- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Eşiniz test verdi miBen devlete gidiyorum ya olmazsa gel falan demedi ama ben yine de giderim bir sonraki adımım benim de rahim filmi olcak galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz test verdi miBen devlete gidiyorum ya olmazsa gel falan demedi ama ben yine de giderim bir sonraki adımım benim de rahim filmi olcak galiba
Verdi sıkıntı yokEşiniz test verdi mi
Çok şükür o zaman aşılmayacak probleminiz yok en azından sevindimVerdi sıkıntı yok
Beybim yumurta çok yaşamıyor olur mu hiç zaten min 12 max 24 saat yaşıyormuş kendine hiç bunları aşılama bence. Ara ara düzensiz yumurtlama oluyor olabilir sadece. Yılda birkaç kez olabilirmiş mevsimler, ilaçlar, stres sebebiyle normal kabul ediyor doktorlar. Pcos da yoksa yumurtan gayet uygun bir zamanda büyür ve çatlar. Inşallah değerlendirme günlerinde sağlıkla tutmuştur da seni de böyle endiselendirmez artıkHayırlısı canım inşallah öbür aya umut artık olmazsa alıştık zaten sonraki ayı beklemeye
Yumurtlama dönemim çok ağrılı geçiyor ağrısından bile anlıyorum çatladığını hatta ama genelde çok kısa sürüyor sanki yumurta çok yaşamıyor gibi geliyor bende o yüzden bu ay doktora gideceğim zaten
Çatladığı günü değerlendirmiş oluyorsun o gün gebelik elde etme olasılığı en yüksek günHer sabah ovülasyon testi yaptım sabah t çizgisi baya koyu çıktı pozitifti yani. aynı gün akşam tekrar bakmak istedim silikleşti gün içinde normal mi acaba o gün ve 2 gün değerlendirdim ama tam koyu çıktığında yapmamış oldum akşamına silik çıktığı için acaba şans hangisinde daha yüksek
Yaa kuzum çok teşekkür ederim içime su serptin valla testler bir anda ve çok hızlı siliniyor diye endişe ediyordum, inşallah dediğin gibi tutmuştur artık da böyle düşünüp durmaktan kurtuluruz. Allah hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsünBeybim yumurta çok yaşamıyor olur mu hiç zaten min 12 max 24 saat yaşıyormuş kendine hiç bunları aşılama bence. Ara ara düzensiz yumurtlama oluyor olabilir sadece. Yılda birkaç kez olabilirmiş mevsimler, ilaçlar, stres sebebiyle normal kabul ediyor doktorlar. Pcos da yoksa yumurtan gayet uygun bir zamanda büyür ve çatlar. Inşallah değerlendirme günlerinde sağlıkla tutmuştur da seni de böyle endiselendirmez artık
İnşallah kuzum benim ya bu topic eylül annelerine gidelimYaa kuzum çok teşekkür ederim içime su serptin valla testler bir anda ve çok hızlı siliniyor diye endişe ediyordum, inşallah dediğin gibi tutmuştur artık da böyle düşünüp durmaktan kurtuluruz. Allah hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün
Canimmm agizdan bal akiyor insallah burdaki herkes eylul anneleri olacakİnşallah kuzum benim ya bu topic eylül annelerine gidelim
İnşallah canımmm umutluyuz hem de çokİnşallah kuzum benim ya bu topic eylül annelerine gidelim
Olabilir canım zaten tavsiye edilen ilişki sıklığı da adet biter bitmez 2 günde bir adet olana kadar erken geç yumurtlamaya karşı bence bu tavsiye.Arkadaslar adetim biteli 5 gun oldu biter bitmez degerlendirdik cunku seffaf akintim baslamisti macun kullandigimdan beri simdi bitti yoksa yumurtlamam erken mi oldu anlayamadim kizimda da erken dollenme olmustu
Daha genceciksin canım senin şansın birçok kişiden çok daha fazla ben 34 yaşındayım mesela ve henüz hiç çocuğum yok yine de her şey Allahtan diyip umuda sarılıyoruz. Asla pes etmek yokbende 3 yıldır planlıyorum bu ayda catlatma iğnesi oldum yine olmadı galiba 2023 de olur inşallah 22 yaşındayım git gide umudumu kaybediyorum