2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20231122_081606_Gallery.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 43
Bilemedim canım tüp benek doktorunun vardır herhalde bir bildiği

Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Canım sol üst köşede sağda olmayan bir beyazlık var tek farklılık orayı görüyorum ben

Ay ben karar veremiyorum kız bebiş isim önerilerine açığım
Lina
Ela
Melis
Elisa
Duru
Derin
Tuana
Güzel isimler canım bende takıntılık ver anlamlıydı karakter analiziydi soy isime uyması falan derken dikkat ediyorum nedense ismin karakteri şekillendirdiğine inananlardanım

Bende Ela ve nehir isimlerini çok beğeniyorum daha çok Ela aslında ama kim sorsa Ela diyorum ayy çok güzel değil koyma diyen oluyor hevesim kırılıyor

Bende Ela ve nehir isimlerini çok beğeniyorum daha çok Ela aslında ama kim sorsa Ela diyorum ayy çok güzel değil koyma diyen oluyor hevesim kırılıyor
Canım sen çevreni ne dinliyorsun nehir de çok güzel isim ela da çok güzel sen içinden geçeni koy boşver insanları

Onlar kendi çocuklarına başka isim koysunlar o zaman canım çok komik geliyor böyle insanlar bana böyleleri için koymak istediğin isimden geri çekilme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…