2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar hepinize aylar sonra tekrar merhaba.Öncelikle inşallah hepiniz yavrularınızı sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 😊 Hatırlarsanız tüp bebekle hamile kalmıştım ama 6.haftada dış gebelik sonucu düşük yapmıştım.3 buçuk yıldır bir kere bile çift çizgi görmemiştim.Adetim yine gecikti çıkmaz düşüncesiyle test yaptım çünkü söktürücü kullanayım diye düşündüm. Hikmeti o kadar büyük ki çift çizgi şok oldum kan verdim pozitif🥹 Testi tekrarladım iki buçuk kat arttı ve dün hastaneye gittim tam 5 haftalık hamileymişim kese göründü, düşen bebeğimde keseyi tüpte görmüştük. 8 gün sonra kalp atışına çağırdı. Dualarınıza talibim hepinizin. Farklı olarak daha önce düşük olduğu için oksapar verdi 9 kutu riske atmayalım dedi.4 aya kadar kullandıracak sanırım ama benim kan pıhtılaşma sorunum yok bugün ilk iğnemi vurdum.Topikte vermiştim ilk hamilelik haberimi birbirimize her konuda yardımcı olmaya çalıştık.Sizlerle tekrar paylaşmak istedim 😊
Ayyy çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle vaktinde yavrunuzu kucaklarsınız inşallah 🌸🧿🤍🙏🏻

Kızlar ayrıntılıda ,bebeğin sıvısının fazla olduğunu söylediler ,acaba neden fazla oluyor bilgisi olan var mı,kendi doktoruma yarın gideceğim aylık kontrole

Kızlar ayrıntılıda ,bebeğin sıvısının fazla olduğunu söylediler ,acaba neden fazla oluyor bilgisi olan var mı,kendi doktoruma yarın gideceğim aylık kontrole
Doktor daha iyi yorumlar tabi canım ama internetteki bilgiye göre bir çok neden olabilirmiş ya da normal bir durum da olabilirmiş. Şeker olabilir genetik faktörler ya da nedensiz normal bir durum da olabilir🙏🏻

Doktor daha iyi yorumlar tabi canım ama internetteki bilgiye göre bir çok neden olabilirmiş ya da normal bir durum da olabilirmiş. Şeker olabilir genetik faktörler ya da nedensiz normal bir durum da olabilir🙏🏻
Hayırlısı canım inşallah bi sıkıntı olmaz sağolasın

Çok şükür güzel gidiyor canım 1 hafta sonra Allahın izniyle tüm eşyaları alacağım tek seferde, yıkayıp ütüleyip dolapları yerleştirip çantayı yapacağım 28. Hafta da her şeyi hazır etmeyi düşünüyorum inşallah🙏🏻 senin nasıl gidiyor

Çok şükür güzel gidiyor canım 1 hafta sonra Allahın izniyle tüm eşyaları alacağım tek seferde, yıkayıp ütüleyip dolapları yerleştirip çantayı yapacağım 28. Hafta da her şeyi hazır etmeyi düşünüyorum inşallah🙏🏻 senin nasıl gidiyor
Çok güzel maşallah 🧿 27 haftadasın o zaman şu an tek gebelik mi ? Benimde çok şükür iyi gidiyor odalarını hazırlamaya başladık bizde boya falan yapıcaz ondan sonra eşyaları gelecek geçen hafta aldık bizde beşik dolap bebek arabası büyük eşyaları bitti çok şükür 🫠

Çok güzel maşallah 🧿 27 haftadasın o zaman şu an tek gebelik mi ? Benimde çok şükür iyi gidiyor odalarını hazırlamaya başladık bizde boya falan yapıcaz ondan sonra eşyaları gelecek geçen hafta aldık bizde beşik dolap bebek arabası büyük eşyaları bitti çok şükür 🫠
Bizde yavaştan başladık almaya artık haftaya oda bakmaya gidicez 🥰 bebek arabası ne tercih ettiniz kızlar ya ben karar veremedim

Yok canım 25+5 deyim doktora 26+4 de gidicem o zaman eşyaları alacağım inşallah 28. Haftaya anca kargodan gelmesi temizlenmesi yerleştirmesi olur diye düşündüm nasipse 🙏🏻 ikiz benim doktor 32. Hafta almayı düşünüyor şuan ki duruma göre tabi Allah bilir inşallah daha uzun süre kalırlar 🧿 oyy maşallah sen büyük parçaları almışsın bile bir yük kalkmıştır üstünden ❤️ gerçi benim büyük parçalarım ikiz yeğenlerim var onlardan gelecek puset, bebek arabası, temiz kıyafetler vs çok alacak bir şeyim yok aslında çoğu şey var onlardan. Evlendiğimizde çocuk odası yaptırmıştı keçe zaten dolap tek kişilik yatak boya lamba perde onlarda tamam 🤭 bi park beşik alacağım büyük parça o kadar bir de bakım banyo ıvır zıvırlar var işte biberon emzik vs. Allahım hepimize sağlıkla vakitlice kolaylıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok uzun zorlu zamanlardan geçtik hepimiz daha dün gibiydi çok şükür halimize 🧿🧿

Bizde yavaştan başladık almaya artık haftaya oda bakmaya gidicez 🥰 bebek arabası ne tercih ettiniz kızlar ya ben karar veremedim

Bizim bundan canım. Ama tekil gebe arkadaşlardan çoğu mart anneleri grubunda cybex, prego, Kraft, doona denk geldiklerim

X