- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.321
Bunu sadece yaşayan anlar... Bir bebegimide doğumdan 16 gün sonra ikinci bebeğimi 9 haftalikken kaybettim. .. Rabbim bir mucize daha nasip etti. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Rabbim bu yolda herkesi beni ve tüm isteyenleri isteklerine nail, korkularimizdan emin eylesin...Amin aminnnn öyle doluyum ki anlatamam Rabbim'e o anı yaşamak için o kadar dualar ettim ki nice nice yazılar okuduö burda o zamanlar okumakla yetindim çoğu zaman nasip olurda yazarım diye bekledim 2019da başladığım süreç 2023de nasip oldu hamd olsun yaşatana şükür
Bi doktora git bence. Hamileyken kullanılabilen ilaçlar da var ben şuan antibiyotik alıyorum. İnanılmaz bi mide bulantım başladı benim de bugün nedense. Tam diyordum galiba bulantısız atlatacağım bu süreciSelam kızlar 7+3 teyim. Mide bulansına ek grip geldiçok zorlanıyorum bulantı beni çok zorluyor griplerim çok ağır geçer antibiyotiksiz geçiremem inşallah daha da kötüleşmeden iyileşirim. Mide bulantım geçse gribe dayanırım ama geçmiyor bulantım midem sanki hiç bir şeyi sindiremiyorda orda tutuyor gibi hissediyorum inanın su bile içemiyorum ne yapcam bilmiyorum
Geçmiş olsun, bende aynı durumdayım. Bulantım vardı hafiften ama şimdi öksürük eklenince pik yaptı. Doktorum çok ağrın olursa parol al dedi, ben biraz ayakta atlatmaya çabalıyorum. Ihlamur+bal+limon yada ılık su+bal+limon yapıyorum boğaz ağrısı için. Doktoruna danış canım, onlar söylüyorlar kullanabileceğin ilaçlarıSelam kızlar 7+3 teyim. Mide bulansına ek grip geldiçok zorlanıyorum bulantı beni çok zorluyor griplerim çok ağır geçer antibiyotiksiz geçiremem inşallah daha da kötüleşmeden iyileşirim. Mide bulantım geçse gribe dayanırım ama geçmiyor bulantım midem sanki hiç bir şeyi sindiremiyorda orda tutuyor gibi hissediyorum inanın su bile içemiyorum ne yapcam bilmiyorum
İnecektir inşallahEveet 2 gün önce gördümm canımm, kesem çok sağ üstte tüpe yakınmış aşağı inecek inşallah yoksa kürtaj gerekliymiş
İnşallah sağlıkla kavusuruz hepimiz bebeklerimizeBunu sadece yaşayan anlar... Bir bebegimide doğumdan 16 gün sonra ikinci bebeğimi 9 haftalikken kaybettim. .. Rabbim bir mucize daha nasip etti. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Rabbim bu yolda herkesi beni ve tüm isteyenleri isteklerine nail, korkularimizdan emin eylesin...
Günaydınnnn, iyi diyelim iyi olsunGünaydın kızlar. Bugün keyifler nasıl?
Ben de iyi olmaya çalışıyorum. 6. Haftada karnım davul gibi oldu. Kendimi tanıyamıyorum.Günaydınnnn, iyi diyelim iyi olsunsen nasılsın?
Benim de 2 gündür aşırı bulantım var, ilaç kullanmamak için zor tutuyorum kendimiBen de iyi olmaya çalışıyorum. 6. Haftada karnım davul gibi oldu. Kendimi tanıyamıyorum.
Ben hamile olduğumu unutup valiz taşıdım birsürüGünaydın kızlar. Bugün keyifler nasıl?
Canım içini ferah tut bazen ultrason cihazlarına bağlı bile görüntü net gözükmüyor. Bana farklı bir hastane kesen yok gebelik yok dedi aynı gün farklı yere gittim kesemi yolk kesemi de gördümKızlar 6+5te kese var ama ys kese ve bebek görünmedi beta yüksek 10 gün sonra gel dedi doktor tekrar yanındaki asistan çok olumsuzdu sizler ne diyorsunuz 7. mi 8. Mi haftada gitmeliyim
Yaa inşallah teşekkür ederim .Canım içini ferah tut bazen ultrason cihazlarına bağlı bile görüntü net gözükmüyor. Bana farklı bir hastane kesen yok gebelik yok dedi aynı gün farklı yere gittim kesemi yolk kesemi de gördüm
canım yumurtlama gününü biliyor musun ? Son adet tarihi de bazen yanıltabiliyor. geç yumurtlamışsındır belki de 6+5 değilsindir. Betan kaç ? beta artışının düzenini takip ettin miKızlar 6+5te kese var ama ys kese ve bebek görünmedi beta yüksek 10 gün sonra gel dedi doktor tekrar yanındaki asistan çok olumsuzdu sizler ne diyorsunuz 7. mi 8. Mi haftada gitmeliyim
Hayırlı olsun canımm sağlıkla büyüsün minik kuş :)