- 25 Aralık 2014
- 227
- 149
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşını belirtmeyene alt sıradaki rakamı yazıyorum tablo boş kalmasın diye =)
Eveet var bebiş test doğruymuş bugün hem idrar hem kan yaptım idrarda çizgi baya koyulaştı sonra da kan verdim o da pozitif ilk benden geldi haber sanırımyaşını belirtmeyene alt sıradaki rakamı yazıyorum tablo boş kalmasın diye =)
kan testtin sonuçlandı mı canım kasette pozitif duruyor ilk 5. dk da çıktıysa
gözün aydın canım ilk şanslımız sen oldun sağlıkla tamamlanır inşallah.Eveet var bebiş test doğruymuş bugün hem idrar hem kan yaptım idrarda çizgi baya koyulaştı sonra da kan verdim o da pozitif ilk benden geldi haber sanırım
teste devam et derim canım koyulaşma olmamış. henüz her gün aynı saatte yapmanı tavsiye ederim.Merhaba ovulasyon testlerimin resmini ekledim. Dün yapamadım kızım rahatsızlandı hastanede yatış yaptık . İnanışmaz kasık ağrım vardı bugun geçti . Resımdede ikinci çizgi silikleşmiş çatlamışmı yani . Dün çatladıysa bugune kaçtımı yani.
koyulaştı 3 ocakta baya koyuydu şimdi silikleşmeye başladı bugunde kremsi akontı ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım yoğunlaştıteste devam et derim canım koyulaşma olmamış. henüz her gün aynı saatte yapmanı tavsiye ederim.
Yumurtlama akıntısı şeffaf uzatan değerlendirin.koyulaştı 3 ocakta baya koyuydu şimdi silikleşmeye başladı bugunde kremsi akontı ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım yoğunlaştı
Ben folidoce kullandım hep bulantı fln yapmadı ben de. Ama doktorum diofol önerdi. Elimdeki bitsin diafol alacağım bu sefer.Hanımlar merhaba. Cevap verirseniz çok sevinirim. Hamilelik hazırlık sürecindeyim. 3 farklı folik asit denedim 3ü de mide bulantısı yaptı. Benim gibi olanınız var mı aranızda. Ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?
Benimde ekler misin ya yaş 24merhaba.
Akıntıya odaklanma ve olumsuz düşünme derim. Normalde akıntım olur benim femara ovitrelle kullandığım aylar şeffaf akıntım olmamıştı ama hepsinde yumurtlama gerçekleşmişti.
Merhabalar benide ekler misiniz yaş 24Evet canım ilk
Antibiyotik biraz geciktiriyor canım ama olursun illa ki merak etme çok gecikirse bir gebenin günlüğü yumurtlama masajı yap söktürüyor adetiAy kızlar adetim 2 gün gecıktı inşallah adet olurum cunku bademciklerimden dolayı antıbıyotık cok ıctım
Bende öyleydim hem de kullanılması sıkıntı bir antibiyotik bitirdim. Hala hamileyim olacağı varsa oluyor, sağlıklı olmasını temenni etmekten başka çare yok.Ay kızlar adetim 2 gün gecıktı inşallah adet olurum cunku bademciklerimden dolayı antıbıyotık cok ıctım