- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
- #2.201
Son adet tarihi nedir? :)Sağol canım hepimizin inşallah
kese :5+6 yaş : 31 - ilk bebek , şehir : Tekirdağ , Erkek hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihi nedir? :)Sağol canım hepimizin inşallah
kese :5+6 yaş : 31 - ilk bebek , şehir : Tekirdağ , Erkek hissediyorum
Kalp atışı hangi günde duydunuz acaba? :)Kızlar selam bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Küçük bir kanama alanı gördü ama yeri itibariyle düşük tehlikesi olduğunu düşünmüyorum, kendi kendine de kaybolabilir haftaya bir daha bakalım dedi.
2 gündür çok kötü influenza oldum yatak döşek yatıyorum. İlaç alamadığım için çok ağır geçiyor. İştahım hiç yok. 2 günde 1 kg vermişim hemen
Kalp atışı hangi günde duydunuz acaba? :)Kızlar bende şimdi doktordan çıktım kalp sesini de duyduk çok şükür hiç bir sıkıntı gözükmüyo dedi
Çok teşekkür ederim canım evet söylediklerine dikkat edeceğim. Avidite testi sonucuna göre de doktor ilerleyeceğiz dedi içim rahatladı bir nebze açıkçası :)palm angels canım toxoplazma farkedilmezse bebek için kötü ama sen test yaptırdığın için farkedilmiş. Yeni geçiriyor olsan bile ilaçla tedavisi var hiç sıkma canını tıp artık ilerlemiş.
Çiğ et vs çok tehlikeli bu dönem. Ellememek lazım özellikle ilk 3 ay. Sonrasında geçirirsen de bebeğe etkisi pek yok zaten.
Ben progestana rağmen arada bir saplanıyor acayip bir sancı böyle içim çekiliyor bende de enfeksiyon çıktı ama düşük bilmiyorum kızlar rüyamda sabaha kadar düşük yaptım sabaha kadar sancım oldıKızlar selamlar, son 2 gündür baya karın ağrısı çekiyorum progestan falan kullandığım halde. İdrar yolu enfeksiyonum vardı ama zararı yoktu bana ondan heralde. Bir şey olur mu diye evham yapıyorum yarın doktora gideceğim ama böyle bir durum yaşayan var mı? Kan vs gelmedi kontrol ediyorum
Salı günü 50.8 di perşembe böyle çıkmışVerme kuzum o zaman bende vermedim 700 çıkınca
Ay dün gece benim de rüyamda kanamam vardı. Herhalde bilinçaltımız etkileniyorBen progestana rağmen arada bir saplanıyor acayip bir sancı böyle içim çekiliyor bende de enfeksiyon çıktı ama düşük bilmiyorum kızlar rüyamda sabaha kadar düşük yaptım sabaha kadar sancım oldı
Ben de öyleyim. Öğlene doğru şöyle yatıp uyuyasım geliyor.Günaydınnn bende var saat 6 da kalkıyorum akşamda ne kadar erken yatarsam yatayım iş yerinde bütün gün uyukluyorum
Tüh. Bir gün daha dayan. Sık dişini artık. Ben de kontrolleri hep iple çekiyorum. Taaaaa çarşamba günü benim.Günaydınnn sabahın 5 inde gün başladı bana. Bı an günleri karıştırıp bugün cumartesi sandım ve doktor randevum var diye sevinirken bugünün cuma olduğu geldi aklıma küçük bir husran ile kalkıp hazırlanıp işe gidiyorum
Ben de en geç 9. 30 baygınlık geçiriyorum.Olmaz mı oğlumu okula gönderdim akşam 9 olunca da uykusuzluktan bayılıyorum
Eveet 2 gün önce gördümm canımm, kesem çok sağ üstte tüpe yakınmış aşağı inecek inşallah yoksa kürtaj gerekliymişMaşallah acaba yolk gördünüz mü
Geçer canım zamanla. Telaş etme. İlacı düzenli kullan inşallah. Bir de bol su icmen gerekGünaydın kızlar bende şimdi geldim doktordan kendi doktorum izinliymis başka doktora gittim de kalp atışını duyduk yanliz az bir şey kanama alanı varmış kese etrafında ilaç verdi prostegron kullanan ve etkisini gören oldu mu
Vajinal duydukGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Kalp atışını vajinal mi karından mı duydunuz ?
6+3 :)Kalp atışı hangi günde duydunuz acaba? :)
Ben de pazartesi 6+3te gideceğim kalp atışı için :)6+3 :)
5 kasım canımSon adet tarihi nedir? :)