Sağol canımm tüm derdimize Deva olcak inşallahÇok güzel bir isim
Test mi yaptı covid olduğunuzu nasıl anladı artık test yapılmıyor diye merak ettim,geçmiş olsun canım çoğumuz benzer şeyler geçiriyoruz grip sanarak belki de covid olarak , bi şey olmaz Allah’ın izniyle,bağışıklık kuvvetli olsun yemene içmene dikkat et atlatırsın inşallahKızlar eşim covid oldu ondan da bana bulaştı ateşim yok çok şükür ama kemik ağrısı ,bademciklerim şiş ve burnum tıkalı
Doktorum bol su ,dinlenme ve ıhlamur dedi ateş çıkarsa ya da bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen haber ver dedi .
Korkuyum bebeğime zarar gelmesinden
Çok saol canım , evet devlet hastanesinde önce eşim yaptırdı bir kongreye gitti oraya gidenlerin yarısı hastalanmış bende belirti yoktu hatta uzak duruyordum eşimden ama maalesef bende de belirtiler başlayınca test yapırdım . Devlet hastanesinde acilde belirtileri söyleyince yapıyorlar.Test mi yaptı covid olduğunuzu nasıl anladı artık test yapılmıyor diye merak ettim,geçmiş olsun canım çoğumuz benzer şeyler geçiriyoruz grip sanarak belki de covid olarak , bi şey olmaz Allah’ın izniyle,bağışıklık kuvvetli olsun yemene içmene dikkat et atlatırsın inşallah
İnşallah hemen atlatırsınÇok saol canım , evet devlet hastanesinde önce eşim yaptırdı bir kongreye gitti oraya gidenlerin yarısı hastalanmış bende belirti yoktu hatta uzak duruyordum eşimden ama maalesef bende de belirtiler başlayınca test yapırdım . Devlet hastanesinde acilde belirtileri söyleyince yapıyorlar.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın sen ve bebişin iyi olursunuzKızlar eşim covid oldu ondan da bana bulaştı ateşim yok çok şükür ama kemik ağrısı ,bademciklerim şiş ve burnum tıkalı
Doktorum bol su ,dinlenme ve ıhlamur dedi ateş çıkarsa ya da bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen haber ver dedi .
Çok geçmiş olsun biran önce atlat inşallahKızlar eşim covid oldu ondan da bana bulaştı ateşim yok çok şükür ama kemik ağrısı ,bademciklerim şiş ve burnum tıkalı
Çok saol inşallah canımÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın sen ve bebişin iyi olursunuzAteş yok en azından şükür sakince geçir inşallah canım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bol bol portakal mandalina ye. Birde gebelikte ıhlamur tehlikeli değil mi ben öyle duymuştum da doktor tavsiye etti diyince şaşırdımKızlar eşim covid oldu ondan da bana bulaştı ateşim yok çok şükür ama kemik ağrısı ,bademciklerim şiş ve burnum tıkalı
Saol canım çok kötü bir illet hiç tüm kemiklerim kırılıyor resmen , ıhlamur doktorum gönül rahatlığıyla içebilirsin dedi sonra internetten de baktık hiç bir sakınca yazmayınca içiyorum bendeCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bol bol portakal mandalina ye. Birde gebelikte ıhlamur tehlikeli değil mi ben öyle duymuştum da doktor tavsiye etti diyince şaşırdım
Şuan nasılsın canımSaol canım çok kötü bir illet hiç tüm kemiklerim kırılıyor resmen , ıhlamur doktorum gönül rahatlığıyla içebilirsin dedi sonra internetten de baktık hiç bir sakınca yazmayınca içiyorum bende
Gece hiç uyuyamadım , kemik ağrısı biraz azaldı ama burun tıkanıklığı ve öksürük devam ediyorŞuan nasılsın canım
Gyno ferro sanol sabah 1 açKızlar kan ilacı kullanıyor musunuz ben 2 Farklı denedim çok şiddetli kabızlık yaptılar doktor bıraktırdı ama kan değerim de 11’e düşmüş sizler ne kullanıyorsunuz acaba
O da kabız yaptı denedim çok kötü oluyorum içinceGyno ferro sanol sabah 1 aç
Kefir tüketmeyi denediniz mi kabızlık için ya da probiyotikli vitamin isteyebilirsiniz doktordan ya da duphalac şurup doktora danışıp içebilirsinO da kabız yaptı denedim çok kötü oluyorum içince
Ben fertamir şase kullanıyorum kan değerlerim iyi gidiyor şuanKızlar kan ilacı kullanıyor musunuz ben 2 Farklı denedim çok şiddetli kabızlık yaptılar doktor bıraktırdı ama kan değerim de 11’e düşmüş sizler ne kullanıyorsunuz acaba
Kefir içemiyorum hiç sevemedim midemi bulandırıyor vitamini sorayım doktora birKefir tüketmeyi denediniz mi kabızlık için ya da probiyotikli vitamin isteyebilirsiniz doktordan ya da duphalac şurup doktora danışıp içebilirsin