2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Maşallah aramızda 5 gün var o zaman cuma günü doktora gitmiştim bende muayenede erken doğum riskin yok dua et dedi çok sevindim 28. Haftaya çağırdı birdaha kontrole senin eşyaların da hazır hepsi o zaman ne güzel yeğenlerinden denk gelmiş iyi olmuş neden 32. Haftada almak istiyor doktor peki
Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok şükür bin şükür rabbime

Maşallah canım şükür erken doğum riskin yok genelde ikizlerde olur derler ya benim zaten 16. Haftadan beri rahim kasılmalarım oluyordu nidilat magnezyum serumları Protestanlar yani kasılmayı durdurmak içni baya tedavi olmuştum çok şükür uygulanan tedaviler yanıt veriyor ilaçlarla müdahale ediyoruz hala düzenli kullanıyorum kasılma önleyicilerimi ilaçları içmesem Allah korusun hafta da 3 gün acillik oluyordum doktorum da ihtimalleri düşünüyor bir doktor olarak o da haklı bebekleri de riske atmak istemiyor gidebildiği kadar sağlıklı gitsinler istiyor ama vücut bir yerde ilaçlara artık yanıt vermeyebilir tolere göstermeyebilir vücut alışabilir o zaman erken almak durumunda kalabiliriz gibi ihtimalleri sayıyor haklı olarak. Şuan ki durum 32. Haftayı gösteriyor öncesinde ciğer geliştiriciler vurulacak tabi. O yüzden bebeklere yönelik besleniyorum kiloları olabildiğince önden gitmesini sağlıyoruz elimizden geldikçe tabi Allahın izniyle ama keşke şöyle 34 den sonra gelseler hem kilo hem ciğer gelişimleri için en azından küveze girmezler belki. Aman işte artık annelik yükleniyor her şeyi ince ince düşünüyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah doktorunda bütün tedbirleri almış her doktor aynı olmayabiliyor çünkü inşallah Küveze girmeden sağ Salim evlerimize getirebiliriz bebişlerimizi

Kızlar nasılsınız , her şey iyidir inşallah
ya ben hala isme karar veremedim 27.haftaya girdim bugün hastane hediyeliklerinize karar verebildiniz mi ? Babyshower yapacakmısınız ?

ya ben hala isme karar veremedim 27.haftaya girdim bugün hastane hediyeliklerinize karar verebildiniz mi ? Babyshower yapacakmısınız ?
Çok şükür her şey iyi canım sende iyisin inşallah hangi isimler arasında kararsız kaldın bir de iki isim mi düşünüyorsunuz tek isim mi

Hastane hediyelikleri olarak mum, anahtarlık veya magnet arasında gidil geliyorum. Çikolata falan düşünmüyorum hastaneye sadece aileler gelir hediyelikleri sonrasında yakın çevremize dağıtmak ve bize anı kalması için düşünüyorum akrabalarımızla aynı şehirde olmadığımız için

Babyshower düşünmüyoruz eşim nazardan aşırı korktuğu için hamileliğimi aileler hariç kimse bilmiyor zaten bir de ikizlerin erken gelme durumu var zaten ayakta da duramıyorum hevesimde olmadı açıkçası sadece foto çekimi ayarlayacağım doktor uygun görürse 30. Haftamda

Ya sürekli değişiyor isimler Nehir Ela , Elif Su , Arin , Peri ,ama hiç öyle aman aman içime sinen olmadı .
Hediyelik bende mum ve çikolata yaptırıcam hastaneye de eve gelende olur diye düşünüyorum arkadaşlarımız ,akrabalar falan yakın yerlerdeyiz . Babyshower istiyordum anı kalsın diye ama pahalı geldi sonra dedim ona harcayacağımı bebeğime harcıyım .

Babyshower ne kadar dediler canım?
Mum çikolata çok güzel olur bence
İsimlerde de nehir ela hoş geliyor

Babyshower ne kadar dediler canım?
Mum çikolata çok güzel olur bence
İsimlerde de nehir ela hoş geliyor
Bir cafede 5 çayı konseptli yapmak istedim kişi başı 6 çeşit ve sınırsız çay 600 tl süsleme dahil değildi .
10-15 kişilik düşünmüştüm çok geldi vazgeçtim gibi

Bir cafede 5 çayı konseptli yapmak istedim kişi başı 6 çeşit ve sınırsız çay 600 tl süsleme dahil değildi .
10-15 kişilik düşünmüştüm çok geldi vazgeçtim gibi
tamamen tercih meselesi canım çevreni en iyi sen tanırsın bizim öyle toplayacak yakınlarımız olmadığı için bize mantıksız ama çevresi arkadaşları müsait olup böyle gelebilenlere mantıklı ya da senin gibi o bütçeyi bebişe ayırmakta mantıklı

Cok şükür canım iyi herşey hediyelik ben kendim yapicam mum ve anahtarlık düşünüyorum,kapı suslerinide kendim yapıyorum babyshower hiç düşünmedim bana boş masraf gibi geliyor ya heleki şu zamanda tabiki tercih ve maddi mesele konusu nasipse sadece doğum sonrası bebek çekimi istiyorum

İyi seneler kızlarr selam , 28 haftadayım kızım çok şükür iyi sağlıklı ama ben toplam 18 kilo almışım moralim bozuldu özellikle bacaklarım basenim çok kilo aldı :/ sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…