Anladım canım teşekkür ederimChicco Ohlala 2 Twin Ultra Hafif Ikiz Bebek Arabası Paprika Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Ohlala 2 Twin Ultra Hafif Ikiz Bebek Arabası Paprika yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizim bundan canım. Ama tekil gebe arkadaşlardan çoğu mart anneleri grubunda cybex, prego, Kraft, doona denk geldiklerim
Prego markasından aldım canım benBizde yavaştan başladık almaya artık haftaya oda bakmaya gidicezbebek arabası ne tercih ettiniz kızlar ya ben karar veremedim
Maşallah aramızda 5 gün var o zaman cuma günü doktora gitmiştim bende muayenede erken doğum riskin yok dua et dedi çok sevindim 28. Haftaya çağırdı birdaha kontroleYok canım 25+5 deyim doktora 26+4 de gidicem o zaman eşyaları alacağım inşallah 28. Haftaya anca kargodan gelmesi temizlenmesi yerleştirmesi olur diye düşündüm nasipseikiz benim doktor 32. Hafta almayı düşünüyor şuan ki duruma göre tabi Allah bilir inşallah daha uzun süre kalırlar oyy maşallah sen büyük parçaları almışsın bile bir yük kalkmıştır üstünden gerçi benim büyük parçalarım ikiz yeğenlerim var onlardan gelecek puset, bebek arabası, temiz kıyafetler vs çok alacak bir şeyim yok aslında çoğu şey var onlardan. Evlendiğimizde çocuk odası yaptırmıştı keçe zaten dolap tek kişilik yatak boya lamba perde onlarda tamam bi park beşik alacağım büyük parça o kadar bir de bakım banyo ıvır zıvırlar var işte biberon emzik vs. Allahım hepimize sağlıkla vakitlice kolaylıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok uzun zorlu zamanlardan geçtik hepimiz daha dün gibiydi çok şükür halimize
Maşallah canım şükür erken doğum riskin yok genelde ikizlerde olur derler yaMaşallah aramızda 5 gün var o zaman cuma günü doktora gitmiştim bende muayenede erken doğum riskin yok dua et dedi çok sevindim 28. Haftaya çağırdı birdaha kontrolesenin eşyaların da hazır hepsi o zaman ne güzel yeğenlerinden denk gelmiş iyi olmuş neden 32. Haftada almak istiyor doktor peki
Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallahgerçekten çok şükür bin şükür rabbime
Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah doktorunda bütün tedbirleri almış her doktor aynı olmayabiliyor çünkü inşallah Küveze girmeden sağ Salim evlerimize getirebiliriz bebişlerimiziMaşallah canım şükür erken doğum riskin yok genelde ikizlerde olur derler yabenim zaten 16. Haftadan beri rahim kasılmalarım oluyordu nidilat magnezyum serumları Protestanlar yani kasılmayı durdurmak içni baya tedavi olmuştum çok şükür uygulanan tedaviler yanıt veriyor ilaçlarla müdahale ediyoruz hala düzenli kullanıyorum kasılma önleyicilerimi ilaçları içmesem Allah korusun hafta da 3 gün acillik oluyordum doktorum da ihtimalleri düşünüyor bir doktor olarak o da haklı bebekleri de riske atmak istemiyor gidebildiği kadar sağlıklı gitsinler istiyor ama vücut bir yerde ilaçlara artık yanıt vermeyebilir tolere göstermeyebilir vücut alışabilir o zaman erken almak durumunda kalabiliriz gibi ihtimalleri sayıyor haklı olarak. Şuan ki durum 32. Haftayı gösteriyor öncesinde ciğer geliştiriciler vurulacak tabi. O yüzden bebeklere yönelik besleniyorum kiloları olabildiğince önden gitmesini sağlıyoruz elimizden geldikçe tabi Allahın izniyle ama keşke şöyle 34 den sonra gelseler hem kilo hem ciğer gelişimleri için en azından küveze girmezler belki. Aman işte artık annelik yükleniyor her şeyi ince ince düşünüyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Allah razı olsun amin.Cümlemiz inşallahAyyy çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle vaktinde yavrunuzu kucaklarsınız inşallah
Selam canım bende olmadıKızlar vajinal mantar olan varmı
Yok canım mantar mı oldun? Geçmiş olsun tedavi uygulandı mıKızlar vajinal mantar olan varmı
Çok şükür her şey iyi canımKızlar nasılsınız , her şey iyidir inşallah
ya ben hala isme karar veremedim 27.haftaya girdim bugünhastane hediyeliklerinize karar verebildiniz mi ? Babyshower yapacakmısınız ?
Ya sürekli değişiyor isimler Nehir Ela , Elif Su , Arin , Peri ,ama hiç öyle aman aman içime sinen olmadı .Çok şükür her şey iyi canımsende iyisin inşallah hangi isimler arasında kararsız kaldın bir de iki isim mi düşünüyorsunuz tek isim mi
Hastane hediyelikleri olarak mum, anahtarlık veya magnet arasında gidil geliyorum. Çikolata falan düşünmüyorum hastaneye sadece aileler gelir hediyelikleri sonrasında yakın çevremize dağıtmak ve bize anı kalması için düşünüyorum akrabalarımızla aynı şehirde olmadığımız için
Babyshower düşünmüyoruz eşim nazardan aşırı korktuğu için hamileliğimi aileler hariç kimse bilmiyor zatenbir de ikizlerin erken gelme durumu var zaten ayakta da duramıyorum hevesimde olmadı açıkçası sadece foto çekimi ayarlayacağım doktor uygun görürse 30. Haftamda
Babyshower ne kadar dediler canım?Ya sürekli değişiyor isimler Nehir Ela , Elif Su , Arin , Peri ,ama hiç öyle aman aman içime sinen olmadı .
Hediyelik bende mum ve çikolata yaptırıcam hastaneye de eve gelende olur diye düşünüyorum arkadaşlarımız ,akrabalar falan yakın yerlerdeyiz . Babyshower istiyordum anı kalsın diye ama pahalı geldi sonra dedim ona harcayacağımı bebeğime harcıyım .
Bir cafede 5 çayı konseptli yapmak istedim kişi başı 6 çeşit ve sınırsız çay 600 tl süsleme dahil değildi .Babyshower ne kadar dediler canım?
Mum çikolata çok güzel olur bence
İsimlerde de nehir ela hoş geliyor
Bol su içtiğim zaman kesiliyor kuzumYok canım mantar mı oldun? Geçmiş olsun tedavi uygulandı mı
İyi bari şükür canım su her derde deva bu süreçte en çok onu anladımBol su içtiğim zaman kesiliyor kuzum
tamamen tercih meselesi canım çevreni en iyi sen tanırsın bizim öyle toplayacak yakınlarımız olmadığı için bize mantıksız ama çevresi arkadaşları müsait olup böyle gelebilenlere mantıklı ya da senin gibi o bütçeyi bebişe ayırmakta mantıklıBir cafede 5 çayı konseptli yapmak istedim kişi başı 6 çeşit ve sınırsız çay 600 tl süsleme dahil değildi .
10-15 kişilik düşünmüştüm çok geldi vazgeçtim gibi
Cok şükür canım iyi herşeyKızlar nasılsınız , her şey iyidir inşallah
ya ben hala isme karar veremedim 27.haftaya girdim bugünhastane hediyeliklerinize karar verebildiniz mi ? Babyshower yapacakmısınız ?