- 16 Aralık 2023
- 180
- 194
- 37
- Konu Sahibi palm angels
- #22.541
Ben de pcos var.Kızıma ilk aydan hamile kalmıstım ama oğlus 2 sene beklettiKızlar benim gibi pcos ve çift rahimde hamile kalanlar var mı merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pcos var.Kızıma ilk aydan hamile kalmıstım ama oğlus 2 sene beklettiKızlar benim gibi pcos ve çift rahimde hamile kalanlar var mı merak ettim
Ben tam 29 dan beri bayağı şiddetli tekme yiyorum eşim bilr şaşırıyor eskiden ayakta hissetmezdim şimdi ayakta otururken yatarken her türlü vuruyorSelam canlar bebişlerin durumu sizlerin durumu nasıl bizde 29. Haftaya girdik ve 2 3 gündür feraket derecede tekmeler yiyorum karın ağrım falan oluyor bunlar normalmidir yaaa Perşembe doktor ramdevum var cumartesi iptal oldu doktordan dolayı
Arkadaşımda da vardı erken doğum riski 4. aydan sonra rapor verdiler kalan süreyi evde dinlenerek tamamladı. Hatırladığım kadarıyla erken doğum olmadı.Bende çift rahimim ve Rabbimin izniyle oğlum olacak erken doğum riski olabilir diyolar o nedenle de sordum
Çok fena yaaaBen tam 29 dan beri bayağı şiddetli tekme yiyorum eşim bilr şaşırıyor eskiden ayakta hissetmezdim şimdi ayakta otururken yatarken her türlü vuruyor
Bursa’da çok sıcak gerçekten nemden hava alınmıyor.Ben evde her taraf açık yatıyorum.Temmuz ağustosta napcaz bilmiyorumBugun çok sıcaktı bende bayağı zorlandım. Cam kapı açık tuttum hep
Ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum kac haftalik hamilesinizKızlar selam moraller bozuk biraz :/ dün kardiyolojiye gitmiştim ekstra atım çıkmış 20 bin kadar doktor ilaç kullanman lazım dedi. Muhtemelen beloc verecek kadin doğum dr u da kullanman lazım dedi. Hiç içmek istemiyorum perşembe tekrar kontrolüm var hemen kardiyolojiye hem de tekrar kadin doğuma gideceğim. Parol bile içmedim gebelik boyunca çok korkuyorum ilaç kullanmaktan.
Yarın öbürgün daha sıcak olcakmısBursa’da çok sıcak gerçekten nemden hava alınmıyor.Ben evde her taraf açık yatıyorum.Temmuz ağustosta napcaz bilmiyorum
Ve yarın bu sıcakta ben çarşıya çıkacağım lohusa pijaması almayaYarın öbürgün daha sıcak olcakmıs
Ben skip hop aldım canım çok tavsiye ederimCanta olarak ne aldnz kizlar
Eveett çok bunaltıyor30lar çok fena
Hastane çıkışını nereden aldınız?Riske girip MCD Bag aldım hep trendyol dan alıyorum başka yerden alınca korktum biraz şimdi geldi çantam çok beğendim inanılmaz güzel hiç bebek çantası gibi de görünmüyor ömürlük
Müslin hastane çıkışı da geldi o da güzel
Müslin battaniye yumuşacık trendyolda var en çok değerlendirilenlerde bence alın çok süper
Como tomo nun biberonu da çok iyiymiş kızlar alt kısmı yumuşak bebek rahatlıkla tutabilir
Hastane çıkışını nereden aldınız?
Çook teşekkür ederimLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Instagramda bu sayfadan aldım örtüsü ve yastığı da vardı sadece tulum tercih ettim
Beloc vermeyeceklermiş doktor başka bi ilaçtan bahsetti ama o da bebeğin kalp ritmini de etkileyeceği için bir süre takipte kalalım dediler ilaç şimdilik kullanmıyorum.Ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum kac haftalik hamilesiniz
senin kaç haftalık suan canm belki yakın aralikla doğum yaparızBenim de 38. Hafta inşallah :)
penti yok gibi gercekten cok iyi 3 tane aldim ben okadar rahat ki muthiiisKızlar evde giyilecek böyle rahat bir sütyen önerisi olan var mı (emzirme özeliği olan aldım) evde şimdi rahat giyebileceğim bir şey Penti yok gibi bir modelini beğendim ama pahalı geldi.
Aynen çok iyi ama fiyatı 700₺ biraz fazla geldi muadili var mı diye bakıyorumpenti yok gibi gercekten cok iyi 3 tane aldim ben okadar rahat ki muthiiis
hangi modelipenti yok gibi gercekten cok iyi 3 tane aldim ben okadar rahat ki muthiiis
C&City trendyolda bir bak istersen canımAynen çok iyi ama fiyatı 700₺ biraz fazla geldi muadili var mı diye bakıyorum