adetin yeni bittiyse ateş takibi tavsiye ederimHerkese slm bat 6 subat.. Bakalım bekleyelim görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin yeni bittiyse ateş takibi tavsiye ederimHerkese slm bat 6 subat.. Bakalım bekleyelim görelim
Âminn canım benimm Allah'ım hepimize sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahinşallah 2023 şanslıları biziz canım, allahım çok bekletmeden isteyen herkese nasip etsin
adetin yeni bittiyse ateş takibi tavsiye ederim
Tekrarladım. Negatif. Bgn bademciklerim şişti, sağlık ocağına gitmişken kan da verdim daha çıkmadı sonuç ama hiç beklemiyorumGokce nine sen de son durum ne canım test tekrarladın mı?
geçmiş olsun canım. test hatalıydı o zaman ya da kuruma çizgisi vs.Tekrarladım. Negatif. Bgn bademciklerim şişti, sağlık ocağına gitmişken kan da verdim daha çıkmadı sonuç ama hiç beklemiyorum
ay o zaman sen şanslı kesimdensinYa ben gecenkı hamılelıkte takvımden takıp ettm yumurtlamayı olmustu.. Sımdıde ılk oyle deniyim dıyorum.. Ilerleyen zamanlarda olmazsa onu da denerim
ay o zaman sen şanslı kesimdensin
kilo verdikten sonra gebelik sürecine girsen süper olur canım. hem dikkatin başka bir yerde olurOrası hiç belli olmuyor canım ya.. 2.ye ugrasan cok duydum, olmayan cok duydum.. Bakalım bnmkı nası olcak bılemıorm ki bide benm kılo etkeni var, ustune riskli gebelık olcak olursa... Valla kaşınıom da hayırlısı
kilo verdikten sonra gebelik sürecine girsen süper olur canım. hem dikkatin başka bir yerde olur
o zaman akışına bırakOlmuyo ya denedm ama içimde o istek de yok.. Napim olursa olur olmazsa olmaz.. Az buz kılo degılkı vermem gereken 25 kılo vermem lazm, haliyle gozumde buyuyo
o zaman akışına bırak
Bugün eşim sma testini yaptırdı, 15işgünü kadar sürüyormuş sonucun çıkması. Cumartesi günü de ben genel kontrol ve gebelik hazırlığı için randevu aldım. Ovülayson testi de sipariş geçmiştim, yarın geliyor. Aslında bu haftasonu tam zamanım gebelik için ama bakalım önce ikimizin de sonuçları çıksın, önümüzde ki aylara.
Bu aya kadar hiç öyle bir düşüncemiz yoktu, her şeye bir anda karar verdik, heyecanlı ve istekliyiz.
İnşallah güzel bir süreç olur
İlk bebek mi olcak? Ah varya öyle tatlı oluyo ki ilki.. Keske zamanı geri alabılme sansım olsaydı
adet oldun mu canım.Benim yarın normalde regl günüm ama sanki gelecek kırmızılar hafif pembe gibi ve kahverengi akıntı gibi geldi bugun öğlen bidaha gelmedi sanırım gece gelecek gibi
Evet tam dün sökülmeye başladım haftaya cumartesı doktora görüneceğim tam da yumurtlamaya zamanına denk geliyoradet oldun mu canım.
hayırlısı canım güzel denk gelmiş sorarsın olgun yumurta adeti boyutu çatlaması.Evet tam dün sökülmeye başladım haftaya cumartesı doktora görüneceğim tam da yumurtlamaya zamanına denk geliyor
Evet daha iyi oldu denk gelmesi bakalım ne diyecek doktor canım balla insan stres yapıyorhayırlısı canım güzel denk gelmiş sorarsın olgun yumurta adeti boyutu çatlaması.