- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.981
Morfolic kullanıyorum. Baya da fiyatlı ya. 350 veriyorum. Artık yarıyordur inşallah. Sizin takviyeniz kaç tl acaba. Yoksa bu fiyatlar normal mi?Kızlar doktorunuz vitamin yada folik asit takviyesi olarak ne verdi. Benim doktorum decavit verdi ama ilk defa duydum daha önce kullanan yada şuan ona başlayan var mı
Lifolic kullanıyorum bende en son aldığımda 270 liraya aldım birkaç hafta önceMorfolic kullanıyorum. Baya da fiyatlı ya. 350 veriyorum. Artık yarıyordur inşallah. Sizin takviyeniz kaç tl acaba. Yoksa bu fiyatlar normal mi?
İlk sayfaya bakarsanız listeyi düzenledim görünmüyor mu sizde? Devraldığım günden beri düzenliyorum bir sorun yok gibi ama dediğinizi anlamadım.Liste düzenlemesi olmuyor yazılmış o yüzden etiket yaptım kazen abi @L A L senin için demedim yazmışken onuda yazayım dedim canım senlik değil
Yok yok hayır az önce yazı okudum liste düzenlenmiyor yazılmış o yüzden öyle yazdım yoksa ben demiştim zaten size siz alın yönetin diyeİlk sayfaya bakarsanız listeyi düzenledim görünmüyor mu sizde? Devraldığım günden beri düzenliyorum bir sorun yok gibi ama dediğinizi anlamadım.
Demek ki fiyatlar böyle. Basit bir gıda takviyesinin bile adedi ortama 10 tl ye geliyor. Allah olmayana yardım etsin.Lifolic kullanıyorum bende en son aldığımda 270 liraya aldım birkaç hafta önce
Acaba sizde görünmüyor mu diye sordum ben de sorun yoksa sevindim :)Yok yok hayır az önce yazı okudum liste düzenlenmiyor yazılmış o yüzden öyle yazdım yoksa ben demiştim zaten size siz alın yönetin diye
Karından mı baktı vajinal mi?slm kızlar doktor kontrolümden geldim şimdi...6+1 haftalık kese ve yolk saçı görünüyor ama henüz bebek ve kalp atışı görülmedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi.. kese düzgün ve yolk saçı olması iyi birşey dedi sadece
Kızlar biriniz yönetici olsa ya buraya keseyi görenleri etiketleseler çok boş kaldı
Yok yok bakıyorum ben hep takipteyimAcaba sizde görünmüyor mu diye sordum ben de sorun yoksa sevindim :)
Aynen canım amin valla şu zamanda çok zor herşey ateş pahasıDemek ki fiyatlar böyle. Basit bir gıda takviyesinin bile adedi ortama 10 tl ye geliyor. Allah olmayana yardım etsin.
Karındn baktı canım.. vajinalde görebilirmiydş bilmiyorumKarından mı baktı vajinal mi?
Ben folbiotic kullanıyorum. 250 TLMorfolic kullanıyorum. Baya da fiyatlı ya. 350 veriyorum. Artık yarıyordur inşallah. Sizin takviyeniz kaç tl acaba. Yoksa bu fiyatlar normal mi?
Karından baktıysa normal. Yine gittiğinizde göreceksiniz inşallah.Karındn baktı canım.. vajinalde görebilirmiydş bilmiyorum
Bende decavit 100 liraya aldım hatta ben vinalac da aldım 220 tlydi doktorum buna gerek yok dedi sadece decavit kullanıyorumMorfolic kullanıyorum. Baya da fiyatlı ya. 350 veriyorum. Artık yarıyordur inşallah. Sizin takviyeniz kaç tl acaba. Yoksa bu fiyatlar normal mi?
Henüz istemedi benden haftaya bi kalp atışını duyalım ondan sonra dediBana d vitamini damla ve gebyfoll verdi. Bugün de kan testi oldum doktorun istediklerini pazartesi kontrole kadar çıksın diye. Sizden de istedi mi? Tam kan hemogram- anti toxoplazma - anti rubella IgM - Anti CMV lgM - VDRL/RPR - Indirekt coombs test - TSH
Ben de kimsayal gebelik sonrası düşük yaşadım kese oluşmamış bile hiç. 1 regl dönemi bekledim doktorum öyle demişti. Sonra hamile kaldımMerhaba kızlar, bütün mesajları okudum hepinizin heyecanını görmek bana da çok iyi geliyor. Umarım her biriniz sağlıklı hamilelik ler geçirirsiniz. Ben temmuz annelerindeydim. Daha önce iki düşüğüm oldu. Bu sefer doktor kontrolünde hamile kaldım. Ama malesef boş gebelikmiş. 1 aralıkta kendiliğinden düşük oldu. Muhtemelen buraya yetişemem doktorum da bir ay dinlendir kendini dedi. Ama düşük sonrası adet olmadan hamile kalan var mı aranızda?
Canınını sıkma canım ben özel bir hastanede gördüm 5+4 Te 3 gün sonra devletin aciline gittim yani6+0 göremedi cihaz kötü olunca olabiliyor canını hiç sıkma bir kaç gün sonra görürsünKızlar selamm
5 gün önce beta değerim 3.000 çıkmıştı bugün doktora gittim ama kese görünmediyarın tekrar çağırdı doktor. Gaz olduğu için görünemeyebilir dedi ultrasonu da eskiydi. Beta değerim hep 3 kat arttı kese oluşmama gibi bir ihtimal var mı ya? 5+6 bugün
Yarın idara sıkışıp gel dedi
Merhaba son adet tarihiniz ne acaba? Ben de pazet gğnü 281 beta vardı bugün fokypra gittim şkk kez vajinalda görünmez ama yine d ebakalım dedi ama 2mm kese göründü beta bakmaya gerek yok dediKese 2mm bence bu kese olacak dedi doktor. Değerim 2154 çıktı iki günde 5.5 kat artmış acaba bi sıkıntı olabilir mi kese çok mu küçük değere göre