- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.281
Bende tek aileme söylemek istiyordum ama hiiç bilmemesi gerekenler öğrendi tüm sülale duymuştur bileCanım bende henüz sadece aileme söyledim arkadaşlarım vs bile bilmiyor bi süre duyurmak istemiyorum
Doktorum dedi mutlaka tenefüslerde ders aralarında dinlen. Oturmaya çalış diye. Öyle yapmaya çalışıyorum. Yeter inşallah.Ben de günün çoğu ayaktayım ya inşallah birşey olmaz..
Eşime kalsa onada müsade yokYemek yapmaktan birşey olmaz bence canm çok efor gerektirmiyor da süpürme işlerine ben de daha geçmedim
Bnmde yedi sülale duydu 8 sene sonra olunca herkes coştuBende tek aileme söylemek istiyordum ama hiiç bilmemesi gerekenler öğrendi tüm sülale duymuştur bileen iyisini yapıyorsun 3 aya kadar söylemek istemiyordum bende
İkiz olabilir galiba değerler yüksek çıkmışkızlar selam ben de nasipse ağustos annesi olacağım
beta değerlerim
10 aralık 605,
13ünde 2220,
bugün 5100 5+0 uygulamaya göre ama kasık ağrıları bacak ağrıları dışında belirtim yok gibi. ultrasona pzt giricem artış iyi mi? 2 kez sağlıksız gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum açıkçası
yaaa öyleyse çünkü ben de ikiz istiyorum acayip bişey olurİkiz olabilir galiba değerler yüksek çıkmış
Çok anlamam ama değeriniz bana yüksek geldi benimde 28 Aralık'ta çift transferim oldu 5.ci günyaaa öyleyse çünkü ben de ikiz istiyorum acayip bişey olur
ikiz olsun diye mi yani o konuları çok bilmiyorum kusura bakmayın :) hayırla kucağınıza alırsınız inşallah. ben de ultrason günümü bekliyorum inşallah sıkıntı yokturÇok anlamam ama değeriniz bana yüksek geldi benimde 28 Aralık'ta çift transferim oldu 5.ci gün
10 Aralık 122
14 Aralık 1054 çıktı
Yarın yeniden verip ultrason için randevu vereceklermiş hastane
İkiz aklımda yok Allah günah yazmasın ama ben biri tutunuyor biri tutmuyor diye çok okudum birde 2 tüp geçmişim olunca doktora söyledim kabul etti gerisi takdiri ilahi Rabbim sağlık sıhhat versin varsın ikiz olsun ama kime desem ikiz değil dedi bu değer için esas yarın son kanda belli olur sanırımikiz olsun diye mi yani o konuları çok bilmiyorum kusura bakmayın :) hayırla kucağınıza alırsınız inşallah. ben de ultrason günümü bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur
Güzel heyecanlar ama nazardan korkuyorum bendeBnmde yedi sülale duydu 8 sene sonra olunca herkes coştu
Bende öyle zaten çok çabuk etkileniyorum ama saklayalım derken herkes duymuş oldu 1 haftadır ev dolup taşıyor gelip gidendenGüzel heyecanlar ama nazardan korkuyorum bende
Çamaşır makinası bulaşık makinası onları bende yapıyorum yaparken bir ağrı da hissetmedim şuanlıkBen de henüz süpürge açmadım ama eğilip çamaşır makinesinden çamaşı alıyorum sürekli evde çamaşır bitmiyor eşimi beklesem çok birikiyor.. pazardan da 3 kilo fln arabaya kadar çok meseda yoktu taşıdım inşallah birşey olmaz
mutfak işlerinden tabak çanak düzenledim yavaş yavaş indirip koliledim kullanmadıklarımı kendimi tutamadım sonra da içim içimi yiyor
Eğilip kalkmalar bende de oluyor elimden geliğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder güzel mevlamÇamaşır makinası bulaşık makinası onları bende yapıyorum yaparken bir ağrı da hissetmedim şuanlık3 kilo dan birşey olmaz çok ağır kaldırma yeter
Eyvah yorma çok kendini ama dikkat etBende öyle zaten çok çabuk etkileniyorum ama saklayalım derken herkes duymuş oldu 1 haftadır ev dolup taşıyor gelip gidenden
Hayatım boyunca ilk defa evim böyle şen oldu gelenim gidenim eksik olmadı acayip duygulara karıştım içimdeEyvah yorma çok kendini ama dikkat et
Öğretmensin demek birşey olmaz koşturmacan yok aralarda dinlenirsinDoktorum dedi mutlaka tenefüslerde ders aralarında dinlen. Oturmaya çalış diye. Öyle yapmaya çalışıyorum. Yeter inşallah.
Yardım ediyorlardır sen kendini yorma keyfini çıkar bu güzel günlerinHayatım boyunca ilk defa evim böyle şen oldu gelenim gidenim eksik olmadı acayip duygulara karıştım içimde
Aman aman dikkat et kendine annecikÖğretmensin demek birşey olmaz koşturmacan yok aralarda dinlenirsinne öğretmenisin. Ben de ücretsiz izin aldım evde kendi kendimi yoruyorum
Yaa maşallah daha da şenlenecek inşallahHayatım boyunca ilk defa evim böyle şen oldu gelenim gidenim eksik olmadı acayip duygulara karıştım içimde