- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.581
Doğumdan sonra da bitmicek hiç bitmicek benim normal korsem var böyle elbiselere falan giyiyorum baya sıkıyor ama tabi balenli falan değil bel desteği için o balenlilerden mi almak lazım hiç bilmiyorum ya kafam çok karışık. Gümüş kapağı da alayım bari keşke demektense biberon aldım nolur nolmaz emzik aldım vermek istemiyorum ama aldım burun temizleme zımbırtılarından aldım pilli bebek törpüsü bakıyorum şuan sonra mesaj geldi hb de ebebek %40 indirimi varmış ona bakmaya başladım napıyorum bende bilmiyorumGümüş kapak aldım e ebbekten ilk bebegim işe yarayıp yaramadıgını yasayarak ögrenicem ama meme yarası yada acımasından cok korktugum için herseyi alırım :)) düz kafa yastıgı aldım bence alınmalı diye düşünüyorum he kullanabilir miyim bebek durur mu yada ne olur dedigim gibi onuda yaşayarak ögrenicem emin ol benim de listem bitmiyor simdi lohusa kıyafeti bebişin hastanede giyicegi kıyafet aldım az öncede avent biberon aldım yeni dogan ne olur ne olmaz sütüm gelir gelmez bisey olurda lazım olur acıkta kalmayım diye daha kendime hastanede giymeye bez salondaki ufak beşigi için alez alıcam suan aklıma gelen yani çıkıyor ve bitmiyor galiba doguna kadar bitmicek