Yaşamayan anlamaz canım o yüzden iyiki kadınlar kulübü var. Ve inanıyorum temmuz ayı bizim için uğurlu olacak. 25 temmuz evlilik yildonumum inşallah üçüncü senemize üç kişi girerizBende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarimkimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor
Bende şuan ikinci reglimin üçüncü gunundeyim. Dün başladım ilaçlara dört temmuzda da benim kontrolüm var ve ilk denemem
Hayırlısı olsun canım inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Evet anlayışsız insan çok her kafadan bir ses çıkmasına tahammülüm yok ama burada konuşmak iyi geliyorBende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarimkimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor
İnşallah canımhayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz evlatlarımızı
Ay insallah olumlu mutlu haberlerinizi alirizYaşamayan anlamaz canım o yüzden iyiki kadınlar kulübü var. Ve inanıyorum temmuz ayı bizim için uğurlu olacak. 25 temmuz evlilik yildonumum inşallah üçüncü senemize üç kişi gireriz
Amin canım insallahhhhAy insallah olumlu mutlu haberlerinizi alirizbizim 5. Senemiz zamani gelmistir umarim
Dondurulmuş transfer mi olacaksınız ? Ben dondurulmuş transfer olacağım. Prograf Femara corasprin decavit climara forte kullanıyorumKızlar sizin transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar neler ? Ben estrofem ve matarex kullanıyorum.
Benimde temmuzda olacak inşalalh güzel sonuçlar alırız hepimizGüzel anne adayları herkese merhabalarrr
Bu konuyu açmak bana nasip oldu... İlk tüp bebek tecrübem olacak. Mayıs başı yumurta toplandı. 24 Mayısda da ameliyat oldum tüplerim işlevini kaybetmişti ve iltihap doluydu transferi olumsuz etkilemesin diye yapışık olan tüplerimi aldılar. Kistlerim ve yapışıklarım temizlendi. (2021 Aralık ayında da yine kist-myom ameliyatı olmuşum 5 kist 1 myom alınmıştı 10cm - 5cm di boyutları ve yine ciddi yapışıklıklar vardı). Bakalım hanımlar sonrası kısmetttt...
Temmuz un başında regli dönemim ve transfer olacak bir sıkıntı olmazsa. Benimle beraber transfer olacak tüm hanımları bekliyorum. Heyecanlarımızı, korkularımızı, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorumUmarım hep beraber güzel haberi alıp burada paylaşırız sevgiler
Evet dondurulmuş transfer olacakDondurulmuş transfer mi olacaksınız ? Ben dondurulmuş transfer olacağım. Prograf Femara corasprin decavit climara forte kullanıyorum
Bu ilaçları ne kadar süre kullanacaksınız?Kızlar sizin transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar neler ? Ben estrofem ve matarex kullanıyorum.
Kızlar sizin transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar neler ? Ben estrofem
hangi hastanede tedavi görüyorsunuzKızlar sizin transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar neler ? Ben estrofem ve matarex kullanıyorum.
30 temmuz kontol günüme kadar zaten orada tekrar söyleyeceklerBu ilaçları ne kadar süre kullanacaksınız?
Estrofem ve folik asit kullanıyorum canım benKızlar sizin transfer öncesi içtiğiniz ilaçlar neler ? Ben estrofem ve matarex kullanıyorum.
İkinci adetinizi oldunuz mu30 temmuz kontol günüme kadar zaten orada tekrar söyleyecekler
Brüksel tüp bebek merkezi cem çelik doktorumhangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Evet 2. Adetimin 2. Günü başlattı ilaçlaraİkinci adetinizi oldunuz mu
Maratexin içinde de folik ve diğer vitamin takviyeleri varmışEstrofem ve folik asit kullanıyorum canım ben
30 temmuz kontrol için geç değil mi ? İkinci adetimin dördüncü gunundeyim 4 temmuz kontrol günümEvet 2. Adetimin 2. Günü başlattı ilaçlara
Anladım canım rabbim evlerimize çocuk şenliği versin inşallahMaratexin içinde de folik ve diğer vitamin takviyeleri varmış