evlerimize cocuk senligi versin ne guzel bi dua amiiinnbiz coft olarakta sakiniz evimiz aşırı sessiz
Eskiden adet oldugumuzda üzülürdük şimdi ise iple çektik Rabbim çok büyükBen bugun 2. adetimi oldum yarin sabah doktor kontrolum var.. transfer icin hazirliga baslariz insallah
hadi şimdiden hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. benim 2. reglimin bayrama denk gelme ihtimali var. bugün merkezle konuştuk bayrama denk gelirse bir sonraki aya kalacakmış ama olsun. 3 yıldır bekliyoruz evlat hasretiyle neredeyse 1 ay daha bekleriz. geç olsun güç olmasın inşallahZaman hiç geçmiyor inanın 4 temmuz iple çekiyorum o gün belli olacak transfer tarihimiz
kesinlikle bizi bizden başka kimse anlamıyor. nasredddin hoca'nın damdan düşünce bana doktor değil damdan düşen getirin demesi gibi =) aman kafana takmacılar, acıyarak bakanlar, çocuğun olmasın boşverciler vs o yüzden gerçekten kadınlar kulübü dert ve terapi köşesi gibi olabilir insan için =) iyi ki var. sizin de tedaviniz çok güzel ilerler inşallah.Bende 10 mayista opu oldum.. ikinci reglimi bekliyorum.. ilk denememiz. hepimiz icin hayirli mutlu sonuclar olur umarimkimseyle konusulmuyor çünkü bu surecte sunu anladim başına gelmeyen asla anlamiyor... kendiliginden istedgi zaman hamile kalan biri bu durumu anlamiyor... bende normalde okur hic yazmazdm uye bile degildim ama suan benzer durumlari yasayan insanlarla konusmak iyi geliyor
aynısını diyorum ben de eşime =DEskiden adet oldugumuzda üzülürdük şimdi ise iple çektik Rabbim çok büyük
Evet kesinlikle bian once olsun diye bekledimEskiden adet oldugumuzda üzülürdük şimdi ise iple çektik Rabbim çok büyük
biz de 5 yıllık evliyiz ama neredeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. inşallah nasibimiz bu senedir =)Ay insallah olumlu mutlu haberlerinizi alirizbizim 5. Senemiz zamani gelmistir umarim
Benm yakin bikac arkadasim ve isyerinde müdürüm haricinde kimse bilmiyor ailelerimiz dahil.. surec zaten zorlu ben kendim bile kabullenemiyorum bazen yasadiklarimizi... kimseden nasihat dinleyecek veya ne oldu diye merakli sorularina yanit aramasina izin vermek istemedim.. ama maalesef haberi olmamasina ragmen bos beles konusan cok insan var çevremde... cahille sohbeti kesmek istiyorumkesinlikle bizi bizden başka kimse anlamıyor. nasredddin hoca'nın damdan düşünce bana doktor değil damdan düşen getirin demesi gibi =) aman kafana takmacılar, acıyarak bakanlar, çocuğun olmasın boşverciler vs o yüzden gerçekten kadınlar kulübü dert ve terapi köşesi gibi olabilir insan için =) iyi ki var. sizin de tedaviniz çok güzel ilerler inşallah.
Biz ugrasmaya baslayali 3 yil oldu.. tup bebek ilk denememiz sizin ilk mibiz de 5 yıllık evliyiz ama neredeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. inşallah nasibimiz bu senedir =)
bizim de sadece çekirdek ailemiz ve bir-iki tane yakın dostumuz biliyor. ne kadar çok kişi bilirse insanın stresi de artıyor. ilk tüp bebek denememiz, amh düşüklüğü çıkınca doğal yolla gebe kalmanız çok zor dediler. aslında 3 yıl önce normaldi amh değerim ama sanırım 35 yaşından sonra hızla düşüyormuş. bir de kötü olaylar yaşadık ailecek, onlardan da çok etkilendiğim için üzüntüden de düşmesinin hızlandığını düşünüyorum. doktorlar da dedi zaten stres çok etkiliyor diye. biz de bursadayız bu arada. siz?Benm yakin bikac arkadasim ve isyerinde müdürüm haricinde kimse bilmiyor ailelerimiz dahil.. surec zaten zorlu ben kendim bile kabullenemiyorum bazen yasadiklarimizi... kimseden nasihat dinleyecek veya ne oldu diye merakli sorularina yanit aramasina izin vermek istemedim.. ama maalesef haberi olmamasina ragmen bos beles konusan cok insan var çevremde... cahille sohbeti kesmek istiyoruminsallah temmuz ayi tum isteyen dileyenler icin guzel gecer mutlu haberler aliriz siz hangi sehirde tedavi goruyorsunuz
İnşAllah güzel haberler alırız hepimizGüzel anne adayları herkese merhabalarrr
Bu konuyu açmak bana nasip oldu... İlk tüp bebek tecrübem olacak. Mayıs başı yumurta toplandı. 24 Mayısda da ameliyat oldum tüplerim işlevini kaybetmişti ve iltihap doluydu transferi olumsuz etkilemesin diye yapışık olan tüplerimi aldılar. Kistlerim ve yapışıklarım temizlendi. (2021 Aralık ayında da yine kist-myom ameliyatı olmuşum 5 kist 1 myom alınmıştı 10cm - 5cm di boyutları ve yine ciddi yapışıklıklar vardı). Bakalım hanımlar sonrası kısmetttt...
Temmuz un başında regli dönemim ve transfer olacak bir sıkıntı olmazsa. Benimle beraber transfer olacak tüm hanımları bekliyorum. Heyecanlarımızı, korkularımızı, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorumUmarım hep beraber güzel haberi alıp burada paylaşırız sevgiler
Ben arkadaslarimada soyluyorum surecle ilgili merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz farkli islemler ama ne oldu ne oldu diye surekli sormayin insan her zaman konusabilecek durumda olmuyor... kimsenin hayati dort dortluk degil hepimiz biseyler yasiyoruz... biz istanbulda yasiyoruz maalesef burda hayat yeterince stresli.. bizim sebebsiz infertilite.. evet butun doktorlar stresten uzak dur kafana takma hicbiseyi dedi.. ama cok zor ben cok takintili ve pimpirikli bi insanim hicbir konuda sakin kalamiyorum maalesef..bizim de sadece çekirdek ailemiz ve bir-iki tane yakın dostumuz biliyor. ne kadar çok kişi bilirse insanın stresi de artıyor. ilk tüp bebek denememiz, amh düşüklüğü çıkınca doğal yolla gebe kalmanız çok zor dediler. aslında 3 yıl önce normaldi amh değerim ama sanırım 35 yaşından sonra hızla düşüyormuş. bir de kötü olaylar yaşadık ailecek, onlardan da çok etkilendiğim için üzüntüden de düşmesinin hızlandığını düşünüyorum. doktorlar da dedi zaten stres çok etkiliyor diye. biz de bursadayız bu arada. siz?
bilemiyorum ki doktorum o tarihi dedi bende tamam dedim .30 temmuz kontrol için geç değil mi ? İkinci adetimin dördüncü gunundeyim 4 temmuz kontrol
şimdiden hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Ben de 3 Haziran da yumurta toplama oldum
sanırım Temmuz sonu gibi olacak
2 adet dönemi sonra
1 adet oldum
işte dile kolay maalesef her şey =(Ben arkadaslarimada soyluyorum surecle ilgili merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz farkli islemler ama ne oldu ne oldu diye surekli sormayin insan her zaman konusabilecek durumda olmuyor... kimsenin hayati dort dortluk degil hepimiz biseyler yasiyoruz... biz istanbulda yasiyoruz maalesef burda hayat yeterince stresli.. bizim sebebsiz infertilite.. evet butun doktorlar stresten uzak dur kafana takma hicbiseyi dedi.. ama cok zor ben cok takintili ve pimpirikli bi insanim hicbir konuda sakin kalamiyorum maalesef..
hadi şimdiden hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. benim 2. reglimin bayrama denk gelme ihtimali var. bugün merkezle konuştuk bayrama denk gelirse bir sonraki aya kalacakmış ama olsun. 3 yıldır bekliyoruz evlat hasretiyle neredeyse 1 ay daha bekleriz. geç olsun güç olmasın inşall
Tüp bebek merkezleri bayramda açık diye biliyorum ama benhadi şimdiden hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. benim 2. reglimin bayrama denk gelme ihtimali var. bugün merkezle konuştuk bayrama denk gelirse bir sonraki aya kalacakmış ama olsun. 3 yıldır bekliyoruz evlat hasretiyle neredeyse 1 ay daha bekleriz. geç olsun güç olmasın inşallah
Evet kesinlikle bian once olsun diye bekled