-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.301
Ama yorulmaman lazım niye geliyorlar ki sagolsunlar ama birazcık müsade etselerBende öyle zaten çok çabuk etkileniyorum ama saklayalım derken herkes duymuş oldu 1 haftadır ev dolup taşıyor gelip gidenden
Ablam bende idi 1 haftadır o var diye geldiler ben hep yattımYardım ediyorlardır sen kendini yorma keyfini çıkar bu güzel günlerinşen günler eksik olmasın
Allah razı olsun inşallahYaa maşallah daha da şenlenecek inşallah
Yıllar sonra gelen mutluluk yaa yanımda olmak istediler çoğu sürecime istemsiz de olsa şahit oldular şimdi dikkst ediyorum tek olduğum içinAma yorulmaman lazım niye geliyorlar ki sagolsunlar ama birazcık müsade etseler
Ne güzel ya maşallah yanında birileri de var seni düşünen şanslısınAblam bende idi 1 haftadır o var diye geldiler ben hep yattımarada sadece kalktım en sonunda dedim ben hamile miyim ameliyat mı oldum birakın da biraz kalkım dedim yok yat sen demeye devam
Aslında kimseden bu kadar sulu gözlü olmayı beklemiyordum çevremde çok gebe kalan oldu ama ben hep kabuğumda kaldım kimseye bir tık bile bişey yansıtmadım her bebeği kendi evladım gibi sevdim saçını taradım sorular sordum içimde ama demekki benimde nasibim sınavım bu dedim Rabbim böyle olmasını istemiş ve böyle oldu diye diye bekledim hep...Ne güzel ya maşallah yanında birileri de var seni düşünen şanslısın
Şükür kavuşturana bir de kalp atışlarını duysakAslında kimseden bu kadar sulu gözlü olmayı beklemiyordum çevremde çok gebe kalan oldu ama ben hep kabuğumda kaldım kimseye bir tık bile bişey yansıtmadım her bebeği kendi evladım gibi sevdim saçını taradım sorular sordum içimde ama demekki benimde nasibim sınavım bu dedim Rabbim böyle olmasını istemiş ve böyle oldu diye diye bekledim hep...
Amin aminnnn öyle doluyum ki anlatamam Rabbim'e o anı yaşamak için o kadar dualar ettim ki nice nice yazılar okuduö burda o zamanlar okumakla yetindim çoğu zaman nasip olurda yazarım diye bekledim 2019da başladığım süreç 2023de nasip oldu hamd olsun yaşatana şükürŞükür kavuşturana bir de kalp atışlarını duysak
İngilizce. Aralarda dinlenmeye çalışıyorum çocuklar bırakırsa. Sağolsunlar çalışkanlar biraz. Hep soru getiriyorlar.Öğretmensin demek birşey olmaz koşturmacan yok aralarda dinlenirsinne öğretmenisin. Ben de ücretsiz izin aldım evde kendi kendimi yoruyorum
Cok fena var benim canım maalesef prilam verdi doktorum birazcık azalttı böyleMide bulantiniz oluyor mu kızlar kilo aldınız mı hiç 6+4 üm
CanimTüp bebekle gebe kalan var mı burda ilaçlar ne zaman bırakılıyor kalçam hep morardı ve kaşıntı oluşuyor resmen hafif kaşır gibi yapıyorum yara olacak diye korkuyorum yaaa
Ne zaman test yapılıyor ki ne için test istiyorlarKızlar ya benim de karaciğer enzimlerim yükselecekmiş ast 73 alt 68 çok korkuyorum ya. Progesteron kullanıyordum onu bıraktım folat ve iyot kullanıyorum sadece. Valla çok moralim bozuldu ya.
Rutin gebelik testini istemişti benim hocam yaptırdım ben de yüksek çıktı.Ne zaman test yapılıyor ki ne için test istiyorlar
Bana ilaçlar yan etki yaptım şimdi coraspirin estrofem ve promester iğne kullanıyorum progestanın müdavimi imiş galibaCanim
Benim taze transferde hoca bıraktırdı Progesteronu.
Ne zaman istediler ben henüzz doktora gitmedimRutin gebelik testini istemişti benim hocam yaptırdım ben de yüksek çıktı.
Kalp atışını duymaya haftaya gidicem ben 6 haftalık suan keseyi falan gördük işte.Ne zaman istediler ben henüzz doktora gitmedim
5 haftalıkken kalp atışı duyulmaz mı ki acabaKalp atışını duymaya haftaya gidicem ben 6 haftalık suan keseyi falan gördük işte.
Genelde 7. Haftada duyuyorlar bazen daha da geç olabiliyor hatta.5 haftalıkken kalp atışı duyulmaz mı ki acaba
Anladım teşekkür ederim bilgi içinGenelde 7. Haftada duyuyorlar bazen daha da geç olabiliyor hatta.