- 25 Ocak 2023
- 2.469
- 2.410
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşım 29 bu aradaBende daha yeni evlendim 2023 yılında inşallah bebek planlarımızın arasında var rabbim hepimizi bu güzel yolculukta yormadan,usandırmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
markası ne hayırlısı olsunselam kızlar adetime 4 gün var. test yaptım gölge var ama test o kadar hassas mı bilemedim kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
artımed. yanlış alarm canım deneyimli olanlar bu testin hatalı olduğunu söyledi.markası ne hayırlısı olsun
evet bazen bunun yalşış sonuç verdiğini söylüyorlar bende freely yapmıştım adete birgün kala lekelenmemde varı silik çıkarmıştı ama başka testler negatiftiartımed. yanlış alarm canım deneyimli olanlar bu testin hatalı olduğunu söyledi.
adet öncesi kan testi yapmayı bırakmıştım. Artık adet öncesi evde test de yapmayı bırakcamevet bazen bunun yalşış sonuç verdiğini söylüyorlar bende freely yapmıştım adete birgün kala lekelenmemde varı silik çıkarmıştı ama başka testler negatifti
aynen 3 5 gün geçmesini beklemek en güzeliadet öncesi kan testi yapmayı bırakmıştım. Artık adet öncesi evde test de yapmayı bırakcam
kesinlikleaynen 3 5 gün geçmesini beklemek en güzeli
selam kızlar adetime 4 gün var. test yaptım gölge var ama test o kadar hassas mı bilemedim kuruma olabilir diye su damlattım gitmedi.
amin canım inşallahCok cok hayali bi cizgi var gibi.. Hadi hayırlısı
gölge var evet iğne etkisi de olabilir. yarın sonraki gün tekrar yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin canım.Kızlar iğnemin 11.gunu sizce varmıdır test bozuk olabilirmi
adetin kaçıncı günü muayene oldun. 17-18mm civarı diye biliyorum.Kızlar merhaba ben cumartesi gidecektim doktora bugun gittim. Tekrar bir smear testi aldı doktor ve muayene etti yumurtalıklar gayet iyi durumda dedi 11 mm dedi haftaya çarşamba cuma pazar değerlendir mutlaka dedi. Normalde kaç mm de çatlıyor yumurtalar .
Bugün testte siliklesti canımgölge var evet iğne etkisi de olabilir. yarın sonraki gün tekrar yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin canım.
ilk idrarla mı yaptınBugün testte siliklesti canım
Evetilk idrarla mı yaptın
ilk idrarla mı yaptın
aslında iğne sonrası 14. gün test yapın derler, iğne etkisi geçip sonra koyulaşma başlayabilir.