Dondurulmuş transferin tutma oranı çok çok daha yüksek bence en iyisini yapmıssınızzz. Ben de pendik de oturuyorum ama Alle de yaptırdım inşallah güzel sonuçlar alırız 2. adetimi beklemekteyimmm
İkinci adetiniz ne
Bu haftaicinde bekliyorum bikac gune olurum sanirim.. sonra da kontrole gidecegimİkinci adetiniz ne zaman acaba
Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuzİkinci adetiniz ne zaman acaba
Ben Hatay iskenderun'dayim. Şimdi hastaneden çıktım estrofeme başlıyorum 4 temmuz kontrol. Çift embriyo transfer edilecekSiz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Hatay diyince hala yüreğim yanıyor sanki... tekrardan geçmiş olsun Rabbimm bir daha yaşatmasın.Ben Hatay iskenderun'dayim. Şimdi hastaneden çıktım estrofeme başlıyorum 4 temmuz kontrol. Çift embriyo transfer edilecek
Estrofemle transfere hazirlik başlamış sanirim hayirlisi olsun insallah mutlu haberlerinizi de paylasirsiniz yakin zamandaBen Hatay iskenderun'dayim. Şimdi hastaneden çıktım estrofeme başlıyorum 4 temmuz kontrol. Çift embriyo transfer edilecek
Benim bir aşılama geçmişim var ikinci aşılama olacagi gün deprem felakati oldu maalesef. 24 yaşındayım ben birinci denemem. Yumurta rezervim sınırda esiminde sprem sonucu sınırda çıktı ne iyi ne kötü durumdayiz şansa birakmamak için tup bebege başladıkHatay diyince hala yüreğim yanıyor sanki... tekrardan geçmiş olsun Rabbimm bir daha yaşatmasın.
Çift embriyo vermeleri güzel belki ikiz olurkaçıncı denemeniz. Dr bana 35 yaş altı ve ilk 2 denemede çift embriyo koyulmayacağını söylemişti bu yüzden soruyorum
İnşallah canım hep beraber bu topikte güzel haberleri veririz dualarım sizinle her namazının ardından muhakkak duamda sizleri de anıyorumEstrofemle transfere hazirlik başlamış sanirim hayirlisi olsun insallah mutlu haberlerinizi de paylasirsiniz yakin zamanda
Bu sitede moral bozan insanlarda var ama şükür iyi niyetli moral veren insanlrda varİnşallah canım hep beraber bu topikte güzel haberleri veririz dualarım sizinle her namazının ardından muhakkak duamda sizleri de anıyorum
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahBu sitede moral bozan insanlarda var ama şükür iyi niyetli moral veren insanlrda varhic tanimadgimiz birinden dua almak veya onun icin dua etmek cok guzel teşekkürler
en iyisini yapmıssınız. keşke herkes böyle bilinçli olsa sonradan geç kalınmış olabiliyor maalesef. Ben de 28 yaşındayım 3 senedir uğraşıyorum kistlerdi tüp yapışıklıkları falan en sonunda onları hallettik tüp bebeğe geçebildikBenim bir aşılama geçmişim var ikinci aşılama olacagi gün deprem felakati oldu maalesef. 24 yaşındayım ben birinci denemem. Yumurta rezervim sınırda esiminde sprem sonucu sınırda çıktı ne iyi ne kötü durumdayiz şansa birakmamak için tup bebege başladık
Bende üç senedir evliyim hiçbir şekilde korunma olmadı. Evlendiğimde polikistik olduğumu öğrendim kanamayla gittim ben soğan suyuyla kurtuldum ondan ve hiç bir şekilde yenilemedi. Bu ay rahim filmi çekildi tüplerim gayet sağlıklıen iyisini yapmıssınız. keşke herkes böyle bilinçli olsa sonradan geç kalınmış olabiliyor maalesef. Ben de 28 yaşındayım 3 senedir uğraşıyorum kistlerdi tüp yapışıklıkları falan en sonunda onları hallettik tüp bebeğe geçebildik
Merhabalar. İnanın bir yumurta bile yeterli yeterki inançlı olun dualarım sizinleMerhaba kızlar, KK'nde ilk mesaj yazışım. Uzun süredir takipçisiyim ama forumun. Kısmet bugüneymiş =) Ben de 36 yaşındayım, 5 yıllık evliyiz. 3 yıldır korunmuyoruz yaklaşık. Eşimde bir sorun yok ancak bende maalesef amh düşüklüğü var, 040 =( geçtiğimiz ay OPU oldum, 3 yumurta toplanabildi. biri boş çıktı, 2si döllenip donduruldu. olsun, buna da şükür. 2. reglimi bekliyorum. bizim normalde 3 kedimiz ve 1 köpeğimiz var, onların da annesi gibi hissediyorum aslında bir nevi =) ama inşallah temmuz ayı hepimize uğurlu gelir ve insan bebeklerimizi de kucağımıza alabiliriz artık. herkese sevgiler.
Bende şuan ikinci reglimin üçüncü gunundeyim. Dün başladım ilaçlara dört temmuzda da benim kontrolüm var ve ilk denememMerhaba kızlar , 8 mayıs da opu oldum toplam 8 tane embriyo toplandı 4 tane AA ,1 tane AB kalite donduruldu
miyon ve çikolata kistim var daha önce ameliyat oldum fakat maalesef tekrarlandı miyon ve kist
2 haziranda tek seferlik lucrin iğnemi oldum , 2. Reglimi oldum ve transfer öncesi ilaçlarıma başladım 30 haziran kontrolüm var herşey yoldaysa temmuzun ilk haftasına transeksüel günüm netleşicek
Benim ilk denemem bu süreçte kimseye de anlatmak istemiyorum ne heyecanımı ne de korkularımı buraya yazmak istedim hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah
çok teşekkürler. bilmukabele. olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. eşim çok ümitli özellikle. o nedense 2 yumurtaya bile çok güzel, maşallah filan dedi ben başta biraz hayal kırıklığına uğrasam bile =) şimdi dediğiniz gibi altın yumurtayı bulmuşuzdur inşallah diye dua ediyorum. inşallah sonuçlarımız da çok güzel olur ve sizin tedaviniz de çok güzel ilerler.Merhabalar. İnanın bir yumurta bile yeterli yeterki inançlı olun dualarım sizinle
Zaman hiç geçmiyor inanın 4 temmuz iple çekiyorum o gün belli olacak transfer tarihimizçok teşekkürler. bilmukabele. olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. eşim çok ümitli özellikle. o nedense 2 embriyoya bile çok güzel, maşallah filan dedi ben başta biraz hayal kırıklığına uğrasam bile =) şimdi dediğiniz gibi altın yumurtayı bulmuşuzdur inşallah diye dua ediyorum. inşallah sonuçlarımız da çok güzel olur ve sizin tedaviniz de çok güzel ilerler.
Merhaba kızlar , 8 mayıs da opu oldum toplam 8 tane embriyo toplandı 4 tane AA ,1 tane AB kalite donduruldu
miyon ve çikolata kistim var daha önce ameliyat oldum fakat maalesef tekrarlandı miyon ve kist
2 haziranda tek seferlik lucrin iğnemi oldum , 2. Reglimi oldum ve transfer öncesi ilaçlarıma başladım 30 haziran kontrolüm var herşey yoldaysa temmuzun ilk haftasına transeksüel günüm netleşicek
Benim ilk denemem bu süreçte kimseye de anlatmak istemiyorum ne heyecanımı ne de korkularımı buraya yazmak istedim hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah
Bende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarimMerhaba kızlar , 8 mayıs da opu oldum toplam 8 tane embriyo toplandı 4 tane AA ,1 tane AB kalite donduruldu
Yaşamayan anlamaz canım o yüzden iyiki kadınlar kulübü var. Ve inanıyorum temmuz ayı bizim için uğurlu olacak. 25 temmuz evlilik yildonumum inşallah üçüncü senemize üç kişi girerizBende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarimkimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor