gündür onu bırakmıştım ondan mı diye düşünüyorum. Dün bütün gün boyunca yukarı diktim ayaklarımı. şükür gece sol tarafıma ayaklarını sağ tarafıma da başını koymuş spora başlamıştı tekmeleri ile uyandım eski yerine gelmiş çiçeğim benim alıl bırakmadı bu böcek bendeBen de öyle hissediyordum 30dan sonra özellikle birazcık ayakta kalırsam baskı yapıyor sanki, bence bayramdan sonra bir doktoruna yazarsın