2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? Bu damla şeklinde olanlardan kullanan varsa her gün mü? Ben her gün alıyorum eşim d vitamini her gün alınmaz dedi bugün emin olamadım
Osteocare alıyorum haftada 2 kez onun içinde d vit var ama yeterli olduğunu sanmıyorum çünkü değerim 21 çıkmış ama doktorum da hiç d vit kullanmalısın damla almalısın demedi 🙁
Kızlar selam bugün doktor kontrolü vardı, 33+1 olmuşuz. Bebiş 1.950 gr. Kilosu her şey çok iyi dedi suyun çok güzel dedi ama bebeğin kesesi dikişlere dayanmış artık. Bu şekilde çok fazla fazla bekleyemeyiz dedi. Bugün NST’de hiç Sancım çıkmadı. Eğer çıkmış olsaydı bugün bile sezeryana alırdım dedi. Cuma günü tekrardan çağırdı. Çantanla gel her ihtimale karşı perşembe gece 12’den sonra hiçbir şey yeme dedi. Rahim ağzım 11 mm düşmüş.
Dikişler patlamaz ama suyun gelirse kanaman olursa bebek gelmek için zorlar ondan dolayı rahim ağzını parçalar dedi. Böyle bir riske girmek istemiyorum dedi.
Ne hissedeceğimi bilmiyorum biraz kafam karıştı, eşim ayın 20sinden 24’üne kadar yurtdışında. Sanırım bu da beni tedirgin ediyor. Maksimum 36. haftayı görürüz dedi daha fazlası imkansız dedi.
Ne hissetsem bilemiyorum🥺
Canımm inan gözlerim doldu heyecandan, kızların da dediği gibi hem iğneni oldun hem bebişin kilosu da çok güzel, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın Allahın izniyle bugünlere sağlıcakla geldin doğunca da öyle olucak hiiç merak etme 🥰
Kızlar hepiniz d vitamini kullaniyor musunuz? Bana doktorum vermedi acaba unuttu mu🤔
Ben osteocare alıyorum haftada 2 kez onun içinde var ama ayrıca kullan demedi doktorum önemli mi acaba kullanmalı mıydık kafama takıldı benim de şimdii😞

Bırak gitsin madem öyle kadınlara layık kendisi demek ki. Evli adamlarla birlikte olan kadın onu da bir güzel kullanır atar başkasına . Kocan yiyorsa onunla gidip evlensin ama yok . Bizim gibi namuslu insanlar cepte dururken neden gidip elin o..larıyla evlensinler ki. Eğlenmek istiyorlar onlarla . Yurt dışında olman işleri zorlaştırmış olabilir ama dediğim gibi kanıtları al muhakkak. Orda boşanmalar nasıl bilmem ama elinde kanıtlarla olman her zaman daha iyi.
Ee tabii canım nasıl olsa evdeki cepte duruyor. Çocuğuna bakıyor evine bakıyor yemeğini yapıyor üstünü başını yıkıyor ütülüyor hiç bırakıpta gider mi diğerine, ayrılalım deyincede hemen beni çocuğumla tehdit ediyor yok vermem etmem falan filan gözümü korkutmaya çalışıyor

Kızlar kanguru için Chicco mu yoksa babybjörn gri jarsey kumaş olan mı sizce? Bugün satın alacağım da karar veremedim
Ben babybjörn aldım ama ikinci el bi siteden almıştım çünkü normalde çok pahalı fazla kullanmayız diye o şekilde aldım. İlk zamanlar sling kullanıcam o da çok güzel oluyor

Bugün 11 saat araba yolculuğu yaptık molalarla geberdim resmen😂 ayaklarım şişti yolda uzatmama rağmen çok zormuş son haftalarda yolculuk. Neyse babymoon oldu haha😂 ben de d vitamini başından beri damla kullanıyorum ocean ama unutuyorum bazen çok tadı kötü geliyor

Ben osteocare alıyorum haftada 2 kez onun içinde var ama ayrıca kullan demedi doktorum önemli mi acaba kullanmalı mıydık kafama takıldı benim de şimdii😞
Sen böyle diyince bende vitaminlerime baktım benimde günlük içtiğim magnezyumun içinde varmış ama ayrıca vermedi banada bayram sonrası kontrolde sorucam bende

Bugün 11 saat araba yolculuğu yaptık molalarla geberdim resmen😂 ayaklarım şişti yolda uzatmama rağmen çok zormuş son haftalarda yolculuk. Neyse babymoon oldu haha😂 ben de d vitamini başından beri damla kullanıyorum ocean ama unutuyorum bazen çok tadı kötü geliyor
11 saat miiii😱 kız helal sana valla ben 2 saat git 2 saat gelde pert oldum 11 saati düşünemiyorum bile

Kızlar benim doktor çok ilaç önermez ama d vitamini özellikle istedi kullanmamı, bi de beni geçeb sağlık ocağı hemşiresi aradı bişeler soruyor arada, d vitamini sordu kullandığımı söyledim, mutlaka kullanmam gerektiğini hatta doğumdan sonra da bi süre kullanmam gerektiğini söyledi. Aklınızda bulunsun

Benim de 26. Haftamdan beri her hafta kontrole gidiyorum hep 1 hafta geri 31 deyim şuanda. Doktor farkın artmadan hep 1 hafta olması bize sadece minyon bebek oldugunu düşündürür gelişim geriliği denmez diyor. Senin bi dolaşım problemin varmış onu riske atmak istemiyordur bence. 37 hafta için korkma bence zaten 37 hafta prematüre sayılmıyor tıbben
Şu anlık fark açılmıyor, sanırım hafta olarak artacak mı gerilik onu takip ediyorlar. 4 hafta kaldı zaten hayırlısıyla inşallah. Sağlıkla gelsinler 🤲🏻

Kızlar benim doktor çok ilaç önermez ama d vitamini özellikle istedi kullanmamı, bi de beni geçeb sağlık ocağı hemşiresi aradı bişeler soruyor arada, d vitamini sordu kullandığımı söyledim, mutlaka kullanmam gerektiğini hatta doğumdan sonra da bi süre kullanmam gerektiğini söyledi. Aklınızda bulunsun
d vitamini çok önemli, benim eşimde ms olduğu için ayrıca bu gebelikte d vitamini bol almaya özen gösteriyorum.

Ben de d vitamini kullanıyorum adını unuttum ama günde 1 damla olması gerektiğini söyledi doktorum. Her seferinde de soruyor kullanıyor musun diye

Bayram temizliği sonrası tek taraflı ağrılı ayak şişliği yaşıyorum şuan ya sağ bileğim çok şişti kızlar kolonya ile ovdum ama başka ne yapabilirim ayağımın altına yastık da koydum

Osteocare alıyorum haftada 2 kez onun içinde d vit var ama yeterli olduğunu sanmıyorum çünkü değerim 21 çıkmış ama doktorum da hiç d vit kullanmalısın damla almalısın demedi 🙁

Canımm inan gözlerim doldu heyecandan, kızların da dediği gibi hem iğneni oldun hem bebişin kilosu da çok güzel, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın Allahın izniyle bugünlere sağlıcakla geldin doğunca da öyle olucak hiiç merak etme 🥰

canım benim 🥹çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağıma gelir🙏🏻

Bayram temizliği sonrası tek taraflı ağrılı ayak şişliği yaşıyorum şuan ya sağ bileğim çok şişti kızlar kolonya ile ovdum ama başka ne yapabilirim ayağımın altına yastık da koydum
Geçmiş olsun canım geçen ben de düz taban sandalet giyince yürürken çok zorlandım ayağımı kastım heralde sağ bileğim aynı senin dediğin gibi oldu buz kompres yaptım yüksek tuttum o iyi geldi bana muhtemelen ödem olmuştur sen de buz koymayı dene bi

Geçmiş olsun canım geçen ben de düz taban sandalet giyince yürürken çok zorlandım ayağımı kastım heralde sağ bileğim aynı senin dediğin gibi oldu buz kompres yaptım yüksek tuttum o iyi geldi bana muhtemelen ödem olmuştur sen de buz koymayı dene bi
Sağol canım benim sana da geçmiş olsun dikkat et

kizlaar bu doktorlarin magnezyum yazmalarinin nedeni kramp mii tatile geldigimden beri 4 gundur sabahlari sag baldirimda kramp oluyo ayagimi parmaklardan geriye cekiyorum duzeliyo ama bugun biraz daha acitti canimi gun icinde olmuyo ama sadece sabahlari

X