2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sabahları özellikle aç karnına Ilık suya 3 tane gün kurusunu koyup yumuşatın suyu da için onları da yiyin 15 dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz kahvaltıdan 10 -15 dakika sonra 1-2 tane daha ılık suda beklettiğiniz gün kurusunu yiyebilirsiniz anında probleminizi çözecektir. Bide olabildiğince su için

Kayısıyı geceden suyun içinde bekletip sabah yiyebilirsin aç karnına
Kayısı sade denedim akşam su ilede yapayım inşallah iyi gelir yaaaa 🥴 sağolun çok su içiyorum ama 1 2 gündür katı tüketimim çok oldu büyük etki yaptı sanırım

Doğurma korkusu değil benim ki ya daha sonrası için yetebilme gibi
Evet ya çok doğum odaklı yazdim ilk mesajı ama doğum ve sonrası bütün gibi geliyo bana diye sanırım 😅 kitap annelik konusunda çok iyi hissettirebilecek bi kitap o yüzden şu dönemde öz güven ve cesaret verir gibi geldi. Eh öyle hissedince de zaten endişeye pek yer kalmıyo 😅

Selam ayrıntılı ultrasona girdim yine , daha sonuçları gösteremedim ama radyolog bebek iri dedi 😭 30+0 Haftadayım 1830 gram olmuş yarma gülüm . Umarım sorun yoktur , diyabet olumsuz etkilemiyordur yavrumu 😔

Selam ayrıntılı ultrasona girdim yine , daha sonuçları gösteremedim ama radyolog bebek iri dedi 😭 30+0 Haftadayım 1830 gram olmuş yarma gülüm . Umarım sorun yoktur , diyabet olumsuz etkilemiyordur yavrumu 😔
Bende diyabet yok çok şükür benim 30+3 de 1860 gramdı 32+5 de 2460di iri olsun ya kendi sağlıklı olsund

Kızlar sanırım vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum şimdi fark ettim akıntımın rengi sarıya dönük daha yoğun ve vajina içimde kaşıntı hissi var sanırım düzenli olarak günlük ped takmamdan kaynaklandı hamilelikte ne yapmam gerek önerisi olan var mı bu hafta için randevu almaya çalışacağım

Kızlar sanırım vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum şimdi fark ettim akıntımın rengi sarıya dönük daha yoğun ve vajina içimde kaşıntı hissi var sanırım düzenli olarak günlük ped takmamdan kaynaklandı hamilelikte ne yapmam gerek önerisi olan var mı bu hafta için randevu almaya çalışacağım
Benim de akıntım arttı bu hafta , kaşıntım yok gerçi ama yine de önlem amaçlı yaptıklarım şunlar : Ben bugün idrar tahlili verdim ama sonuç çıkmadı daha.
Mantar için seyreltilmiş sirkeli suyla yıkıyorum o bölgeyi , güzelce kuruluyorum , bir de gece uyurken iç çamaşırı kullanmıyorum ki hava alsın .

Günlük ped hamilelikte onerilmiyor. En az 3 litre su iç çamaşırlarını sürekli degis ve mutlaka utule bir de sirkeli suyla yıkamak da iyi gelmişti bana

Doktorların ölçümleri yorumlamalari farklı oluyor kilolarina çok takılmamak lazım. Sağlıklı olsunlar da

Cnm Bana da normal geldi bende de diyabet yok bizimki o haftalarda 30+6da 1930 grdi. Geçen hafta gittiğimde de 32+6 da 2300 olmuş doktor normal dedi. Ben hatta üstüne açlık tokluk şeker baktırdım acaba şekerim mi çoktı diye ama o da normal çıktı. Doktorun dediği önemli bence.

Umarım dediğiniz gibi normaldir , sizden bunları duyunca biraz rahatladım , daha doktorlar yorumlamadı onu bekliyorum . Özeldeki , devletteki kadın doğum ve endokrin uzmanı yorumlayacak .. suyum normalmiş ve bebeğin bacakları baya uzunmuş…

Kızlar hayırlı bayramlar. Yarın 30 haftalık oluyoruz. Bu bel ağrısı davul gibi ayaklar hiç iş görmesem de yorgunluk bu doğuma kadar devam edecek miii 🥲
İyi bayramlar. 31.hafta ben de aynı durumdayım
Kızlar dogum yaklaştıkça bende bir korku başladı nasıl adapte olucam yapabilirmiyim değişik bir psikoloji sardı 3 aylık evliyken hamile kaldım ben plansız oldu iyi ki oldu istememezlik asla degil ama kendimi degisik hissediyorum..
Hepimizde biraz vardır korku. Yalnız değilsin. Hatta düşününce nefesim kesiliyor kalbim çarpıyor. Az kaldı geçip gidecek bu zamanlar

2 gündür tansiyon çıkıp iniyor takipteyim. Ama yemek yiyemedim su içemedim. Serum alıp vücuda sıvı girsin toparlanayım istiyorum. Gebelikte serum alan var mı, zararlı mı?

2 gündür tansiyon çıkıp iniyor takipteyim. Ama yemek yiyemedim su içemedim. Serum alıp vücuda sıvı girsin toparlanayım istiyorum. Gebelikte serum alan var mı, zararlı mı?
Canım acile git taksınlar mutlaka. susuz kalmaman lazım.Ben kustuğum dönemde taktılar serum hiç bir zararı olmaz.

X