2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Zaman hiç geçmiyor inanın 4 temmuz iple çekiyorum o gün belli olacak transfer tarihimiz
hadi şimdiden hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. benim 2. reglimin bayrama denk gelme ihtimali var. bugün merkezle konuştuk bayrama denk gelirse bir sonraki aya kalacakmış ama olsun. 3 yıldır bekliyoruz evlat hasretiyle neredeyse 1 ay daha bekleriz. geç olsun güç olmasın inşallah

kesinlikle bizi bizden başka kimse anlamıyor. nasredddin hoca'nın damdan düşünce bana doktor değil damdan düşen getirin demesi gibi =) aman kafana takmacılar, acıyarak bakanlar, çocuğun olmasın boşverciler vs o yüzden gerçekten kadınlar kulübü dert ve terapi köşesi gibi olabilir insan için =) iyi ki var. sizin de tedaviniz çok güzel ilerler inşallah.

Benm yakin bikac arkadasim ve isyerinde müdürüm haricinde kimse bilmiyor ailelerimiz dahil.. surec zaten zorlu ben kendim bile kabullenemiyorum bazen yasadiklarimizi... kimseden nasihat dinleyecek veya ne oldu diye merakli sorularina yanit aramasina izin vermek istemedim.. ama maalesef haberi olmamasina ragmen bos beles konusan cok insan var çevremde... cahille sohbeti kesmek istiyorum insallah temmuz ayi tum isteyen dileyenler icin guzel gecer mutlu haberler aliriz siz hangi sehirde tedavi goruyorsunuz

bizim de sadece çekirdek ailemiz ve bir-iki tane yakın dostumuz biliyor. ne kadar çok kişi bilirse insanın stresi de artıyor. ilk tüp bebek denememiz, amh düşüklüğü çıkınca doğal yolla gebe kalmanız çok zor dediler. aslında 3 yıl önce normaldi amh değerim ama sanırım 35 yaşından sonra hızla düşüyormuş. bir de kötü olaylar yaşadık ailecek, onlardan da çok etkilendiğim için üzüntüden de düşmesinin hızlandığını düşünüyorum. doktorlar da dedi zaten stres çok etkiliyor diye. biz de bursadayız bu arada. siz?

İnşAllah güzel haberler alırız hepimiz

Ben arkadaslarimada soyluyorum surecle ilgili merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz farkli islemler ama ne oldu ne oldu diye surekli sormayin insan her zaman konusabilecek durumda olmuyor... kimsenin hayati dort dortluk degil hepimiz biseyler yasiyoruz... biz istanbulda yasiyoruz maalesef burda hayat yeterince stresli.. bizim sebebsiz infertilite.. evet butun doktorlar stresten uzak dur kafana takma hicbiseyi dedi.. ama cok zor ben cok takintili ve pimpirikli bi insanim hicbir konuda sakin kalamiyorum maalesef..

işte dile kolay maalesef her şey =(

Tüp bebek merkezleri bayramda açık diye biliyorum ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…