- 7 Ağustos 2013
- 122
- 120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa bu başlık ilk açıldığında yazmıştım herkese iyi dileklerimi.Sanırım açılışı ben yapıcam test pozitif çıktı. Adetime 1 hafta var öylesine test yaptım.Çok da umutlanmak istemiyorum daha çok yeni çünkü.
Sağlıkla tamamlamır inşallah gözünaydın canımMerhabaaa bu başlık ilk açıldığında yazmıştım herkese iyi dileklerimi.Sanırım açılışı ben yapıcam test pozitif çıktı. Adetime 1 hafta var öylesine test yaptım.Çok da umutlanmak istemiyorum daha çok yeni çünkü.
Hoşgeldin sayfamızaaa ben de 33 yaşMerhabalar herkese:) ben de 9 aydır evliyim artık bebek için karar verdik. 33 yaşındayım şuan tam olarak. Haftaya randevum var öncelikle dra gideceğim gebelik hazırlığı için. Eşim de sma testi yaptıracak (özelde). Adımı listeye yazarsanız sevinirim. Herkes için hayırlısı olsun
Sat 17 aralık ama beni eklemeyin .Tekrar test yaptım koyulaşmasını beklerken negatif çıktı.Kimyasal gebelik büyük ihtimalleSağlıkla tamamlamır inşallah gözünaydın canım
Son adet tarihin neydi ekleyeyim listeye
Arastirarak buldugum kadinlar icin macun 2.Ayim bakalim gebelik icin faydasini gorurumMacun nedir
Tavsiye eder misiniz peki macunu nedir söyleyebilir misinizArastirarak buldugum kadinlar icin macun 2.Ayim bakalim gebelik icin faydasini gorurum
adetin geçmesini beklemek gerekiyor ya. erken test yapmayı 2 kimyasaldan sonra bıraktım ben =)Sat 17 aralık ama beni eklemeyin .Tekrar test yaptım koyulaşmasını beklerken negatif çıktı.Kimyasal gebelik büyük ihtimalle
Merhaba herkese,Yeni bir yıla girmek; heyecan, beklenti ve sürprizler ile gelir.
Yeni yıla çok az bir süre kalmışken bazılarımız planlarını çoktan yapmış olabilirler.
Bu sayfada yeni yılda planlarına ''bebek'' ekleyenler ve geçmiş yıllardan planında zaten bebek olanlar buluşuyor.
''Sonları kutlayın çünkü yeni başlangıçlardan önce gelirler."
Anne Adayı Yaş Sonuç Gebe Kalınan Tarih Cinsiyet C cudo 33 @cinkkadin 27 @DilekHanim 27 @Cgh 25 30 M minnakim2014 35 @oznur_musti07 39 Gokce nine 36 @cicekgil 28 @Sevimsiz01 33 @FB1907_ 25 @Belisimm 26 @LeylasiniAriyor 35 @Peripadisahininkizi 29 @Munzevi93 29 @KeriminHilali 30 @kkrgktrk 23 @Ihlamurseven 25 @akgnss 24 @Bearhug 34 @ftkz 34 Berikko 31 @Hayatlarrr 42 @hayal93 29 @Melekonline 25 @sila41 32 @Veziir 25 @SUREYYA-EB 35 @porx 22 @Maviesra 37 C cns15 30 @yelif10 31 @Hope3535 31 @shirazwine 37 @Asli Miraz 31 @masalsaa 33 @Mrv0655 29 @maviseverkadin 39 @zynocann 39 @serendipce1742 29 @bluequeen 35 @nikoniko 26 @Derinvebebekleri 29 @24agustos 26 @onbirmayis 24 @Niqu 34 @keug03 23 @sandriyon 24 T TOMURCUK_27 24 @jeli81 38 @lotus89 33
amin inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin.tabiki eklerim canım. hoşgeldin aramıza inşallah kızının dileği en kısa zamanda kabul olur
ateşin en yüksek olduğu gün çatlama mı olmuş oluyor?kızlar ben bu ay ateş takibi yaptım ovülasyon testlerine pek güvenmediğim ve strese sebep olduğu için.
Ateş takibi basit ve eğlenceli diyebilirim. Yumurtam çatladı gözüküyor bakalım bundan sonrasında yüksek seyretmesi gerekiyor.
ani düşüş sonrasında yükselmeyle yumurtlama gerçekleşiyor. tabloda Luteal Line yazan kısım yani 2 günlük süreçte.ateşin en yüksek olduğu gün çatlama mı olmuş oluyor?
inşallah 2023 şanslıları biziz canım, allahım çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin