2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sırt çantası çok rahat oluyor. Diğeri hem cocuk hem çanta elinde kayıyor. Normal spor sırt çantası da kullanabilirsin. Göz göz yerleri olunca çok da önemli değil. Benim bebe ne biberon aldı ne emzik ne mama. O yüzden sadece bez krem yedek kıyafet tasıdım. Anne çantasına gerek yokmuş

kızlar merhaba herkese
alışveriş ve doğum şekli konuştuğumuz günlere geldik zaman su gibi:)
şimdi yavaş yavaş haziran anneleri doğurmaya başladı, temmuz anneleri grubu kaldı geriye. darısı başımıza doğum hikayelerimizi paylaşırız burdan inşallah:)
ben de yavaş yavaş pazar günleri dışarı çıktıkça fln birşeyler alıyordum ama 28.haftadayım artık hızlandırmak lazım galiba.
bu arada 1 haftadır bana inanılmaz bir yorgunluk ve duygusal iniş çıkış güncellemesi geldi. 3.trimester hızlı başladı maalesef.
hastane çantası için benim doktorum 32.haftada artık hazır olmasını tavsiye ederim demişti. yavaş yavaş o meseleyi hızlandırmayı planlıyorum.
yalancı sancılar zaten vardı ama bu günlerde biraz arttı sanki. haftaya kontrolde söylerim ama bu aylarda normal sanırım artık.
bebişlerimiz sorunsuz ve zamanında gelsin dilerim. paylaşalım burdan mutlu mesut.

Ben skip-hop aldım. Evet biraz fiyatlı ama çok çok değer gerçekten ömürlük kullanılacak bir çanta

Ben de bu MCD Bag i beğeniyorum var mı aramızda alan kullanan

Eklentiler

• Screenshot_20240516_160037_Instagram.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben de puma kullanıyorum baya okul çantası yana da suluğunu koyuyorum anne bebek çantası da almıştım ama sırt çantasına hep elim gitti

Aslında ben normal düşünüyordum ama geçen kontrolde Dr tüp bebek oldugu için sezeryan yapariz dedi (bu benim fiziksel durumumla ilgili ) herhalde sizin doktorda zamanı gelince şöyler bende sormadan söyledi 8-9 Ağustos olabilir dedi

Son adet tarihiniz nedir sezeryan daha önce yapılıyor diye biliyorum neye göre ayarladı acaba doktorunuz doğuracağınız zamanın kaç gün öncesi oluyor yani

Her yer paketleniyor canım bn yaptırdım bayramdan önce. Annemlerde kaldım inanılmaz boya kokusu oluyor hem de. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…