- 5 Mart 2015
- 798
- 915
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.181
Kaçıncı hafta ultrasonunuz acabaKızlar iki tane mi yolk kesesi var ? Doktor emin konuşmadı ama ikiz olabilir dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi
Eki Görüntüle 3349358 Eki Görüntüle 3349359
MaşallahKızlar bugün kesemi gördümm çok şükür5+1 im kahverengi akıntım olduğu için 10 gün yatış ve progesterona başladı dr pazartesi tekrar çağırdı kesem büyümüş mü diye bakılacak
Çok teşekkür ederimmEvet mebdeyim 6 senedir. Doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 haftadır. Eğer doktorunuz çalışabilir raporu verirse 37. haftaya kadar çalışabilirsiniz. Kullanmadığınız haftalar doğumdan sonraya aktarılır. Yani en iyi durumda bebeğiniz 3 buçuk aylıkken işe dönmek durumunda kalırsınız. Bu süreçte maaşınız yatar. Sözleşmeli öğretmenlerin ücretsiz izin hakları yok diye biliyorum. Ama Süt izni hakkınız var. Oda bebeğiniz 1 yaşına gelene kadar günde 1 buçuk saat mola verirsiniz. Eğer branşçıysanız bazı okullar bunu öğretmenlerin yarım gün çalışacak şekilde ders programını düzenleyerek kullanmasını sağlayabilir. Ya da gün ortasında boşluk bırakarak eve geçip emzirme imkanı tanıyabilir. Bunu idarenize danışırsınız.
Evet canım sabah gideceğim inşallah olmazCanım Dr yarın mı gideceksin ? En kısa zamanda gitmeye çalış ama korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz bazı gebelerde lekelenme oluyor
Canım benim kramp şeklinde alt karnıma ağrı giriyor geçene kadar ter döküyorum resmenKızlar selamlar, son 2 gündür baya karın ağrısı çekiyorum progestan falan kullandığım halde. İdrar yolu enfeksiyonum vardı ama zararı yoktu bana ondan heralde. Bir şey olur mu diye evham yapıyorumyarın doktora gideceğim ama böyle bir durum yaşayan var mı? Kan vs gelmedi kontrol ediyorum
Aynen öyleCanım benim kramp şeklinde alt karnıma ağrı giriyor geçene kadar ter döküyorum resmenaz önce oldu çok kötü oldum korktum gebelik başından beri en zorlayan şey ağrı ve kramplar oldu benim için yalnız değilsin bende hemen bakıyorum kan vs var mı diye çok kötü bi his ya
Bende korkuyorum cnm pazartesi kontrolüm bebek görünmemişti henüz kese görünmüştü inş boş gebelik vs değildirAynen öyleEnfeksiyondan dolayı olduğu için çok ilaç da kullanmak istemiyorum özellikle ilk 3 ay ama mecbur kalacağım sanırım. Bakalım yarın doktor yorum yapar heralde
Evet Süt izni olmaz sizde. Bir de tüm izni doğumdan sonraya aktarmak için çalışabilir raporunu okulunuza teslim etmeyi unutmayın. Yoksa standart 8 hafta hakkınız olur.Çok teşekkür ederimmdoğum Agustosa geldiği için muhtemelen tüm izin hakkım doğumdan sonraya Kalcak. Ama benim okul öncesi o yüzden süt izninden yararlanamıyorum galiba nöbet muafiyeti dışında
Ben varım midem çok yanıyor napıyosunuz bu konudaGünaydın hamişkolar. Eee yok mu sabah erkenden uyanmak zorunda olan benim gibi gariban bireyler?
Hiç yanma yaşamadım ama mideyi çok boş bırakma. Kraker, Galeta falan atıştır kahvaltı öncesi midenin asitini çeksin biraz. Aç kaldıkça yanma artar.Ben varım midem çok yanıyor napıyosunuz bu konuda
2 3 gündür oluyor bende de ilk ya ne yapacağımı tam da bilmiyorum sürekli su içiyorum şimdi tuzlu kurabiye vardı 1 tane ondan attım ağzımaHiç yanma yaşamadım ama mideyi çok boş bırakma. Kraker, Galeta falan atıştır kahvaltı öncesi midenin asitini çeksin biraz. Aç kaldıkça yanma artar.
Su daha kötü yapar. Yanma oluca su içme. Kuru şeyler yemeye çalış. Ben eskiden stresten çok mide yanması yaşardım. Ekmek, kraker, Galeta falan iyi gelirdi. Yanma geçtikten sonra su iç mutlaka.2 3 gündür oluyor bende de ilk ya ne yapacağımı tam da bilmiyorum sürekli su içiyorum şimdi tuzlu kurabiye vardı 1 tane ondan attım ağzıma
Günaydınnn bende var saat 6 da kalkıyorum akşamda ne kadar erken yatarsam yatayım iş yerinde bütün gün uyukluyorumGünaydın hamişkolar. Eee yok mu sabah erkenden uyanmak zorunda olan benim gibi gariban bireyler?
Günaydınnn sabahın 5 inde gün başladı bana.Günaydın hamişkolar. Eee yok mu sabah erkenden uyanmak zorunda olan benim gibi gariban bireyler?
sabah bi kaç tane zeytin atıyorum ağzıma iyi geldi. galeta falan da ye mutlaka o da bastırıyor. çok zor bu mide bulantısı yanmasıBen varım midem çok yanıyor napıyosunuz bu konuda
Napıcamı şaşırıyorum daha doktora da gitmedimsabah bi kaç tane zeytin atıyorum ağzıma iyi geldi. galeta falan da ye mutlaka o da bastırıyor. çok zor bu mide bulantısı yanması
Olmaz mıGünaydın hamişkolar. Eee yok mu sabah erkenden uyanmak zorunda olan benim gibi gariban bireyler?