2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarim🤲😊 kimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor😊
Yaşamayan anlamaz canım o yüzden iyiki kadınlar kulübü var. Ve inanıyorum temmuz ayı bizim için uğurlu olacak. 25 temmuz evlilik yildonumum inşallah üçüncü senemize üç kişi gireriz

Bende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarim🤲😊 kimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor😊
Hayırlısı olsun canım inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Evet anlayışsız insan çok her kafadan bir ses çıkmasına tahammülüm yok ama burada konuşmak iyi geliyor

Güzel anne adayları herkese merhabalarrr :KK200:
Bu konuyu açmak bana nasip oldu... İlk tüp bebek tecrübem olacak. Mayıs başı yumurta toplandı. 24 Mayısda da ameliyat oldum tüplerim işlevini kaybetmişti ve iltihap doluydu transferi olumsuz etkilemesin diye yapışık olan tüplerimi aldılar. Kistlerim ve yapışıklarım temizlendi. (2021 Aralık ayında da yine kist-myom ameliyatı olmuşum 5 kist 1 myom alınmıştı 10cm - 5cm di boyutları ve yine ciddi yapışıklıklar vardı). Bakalım hanımlar sonrası kısmetttt...

Temmuz un başında regli dönemim ve transfer olacak bir sıkıntı olmazsa. Benimle beraber transfer olacak tüm hanımları bekliyorum. Heyecanlarımızı, korkularımızı, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum :KK36: Umarım hep beraber güzel haberi alıp burada paylaşırız sevgiler:KK36:
Benimde temmuzda olacak inşalalh güzel sonuçlar alırız hepimiz

X