Kabızlık yapmıyor mu toz mu oBen fertamir şase kullanıyorum kan değerlerim iyi gidiyor şuan
Toz canım suya karıştırıp içiyorum hiç bir yan etki yapmadı bana kabızlık vs yokKabızlık yapmıyor mu toz mu o
Gece hiç uyuyamadım , kemik ağrısı biraz azaldı ama burun tıkanıklığı ve öksürük devam ediyor
Ben ferrum kullanıyorum canımKızlar kan ilacı kullanıyor musunuz ben 2 Farklı denedim çok şiddetli kabızlık yaptılar doktor bıraktırdı ama kan değerim de 11’e düşmüş sizler ne kullanıyorsunuz acaba
Evet canım ama çok şükür bugün daha iyiyimAh canım brnim ya. Doktorunla irtibat halinde misin peki ne diyor
Ayyy çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle vaktinde yavrunuzu kucaklarsınız inşallahArkadaşlar hepinize aylar sonra tekrar merhaba.Öncelikle inşallah hepiniz yavrularınızı sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahHatırlarsanız tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6.haftada dış gebelik sonucu düşük yapmıştım.3 buçuk yıldır bir kere bile çift çizgi görmemiştim.Adetim yine gecikti çıkmaz düşüncesiyle test yaptım çünkü söktürücü kullanayım diye düşündüm. Hikmeti o kadar büyük ki çift çizgi şok oldum kan verdim pozitif Testi tekrarladım iki buçuk kat arttı ve dün hastaneye gittim tam 5 haftalık hamileymişim kese göründü, düşen bebeğimde keseyi tüpte görmüştük. 8 gün sonra kalp atışına çağırdı. Dualarınıza talibim hepinizin. Farklı olarak daha önce düşük olduğu için oksapar verdi 9 kutu riske atmayalım dedi.4 aya kadar kullandıracak sanırım ama benim kan pıhtılaşma sorunum yok bugün ilk iğnemi vurdum.Topikte vermiştim ilk hamilelik haberimi birbirimize her konuda yardımcı olmaya çalıştık.Sizlerle tekrar paylaşmak istedim
O çok kabızlık yapıyor canımBen ferrum kullanıyorum canım
Onu hamile değilken kullanıyordum sanki gebelikte de kullanılıyor demek ki bilmiyordumToz canım suya karıştırıp içiyorum hiç bir yan etki yapmadı bana kabızlık vs yok
Bende hiç yapmadı canımO çok kabızlık yapıyor canım
Maşallah sana ,benim sıkıntılıBende hiç yapmadı canım
Valla doktor verdi canım onu kullanıyorum ben şuanOnu hamile değilken kullanıyordum sanki gebelikte de kullanılıyor demek ki bilmiyordum
Bu diğerleri kadar kabızlık yapmıyordu
Doktor daha iyi yorumlar tabi canım ama internetteki bilgiye göre bir çok neden olabilirmiş ya da normal bir durum da olabilirmiş. Şeker olabilir genetik faktörler ya da nedensiz normal bir durum da olabilirKızlar ayrıntılıda ,bebeğin sıvısının fazla olduğunu söylediler ,acaba neden fazla oluyor bilgisi olan var mı,kendi doktoruma yarın gideceğim aylık kontrole
Hayırlısı canım inşallah bi sıkıntı olmaz sağolasınDoktor daha iyi yorumlar tabi canım ama internetteki bilgiye göre bir çok neden olabilirmiş ya da normal bir durum da olabilirmiş. Şeker olabilir genetik faktörler ya da nedensiz normal bir durum da olabilir
Çok güzel maşallahÇok şükür güzel gidiyor canım 1 hafta sonra Allahın izniyle tüm eşyaları alacağım tek seferde, yıkayıp ütüleyip dolapları yerleştirip çantayı yapacağım 28. Hafta da her şeyi hazır etmeyi düşünüyorum inşallahsenin nasıl gidiyor
Bizde yavaştan başladık almaya artık haftaya oda bakmaya gidicezÇok güzel maşallah27 haftadasın o zaman şu an tek gebelik mi ? Benimde çok şükür iyi gidiyor odalarını hazırlamaya başladık bizde boya falan yapıcaz ondan sonra eşyaları gelecek geçen hafta aldık bizde beşik dolap bebek arabası büyük eşyaları bitti çok şükür
Yok canım 25+5 deyim doktora 26+4 de gidicem o zaman eşyaları alacağım inşallah 28. Haftaya anca kargodan gelmesi temizlenmesi yerleştirmesi olur diye düşündüm nasipseÇok güzel maşallah27 haftadasın o zaman şu an tek gebelik mi ? Benimde çok şükür iyi gidiyor odalarını hazırlamaya başladık bizde boya falan yapıcaz ondan sonra eşyaları gelecek geçen hafta aldık bizde beşik dolap bebek arabası büyük eşyaları bitti çok şükür
Bizde yavaştan başladık almaya artık haftaya oda bakmaya gidicezbebek arabası ne tercih ettiniz kızlar ya ben karar veremedim