Bilemedim canım tüp benek doktorunun vardır herhalde bir bildiği14. Haftaya kadar hergün sonra günaşırı yaptır demişti doktorum öyle devam ettim sonra tüp bebek hemşiresi 20. Haftada kesicez dedi o zaman yine görüştüğümde doktor muayenesi olduğunda doktoruna sor dedi detaylıya gittiğim doktora söyledim bırakayım mı durum nasıl diye çok şaşırdı bu zamana kadar Progestan iğne mi kullanılır diye kalp atışı duyulduğunda bırakılır normalde en fazla 12. Haftaya kadar kullanılır falan dedi bana da bende öyle bıraktım artık
Aynen öyle canım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahBilemedim canım tüp benek doktorunun vardır herhalde bir bildiği
Canım benim kullanacağım ilaç da üromisinmis şimdi icicemO toz iyi geliyor canım bende muadil üromosin toz kullanmıştım aşırı şekerli bir şeydi benimkien kısa zamanda geçer inşallah
Canım sol üst köşede sağda olmayan bir beyazlık var tek farklılık orayı görüyorum benMerhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Çok korkuyorum Tüplerde tıkanıklık ya da başka bi sorun çıkacak diyeCanım sol üst köşede sağda olmayan bir beyazlık var tek farklılık orayı görüyorum ben
Nasıldı tadıCanım benim kullanacağım ilaç da üromisinmis şimdi icicem
Benimmdoktorum çeker çekmez bilgilendirdi beni sizi neden bilgilendirmediler acabaÇok korkuyorum Tüplerde tıkanıklık ya da başka bi sorun çıkacak diye
Ben kullanmıyorum canımKızlar omega 3 takviyesi ne kullanıyorsunuz
Ay ben karar veremiyorumKızlar bebislerin isimlerine karar verdiniz mii
Kızım olsaydı Tuana duru Lina arasında gidiyorduk biz eşimleAy ben karar veremiyorumkız bebiş isim önerilerine açığım
LinaAy ben karar veremiyorumkız bebiş isim önerilerine açığım
Canım sen çevreni ne dinliyorsun nehir de çok güzel isim ela da çok güzel sen içinden geçeni koy boşver insanlarıBende Ela ve nehir isimlerini çok beğeniyorum daha çok Ela aslında ama kim sorsa Ela diyorum ayy çok güzel değil koyma diyen oluyor hevesim kırılıyor
Biz karar verdik Deva olcak inşallahKızlar bebislerin isimlerine karar verdiniz mii
Kesinlikle canım bende çok inanıyorumLina
Ela
Melis
Elisa
Duru
Derin
Tuana
Güzel isimler canım bende takıntılık ver anlamlıydı karakter analiziydi soy isime uyması falan derken dikkat ediyorum nedense ismin karakteri şekillendirdiğine inananlardanım
Onlar kendi çocuklarına başka isim koysunlar o zaman canım çok komik geliyor böyle insanlar banaBende Ela ve nehir isimlerini çok beğeniyorum daha çok Ela aslında ama kim sorsa Ela diyorum ayy çok güzel değil koyma diyen oluyor hevesim kırılıyor