2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    239
31 yaşındayım şu an erzincandayım ama izmir doğum yeri olacak keseyi görmeye gidemedik 4+2 deyim 6 da gidecez kalp atışı
bir olsun diyerek
 
İlginç, benim 3. Hamileliğim ilk defa karşılaştım. Kese ölçüsüne göre illaki hafta söylenir diye biliyorum
Kızlar bana kalırsa böyle şeylerle kafanızı kurcalamayin canınızı sıkmayın. Sağlıklı güzel bir hamilelikse her halükarda devam ediyor. Rabbim canını sağ etsin yeter ki. Bosverin bu güzel mucizenin tadını çıkarın. Kese kaç mm olmus . Değer yüksek mi alçak mi kaç kat artmış . Bosverin güzellikler ekstrem bir durum yaşamadığınız sürece bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Duanızı eksik etmeyin.
 
Selam kızlar bende bugün ilk kontrolüme gittim , kalp atışı ve bebeği görmek için henüz erken , 10 gün sonra gelin dedi . Kesenin ortasındaki beyazlık bebeği besleme kanalı dedi . Beyazlık kenarındaki küçük beyaz nokta da sanırım bebek , doktor böyle söylemedi ama Banu Çiftçi videosunda öyle söylüyordu ortada pırlanta yüzük görürsünüz , yüzük kısmı yolk kesesi , pırlanta kısmı bebek diye son adet tarihine göre 5+4 tü , ancak yumurtlamaya göre 5+6 dı . Cihazda yumurtlamaya uygun çıkardı sanırım .bolca süt ürünleri yememi söyledi yoğurt kefir gibi .
AdChoices
ADVERTISING​
 
Hayırlı olsunn :) dilerseniz bilgilerinizi yazın tabloya yazayım sizi de :)
 
Kızlar başınız dönüyor gibi oluyor mu sizinde gün içinde. Gündüzleri basım bir tuhaf
Özellikle kafamı hızlı çevirince hızlı hareket edince gözlerim kararıyor gibi oluyor. Ders anlatırken özellikle çok sıkıntı yaşıyorum. Çok hareketliyim sınıfta ama biraz kısıtlamam lazım sanırım.
 
Bende öğretmenim, aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle tahtaya yazı yazmak için uzanıp normal halime döndüğümde sendeleme yaşıyorum. Doktorum 20 dakika da bir en azından 5 dakika oturup dinlen dedi bana, sende dene canım istersen.
 
Merhaba siz mebde misiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…