- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.941
Aynen canım karşılıklı saygı ve anlayış lazım.. tuvalete gitti diye sekreter dövmeye kalkan insanlar var bizde ne yazıkki.. karşılıklı saygı çok önemliİçlerinde gerçekten ilgi alaka güzel yaklaşan yok değil. Eminim sizde oylesinizdir. Ama bazıları zorla orda duruyor gibi. Her mesleğin kendine göre zorluğu var. Kolay değil sağlık sektörü de ama ayni şeyi kendine yapılmasını istemiyorsa kendi de yaomamali. Hele ki kendi de bayansa. empati yapmak lazım....
Hayır ben yazmasını istiyorum zaten. Sadece belli bir güruhun düşüncesini belirtti Doktorum iki haftadır düşük riskin var deyip ilaç yazmıyor. Yarın da yazmazsa başka doktordan yazdıracağım.Tedbir bizden takdir Allah tan. O zaman zaten ölecez diye hayatı 1 günlük yaşayalım... doktor dindarsa bunları da düşünmeli???? Naçizane bir tavsiye kardeşim böyle bir arkadaşım vardı. Düşük önleyici tedavilerle erken müdahaleyle yavrusunu kucağına aldı. Tabi karar sizin
Sen hemen başka bir doktora git canım yarın benim fikrimHayır ben yazmasını istiyorum zaten. Sadece belli bir güruhun düşüncesini belirtti Doktorum iki haftadır düşük riskin var deyip ilaç yazmıyor. Yarın da yazmazsa başka doktordan yazdıracağım.
Hayır ben yazmasını istiyorum zaten. Sadece belli bir güruhun düşüncesini belirtti Doktorum iki haftadır düşük riskin var deyip ilaç yazmıyor. Yarın da yazmazsa başka doktordan yazdıracağım
Okuyorum canm mesajlarını yazdırmak istediginide okudum. Ben doktoru anlayamadım. Bir gebelik nice hayallerle umutlarla besleniyor. Siz kaç gündür düşük tehlikesi yaşıyorsunuz, size üzüldüm. Bence hemen doktor değiştirin...Hayır ben yazmasını istiyorum zaten. Sadece belli bir güruhun düşüncesini belirtti Doktorum iki haftadır düşük riskin var deyip ilaç yazmıyor. Yarın da yazmazsa başka doktordan yazdıracağım.
Doktorumu çok seviyorum aslında kanser teşhisinden döndürüp ameliyatımı o yaptı ameliyat sonrası tedavimi uyguladı. İyileşince gebelik tedavimi de o yaptı. Benim hastalık sürecimi en iyi bilen doktor o ama bazen sinirimi bozuyorSen hemen başka bir doktora git canım yarın benim fikrim
Anladım canım kendini güvende hissediyorsan o zaman devam et.. zor bir süreci atlatmışsınız beraber çünküDoktorumu çok seviyorum aslında kanser teşhisinden döndürüp ameliyatımı o yaptı ameliyat sonrası tedavimi uyguladı. İyileşince gebelik tedavimi de o yaptı. Benim hastalık sürecimi en iyi bilen doktor o ama bazen sinirimi bozuyor
Çok geçmiş olsun. Kötü düşünme. Bir kere ilişki sonrası pembe bi akıntım gelmişti doktor normal dedi. Çok yoğun aşırı olmadıkça gebelikte normal dedi. Sen yine yarın başka bi doktora git bence tabi ki bu gecelik içini ferah tutun en azından.Doktorumu çok seviyorum aslında kanser teşhisinden döndürüp ameliyatımı o yaptı ameliyat sonrası tedavimi uyguladı. İyileşince gebelik tedavimi de o yaptı. Benim hastalık sürecimi en iyi bilen doktor o ama bazen sinirimi bozuyor
Gittim canım şükür keseyi gördükGittin mi canim. Ne yaptın . Nasilsin
Gittim canım şükür keseyi gördükHaftaya Salı tekrar çağırdı kalp atışına bakmak için
İnşallah kuzum hepimiz çok güzel haberlerle gelelim sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaOhhh çok şükür canim çok sevindim. Güzel haberlerle daima.
İnşallah kuzum hepimiz çok güzel haberlerle gelelim sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Benim sürekli bi akıntım yok kuzum ara ara sadece krem rengi gibi oluyor az miktardaCnm senin akintin var mı ne renk ?
Benim de kahverengi akıntım oldu 2 gün önce şimdi kalıntı gibi çok hafif arada bulaşıyor sizin ne kadar yoğun ?ama vajinal ultrasonda bakıldı sorun görüşmedi panik yapmayın yerleşmede böyle şeylerin olması normalmişSelam kızlar, sabahtan beri akıntım kahverengi geliyordu önemsemedim.işten gelince daha da yoğun olduğunu gördüm. Arkadaşım düşük böyle başlıyor dedi. Acile gittim hiçbir şey yapmadılar.idrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksek çıktı. Doktoruma yazdım yarın gideğim. Çok endişe ediyorum
Benim ki sarımsı bir akıntı.Benim de kahverengi akıntım oldu 2 gün önce şimdi kalıntı gibi çok hafif arada bulaşıyor sizin ne kadar yoğun ?ama vajinal ultrasonda bakıldı sorun görüşmedi panik yapmayın yerleşmede böyle şeylerin olması normalmiş
Benim ki sarımsı bir akıntıBenim sürekli bi akıntım yok kuzum ara ara sadece krem rengi gibi oluyor az miktarda
Geçmiş olsun canım endişelenme Allah’ın izniyle bişey olmaz stres yapma yarın druna git mutlaka ihmal etmeSelam kızlar, sabahtan beri akıntım kahverengi geliyordu önemsemedim.işten gelince daha da yoğun olduğunu gördüm. Arkadaşım düşük böyle başlıyor dedi. Acile gittim hiçbir şey yapmadılar.idrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksek çıktı. Doktoruma yazdım yarın gideğim. Çok endişe ediyorum
Ayy çok sağol canımmAyy çok sevindim sırf seni merak ettiğim için girdim şimdi. Yarın benim kontrol var bakalım 6*2 olacağız kalp atışı duyulur muhtemelen diye düşünüyorum sağlıklı ise
doktor değerle ilgili bişi demedi sadece stres yapma ben korkutana kdar korkma dedi bugün çağırdı bi daha bakalım şu keseye dedi gidicem 11:45 randevumCanım naptın görüştün mü doktorunla