- Konu Sahibi palm angels
- #2.261
Sabahları yüzüğü kipirdatamiyorum bile inşallah kilo değildirlerSanırım şişiyoruz benim göbek değil de genel olarak bir şişkinliğim var göğüs popo eller yüzüm hormonlardan mıdır yoksa sürekli yemekten kilo mu bilemiyorum
Ben tartilmaya korkuyorum valla öyle bir şiş hissediyorum ki kendimi ay inşallah en kısa zamanda geçer canım mide bulantılarınHafif bir göbeğim var ama şişlik sanırım kilo almamışım hâlâ aynıyım, benim sorunum da yemek yiyememek.. Afedersin öğürmeye başlıyorum sonra hooppp ekmek peynir inşallah duba gibi olmam
Bende dikkat ediyorum ama öyle bir siskinlik var ki 3-4 aylık gibiyim tartilmaya korktumBenimde şişkinliğim var canım özellikle çok yemiyorum sabah kahvaltı 1 dilim ekmek maksimum öğlen meyve akşam da tavuk balık yada kırmızı et yemeye çalışıyorum inşallah çok kilo almayız hedefim max 10 kiloyla doğuma gitmek inşallah
Bende bol giyiyorum anlamasinlar diye kalp atışından sonra saklamam artık neyseki deneyimli anneler hariç kimse anlamaz karpuz çekirdeğiniBenim çıktı şişkinliktendir dedim ama her gören fark ediyor artık, sanki ne ki karpuz çekirdeği