- Konu Sahibi palm angels
- #22.641
Kızlar 28+2 deyim. Bebiş hareketli her zamanki gibi ama karnımın sertliği hiç geçmedi bugün. 2. Trimester balayı dönemi diyorlardı doğruymuş hem sıcak hem ağırlık nefes anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et parçası gibi benim küçükBenim yoktu canım eminim senin yağ bezesi gibi mi et parçası mı? Benim küçük et parçası şeklinde
Canım karın sertliği bende yaşıyorum üç gün oldu yaKızlar 28+2 deyim. Bebiş hareketli her zamanki gibi ama karnımın sertliği hiç geçmedi bugün. 2. Trimester balayı dönemi diyorlardı doğruymuş hem sıcak hem ağırlık nefes anlamıyorum
Benimde öyle canım sanırım hormonal, sende meme başında renk koyulaşmasınvar mı benim koyulaşma başladı sanki artıkEt parçası gibi benim küçük
Hersey mevcut canım bacağına kramp girdiyse ondan olmuş olabilir geçen gün kramp girdi gün boyu üstüne basamadımBacak ağrısı yaşayan var mı 2-3 saattir sol bacağım çok ağrıyor özellikle yürürken resmen zorlanıyorum topallayacak kadar gerçekten her gün başka biri belirti var
Yok girmedi canım bir anda oldu ne olduysa yürürken çok zorlanıyorumHersey mevcut canım bacağına kramp girdiyse ondan olmuş olabilir geçen gün kramp girdi gün boyu üstüne basamadım
Ben bennn bacak ağrısından duramıyorum bugün. Dediğin gibi iki gundurde topal geziyorum ne yürüyüş yapabildim ne başka birşeyBacak ağrısı yaşayan var mı 2-3 saattir sol bacağım çok ağrıyor özellikle yürürken resmen zorlanıyorum topallayacak kadar gerçekten her gün başka biri belirti var
Ağrı tek bacakta mı sizinde benim sol bacak diz kapağımın arkası. Yani bacağımın arkasında hafif kemik sızısıda varBen bennn bacak ağrısından duramıyorum bugün. Dediğin gibi iki gundurde topal geziyorum ne yürüyüş yapabildim ne başka birşey
Günden güne koyulasiyorCanım karın sertliği bende yaşıyorum üç gün oldu ya
Benimde öyle canım sanırım hormonal, sende meme başında renk koyulaşmasınvar mı benim koyulaşma başladı sanki artık
Siz nereden yaptırdınız sayfa olarakBen bundan yaptırdım
ben hepsini aksam yatmadan once iciyorum valla boyle olursa unuturum kesin atladiklarim olurŞaka gibi ama gerçek bi tablo tüm günümü kaplayan ilaç serüvenim sizde böyle misiniz?
Eki Görüntüle 3437146
Ağır gelir diye ben öyle yapamıyorum zaten reflüm var ilaç içince de midem yanıyo aradaben hepsini aksam yatmadan once iciyorum valla boyle olursa unuturum kesin atladiklarim olur
ben az iciyorum ya hatta omegayi ayri kullandirmadigi icin acaba yetiyomuki diyorum ben demir elenetal 2 ve devit damla kullaniyorum progestani bende kullaniyorum ama fitil olarakAğır gelir diye ben öyle yapamıyorum zaten reflüm var ilaç içince de midem yanıyo arada
ben almıştım kimse takmamisti oraya anlamiyorlar bence. hediye gelmişti genelde altından ziyade. altın takacaklar da eve gelip taktilar ama yastık kullanılmadıYa işte gerekli mi onun yerine başka birşey mi alsam diyorum belkide takı yastığını kullanmayacak gelen bilmediği için boşuna 500-600 tl vermekte istemıyorum
AynıyızzŞaka gibi ama gerçek bi tablo tüm günümü kaplayan ilaç serüvenim sizde böyle misiniz?
Eki Görüntüle 3437146
Yok kuzucum riskli bir durum olmadığı sürece problem olmuyor ama mesela dikişin varsa benim gibi doktor ıkınmamak gerek demiştikizlar bisey sorucam ya cok ozurdileyerek lavabodayken diyim ikinirken hic bebegi itiyomus hissiniz oldu mu cok korktum ya haraketlerini hissediyorum ama asagi falan itmis olamam dimi cok salakca bi soru ama hissi korkuttu ya bian
lenos bu düşünceler bence anksiyetenin etkileri zorlastirma hayatıni ben de eskiden böyleydim anlıyorum bir yandan da engel olamıyor insan ama biraz bu düşünceleri uzaklaştırmaya çalışmalısın korkmakizlar bisey sorucam ya cok ozurdileyerek lavabodayken diyim ikinirken hic bebegi itiyomus hissiniz oldu mu cok korktum ya haraketlerini hissediyorum ama asagi falan itmis olamam dimi cok salakca bi soru ama hissi korkuttu ya bian